Tuubista huuleen ja luomeen

Lilou's Crush

Sain testattavakseni kaksi tuubisarjaa lumenen söpösiä uutuuksia; Radiant touch -voideluomivärejä ja Smile Booster-huulikiiltoja.

Kerrottakoon taustaksi, että olen aina inhonnut tahnaluomivärejä, sillä niillä on epäystävällinen tapa jo puolen tunnin sisällä kertyä luomivakoon ja saada koko meikki näyttämään toissapäiväiseltä. Lähtöasetelma testille oli siis tuotteille varsin haastava.

Otin vielä riskin, ja sivelin (nimettömällä, näin joku meikkaaja minua joskus on neuvonut voideluomareita levittämään) väriä luomille juuri ennen erään tietyn hurmaavan herrasmiehen viimelauantaisia synttärikekkereitä. Yllätyin positiivisesti: voide oli notkeaa että hyvin levittyvää, ja se pysyi iltaan asti aivan siistinä. Toki näin sen luvataan putkilon kyljessäkin tekevän, mutta harvoinpa tuollaiset myyntiväittämät paikkaansa pitävät.

Etenkin nyt tulevan laserleikkauksen jälkeen tulen käyttämään vallan näitä, kunhan taas saan meikata, koska en halua varistella heti alkuun luomiväriä operoituihin silmiin. Omat suosikkini ovat nuo kaksi vasemmanpuolesta sävyä, Nude Glow ja Nougat Glow. Innostuin tosin jo noista kahdesta tummemmastakin, ja tänään töpsyttelin vuorostaan niitä. Voi kun tähän sarjaan tulisi vielä yksi ihan hitusen vaaleampi, kulmaluulle sopiva sävy.

Sävytetyt huulirasvat ovat tuubeissa ihan karkkia, huulilla hillitympää. - Tuoksu on tosin melko voimakas, joten se saattaa jakaa mielipiteitä. Näitä uskaltaa sivellä huuliinsa vaikka lennossa tai pimeässä, sen verran hyvin ne sulautuvat huulten väriin.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.