Videoterveiset

Lilou's Crush

Olen saanut rutkasti kyselyitä laserleikkaukseeni liittyen -tässäpä hitusen esimakua poikkeuksellisesti ihan videomuodossa! Kuvaa klikkaamalla perille.

Tarkempaa tarinaa sitten lisää omalta kohdaltani, kun olen käynyt vielä viimoisessa lopputarkastuksessa, joka asiaan liittyy.

 

 

Osallistuessani kampanjaan,  silmäleikkaukseni toimi mallipalkkionani.

Kommentit

Eppu (Ei varmistettu)

Oi, ootpa style tuolla! Sä oot niinku Anne Hathaway!!Blondina! Ja mahtavaa, että oli hyvä leikkaus.

Hertta
Lilou's Crush

Eppu, haha, blondi Anne :) Mutta kiitos. Kaikki meni kyllä niin hyvin että ei paremmasta väliä! Ja huomasinpa, että on tänään presiis samat vaatteetkin päällä kuin kuvauspäivänä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Sama iloisen ja herttaisen oloinen nainenhan sieltä videoltakin näkyi kuin täällä blogissakin! Sekä tyylisi että asenteesesi on kaunista ja itsevarmaa :)

Cherry (Ei varmistettu)

Oot kyllä niin ihana :) Tuommonen herttainen Hertta! Iloista pääsiäistä!!

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, kiitos kovasti -jotenkin sitä kuitenkin aina vähän jäykistelee kameran edessä, vaikka kuinka olisi tuttu juttu ja rento porukka kameran takana. Joten olen tosi iloinen sanoistasi :)

Cherry, itte oot ihana! Iloista pääsiäistä teille! Lähdenkin heti vastavierailulle :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Jaaaa, se olikin maksettu leikkaus! Nyt on entistä kateellisempi :)

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, juuri näin, kampanjan mallina toimiminen maksettiin tosiaan tuolla leikkauksella, ja se olin minulle tosi mieluisa tapa, koska niin pitkään olin leikkausta harkinnut. Vaikka voi jummi, kyllä jännitti etukäteen! Kivaa pääsiäistä sinulle!

Katjuusa (Ei varmistettu)

Olit videolla tosi luonteva ja sulla on ihan huippu mainosääni :)
Mistä tuo videolla näkynyt pusero oli?

Hertta
Lilou's Crush

Katjuusa,  kiitos kovasti kauniista sanoista :)  Pusero on viime kesän löytö H&M:sta, Dividedin puolelta. Vastaavanlaisia voisin kuvitella tulevan tänäkin vuonna. On oikein hyvä, sellainen viimeistelty versio (tuplakangas yläselässä jne).

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.