Tötteröpää ja riutuva koralli

Lilou's Crush

Minulla oli tänään vapaapäivä. Aika huisia! Hoidin asioita kuin heikkopäinen, mutta ennätinpä sipaista jo pitkään kaapissa nököttänyttä korallinväristä huulipunaa lomapäivää juhlistamaan, kun muuta meikkiä ei vielä parane laitella.

Pöh, huulet kuivahti ja vinkeäksi aikomani lopputulos olikin sitten myöhemmin päivällä vain surullinen. Ensi kerralla paremmalla onnella.

Päällä: melkein-kevättakki Diane von Furstenberg, farkut Acne, saappaat ja huivi Zara.

 

Kommentit

Malia (Ei varmistettu)

Ihana kokonaisuus. Mun pitää uskaltaa ottaa myös tuo takki taas käyttöön :) Mahtavaa kun voi käyttää keveämpiä takkeja.

Tiina Garvey
Fanni ja Kaneli

Ui jui mikä laukku! Ihanaa viikon alkua Helsinkiin! x

Hertta
Lilou's Crush

Malia, minäkin oikein innostuin kun hiffasin, että autoillessa tuolla jo hyvin tarkenee! En edes muistanut miten pehmeä se on <3

Hertta
Lilou's Crush

Tiina, hih, juu, se on hyvä työjuhtakassi! Ollut kesästä saakka melkein joka päivä olalla keikkumassa :) Sitä samaa sinne Tampesteriin!

Cherry (Ei varmistettu)

Tykkään taas, kuten useimmiten :)) Tosi kiva kokonaisuus!

NinaVee
Väreilyjä

Sä et kyllä muuta meikkiä edes tarvitse, olet niin upea ilman meikkiäkin.

Hertta
Lilou's Crush

Cherry, tusen tack mussukka :)

 

NinaVee, höpsö, kiitos vain, en ehkä maininnut suihkinutta peitekynää ;)

K (Ei varmistettu)

Olisin siitä silmäleikkauksesta kysellyt muutamia juttuja. Tosin näihin löytyisi varmasti vataus netistä, kun asiaa tutkisi paremmin, joten pahoitteluni, kun vaivaan.
Muistaakseni mainitsit tuolla aiemmin, että omat miinuksesi olivat sopivat tuohon leikkaukseen, niin mitä sillä tarkalleen ottaen tarkoitit, siis onko siinä jotain rajaa niissä vahvuuksissa, että mitä ei enää leikata tms.?(Mulla on vahvuuksina -3.5 ja -2.75).
Minkälainen se itse toimenpide oli, lähinnä siis mietityttää se, että sattuiko/tuntuiko se?
Miten muuten tuo silmien suojaus leikkauksen jälkeen, siis pitääkö sun käyttää sisälläkin jotain laseja ja kuinka kauan?

Ja kaikkein eniten mietin sitä, että millainen sun näkösi on ollut sen leikkauksen jälkeen, kun siis mainitsit niistä tarkennusongelmista? Pystytkö siis kuitenkin ihan normaalisti liikkumaan esim.kaupungilla?
Ja sitten vielä täysin turha kysymys, mutta kun mainitsit tuosta peitekynästä, niin minkä merkkistä peiteainetta käytät? Ihan vaan siksi kysyn, kun en oo vielä löytänyt semmosta peiteainetta, joka sopisi ihonväriini(=vaalea), vaan tosi monet on esim. liian keltaisia.

Hertta
Lilou's Crush

K, kirjoitan ihan lähiaikoina oikein kunnon postauksen tästä -mutta tässä jokatapauksessa vastauksia noihin kysymyksiisi :) Vahvuuksissa ei ihan heti tule raja vastaan, esim -9,0 näöllä varustettu ystäväni on leikattu. Lähinnä rajoituksia asettaa sarveiskalvon paksuus, joka mitataan esitutkimuksessa. Itse toimenpide ei sattunut yhtikäs yhtään, eikä oikeastaan tuntunutkaan! Jännittävää se kyllä oli! Suojalaiseja käytetään nukkuessa viikon ajan, itse tosin toivoisin kunnon metsurinlasit lapsen kanssa leikkiessä ;) Näkö on nyt oikein hyvä, ihan ekoina päivinä oli utua ja lähelle katsottaessa joutui sekunnin verran kaummin "zoomaamaan" mutta sekin tarve vähenee koko ajan.

Peitevoiteena mulla on Benefitin sellainen pinkissä purnukassa oleva voide, ja valokynänä Diorin valokynä, tosin itse aina etsin sitä keltaista sävyä, joten en ole ihan varma passaako juuri nuo? Diorista on olemassa vaalein sävy, joka on vaaleanpunertava.

Roosa
Mangomalen

Oot tässä erityisen soma! Luonnollisuus ja leikkauspökkyrä selvästi toimivat.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.