Vii-mein-kin

Lilou's Crush

Eilen se sitten viiiiiimeinkin nökötti tuolillani, kun palasin toimistolle palaverista. FragranceX:stä tilaamani Cleanin Warm Cotton-tuoksu. Ja voi veljet, se on täydellisen ihana! Elleivät ihan puutaheinää haastaneet, niin vieruskaverit töissä tykkäsivät kanssa, kun oli ihan pakko vähän supsauttaa testimielessä.

Kuinka sitä voikin olla näin ilahtunut haisusta?

Tuoksun matka minulle kesti kyllä törkeän kauan, pitkälti yli kuukauden. Sinä aikana ehdin lähettää kaksi sähköpostia, ensimmäisen varovaisen tiedustelevana ja toisen jo epätoivoisenpana, jossa tiedustelin että lykkäävätkö rahat takaisin kortille nyt vai heti.  Mutta seuraavana päivänä paketti sitten pumpsahti.  -Ja molempiin meileihin vastattiin muuten ystävällisesti ja rivakasti, toimintaohjeineen.

Hintaa 60ml:n Eau de Parfumilla oli muuten 39,90 dollaria, eli hintaa jäi yli puolet vähemmän kuin kotimaanmarketeissa. Hitsinpimpulat, niin mieluusti kun sen  Hakaniemen Elannon iloisilta kosmetiikkatytöiltä ostaisin, niin kukkaro komensi rivakasti rapakon taakse.

 

PS. Muistakaahan sitten mahdolliset tilaajat, että noin 40 €:n ostoksissa ei tarvitse pelätä tulli -yms maksuja. Postikuluja puoti ei peri.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Tilasin joskus pari vuotta sitten samaisesta paikasta äidilleni Hermesin Kelly Galeche-paketin ja mokoma jäi tullin haaviin. Silloin jouduin toisaan pulittamaan parikymmentä euroa extraa...
Hyvää viikonloppua!
Carlina

PS. Linkitin sut takaisin blogiini, jossain vaiheessa "hukkasin" sinut, kun siirryit tänne Lilyyn. Onhan ok?

Vierailija (Ei varmistettu)

Itse tilasin samoihin aikoihin kuin sinä, eikä pakettia ole näkynyt joten samat keinot otettu käyttöön täälläkin :) Paha vain kun en muistanut tullirajaa, epäilen että pulassa ollaan...

Vierailija (Ei varmistettu)

Sokoksella on samainen tuoksu ollut jo pidempään tarjoussetissä, jossa mukana tuoksun vartalovoide ja suihkugeeli pienoiskoossa. Hintaa paketilla on 40 e tienoilla, itse ostin 39,90e. :)

Ihana tuoksu kyllä!

Hertta
Lilou's Crush

Carlina, voi ei! Tuo tullihomma tulee aina kalliiksi, jos sinne haaviin jää. Ja voi hitsi, minähän olen vallan otettu ja onnellinen, kun takaisin linkkasit, minä nuuskin säännöllisesti sun kuulumisia, mutta arvaa vaan olenko saanut aikaiseksi kommentoida! Aina tapahtuu joku kotoperäinen katastrofi juuri silloin ;)

 

Vierailija, nyt uskallan ehkä valaa uskoa, että kyllä se vielä sieltä tulee -ja voi tosiaan olla tullissa kiinni, onneksi siitä tulee vain se toinen maksu, ei molempia kun on kosmetiikkaa (en muista miten ne alvit ja tullit nyt menikään)

 

Vierailija Sokokselta, tuon paketin näin itsekin, siinä oli muistaakseni kyseessä vähän pienempi EDT kun tämä omani on EDP ja isompi -ensin meinasin nimittäin tuon ostaa, mutta sitten tein tarkempaa vertailua ja kallistuin tähän joka itselläni on riittoisammaksi havaittu:) Hyvä valinta tuo paketti on, sillä tuo vartalovoide ja suihkugeeli olisi ihanat!

Vierailija (Ei varmistettu)

Itselläkään ei ole hajuakaan noista tulleista ja maksuista, toivotaan ettei tule kovin kalliiksi. Taidan nyt varmuuden vuoksi tehdä Paypalille ilmoituksen kuitenkin.

- Nanuska

Hertta
Lilou's Crush

Nanuska, pidän peukkuja! Ja kannattaa se ilmoitus toki tehdä, inha sitä on vain odottaa ja odottaa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Postikuluja ei peritä, jos toimitus on USA:aan. Ulkomaille kyllä näytti olevan noin 12 euron toimitusmaksu.

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, mulle ei ainakaan tullut postikuluja laisinkaan -olisiko sitten ollut joku kampanja-aika kenties? Saattoi hyvinkin olla näin, sillä oli ensimmäinen tilaukseni.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.