Vierailuasu

Lilou's Crush

Tänään suunnataan Paapalle Riihimäelle. Paappa on aito vanhan kansan herrasmies, ja muistaa aina kehua, jos olen laittanut jotain nätimpää päälle. Pompelo (jeps, Paapan antama lempinimi, ei mitään aavistusta mistä hyvästä) yllättää siis tänään, ja laittaa hamosen iänikuisten farkkujen sijaan :)

Paita Zara, hame H&M(lahja), kengät Dinsko

Nyt vähän siivoa, ja sitten matkaan. Hienoa lauantaita, kuomat!

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

aivan ihana! <3

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, olet sekä supernopea että ihana :)

Esba (Ei varmistettu)

Söde oot! Ja hei me sanotaan just täällä moi tuolle parvekkelle ja näille kulmille, ou nou. Pitäkää Krunasta huolta, ellette nyt sitten itsekin ole muuttamassa. On tämä kyllä kamalaa touhua ;)

Hertta
Lilou's Crush

Esba, varmaan uskot, et kurkin aika tarkkaan, että onko kulmilla ketään kuvanottoaikaan :D Meillä on vaan niin synkkää, että kun keksin parvekkeen hyvän valon, oli pakko hipsiä sinne uudelleen, seinähullu Krunan mamma! Ai te ootte just nyt jo lähdössä ihanaan uuteenne! Onnea sinne! Mä kurkin samaa taloa ihastuksissani, mutta harmi kyllä vaan kaksio vapaana, ollaan aina myöhässä näissä. Me pidetään se hetki huolta kun täällä vielä ollaan, ei haluttais lähteä, mutta finanssipuoli ei anna lisää huoneita näiltä nurkilta. Sniiiiiiiiiif!

Sinikka Marjaana (Ei varmistettu)

Aivan ihana asu - tuo hameen väri on niin kaunis - ja miten viehko seinä! Mainiota lauantaita sinnekin :) Olet mun uusin tyyli-idolini!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei, olipa pakko tulla ilmoittamaan että rakastan asusi kontrasteja ja värit sopivat kivasti yhteen vaikkeivät "mätsääkään". Mukava blogi muutenkin! :)

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Ah, Hertan asukuvat tekevät päivän <3 Kaunis valo, asu ja sinä!

Cherry (Ei varmistettu)

Ihmettelempä syvästi, jos ei ollut Paappankin mieleen, kaunis asu! Ja kuvauspaikka on ihan mahtava! :)

Maj Magicpoks (Ei varmistettu)

Pitkästä aikaa löysin blogiisi ja voi! Näytät niiin raikkaalta!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.