Uusi luottobleiska

Lilou's Crush

Pahoittelen ihan kökköä kuvalaatua -en ole pystynyt päivänasuja kuvaamaan ikuisuuksiin, ja tämäkin onneton otettu sovituskopissa. Mutta ehkä siitä tarpeeksi selvää saa kuitenkin. Kuvassa päällä on nimittäin viimeaikojen tehokäyttövaate, pellavainen luottobleiseri H&M:stä. Ostin tämän ystäväni Lissun ja edukkaan hinnan innoittamana (29,90).

Hento vaaleanpunainen sävy tykästytti heti, mustien ja tummansinisten jakkujen jälkeen tuntui olo kumman keväiseltä viime viikon viileydessäkin. Pellavalle on kai pakko antaa myös anteeksi hurja rypistyminen. Ja yksi etu vielä, olen pessyt tuon jo kolme kertaa koneessa, eikä mennyt miksikään. Olen tosiaan onnistunut tahrimaan itseäni viime aikoina, huh.

Ja olin vähän hoopo. Ostin nimittäin valkoisen kans. Ajattelin, että palautan sen, kumpi tuntuu kotona epäsopivalta, mutta venytin ja venytin, kun en raaskinut valita. Ja sitten olikin jo liian myöhä :)

Kommentit

Mitsy (Ei varmistettu)

Haha, itse poimin tuon saman jakun heti silloin malliston ilmestyttyä ja oli kyllä hinta-laatu kohdallaan, varsinkin, jos voi nakata koneeseen! Vähän pelkäsinkin tota vaaleaa sävyä, mutta nyt kun tiedän, että konepesun kestää, niin pääsee vieläkin useammin päälle. :)

Mukavaa äitienpäivää!

tylsän mustan kaipailija (Ei varmistettu)

Jakku näyttää tosi hyvältä ja vaalea väri käy sinulle erinomaisesti, MUTTA minä en kerta kaikkiaan osaa tai oikeastaan edes halua käyttää vaaleita ja valkoisia. Siksi kysyn: Mahtoiko tuota löytyä mustana tms.? :) aika nolo olen :), mutta kevyt kesäjakku tulisi tarpeeseen (koska niitä ei voi olla liikaa)!

SusannaN (Ei varmistettu)

Heippa,

kiitos esimerkin näytöstä!

Ostin tämän saman jakun, sillä tarvitsin kesäbleiskaa. Ylläsi se näyttää tosi kauniilta ja arastelemani puuteriroosa vaaleaan ihoon ja hiuksiin yhdistettynä onkin tosi kaunista!

Kiitos siis vinkistä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.