Fillariaikuinen

Pumpui

On tullut aika tunnustaa tosiasiat.

Olen pitkään etsinyt itselleni uutta polkupyörää. Nyt uskon löytäneeni uuden, toivottavasti pitkäaikaisen kumppanin. Sydäntä silti vihlaisee: kuinka voinkaan hylätä suloisen Electra Bikesin Betty 3:n (vasemmalla, tosin omani on vaaleansininen) kolhon mutta käytännöllisen hybridipyörän (Kona Dew Plus oikealla) takia?

En saanut yöllä unta, kärsin tunnontuskia Bettyni hylkäämisestä. Kuvittelin ajavani  ihanassa kesämekossani lämpimässä kesäyössä teknisellä miestenpyörällä. Sitten oli pakko ottaa järki käteen. Ensinnäkään lämpimiä kesäöitä ei ole liiemmälti. En ole ihana kesämekkoihminen. Olen ihminen, joka haluaa ajaa pyörällä töihin, treeneihin ja pidempiä matkoja, myös syksyllä ja keväällä. Sellaiselle ihmiselle ei vain sovi 30 kiloa painava, leveästongainen ja hidas pyörä, oli se kuinka nätti tahansa.

Tätäkö on olla pyöräaikuinen?

 

Kommentit

Marikki Patrikka (Ei varmistettu)

Hei!

Hyvä valinta. Sen mäkin oisin ostanut, jos Brisbanesta ois saanut Konan pyöriä ollenkaan järkevään hintaan. Vaan ei saanut, joten päädyin Trekin vastaavaan.

Kokemukset Konan Dew Deluxesta on pelkästään positiivisia! Alle 10-kiloista pyörää on ihana polkea. <3

Marikki

Lotta Katariina
Pumpui

Moi Marikki! Oon kyllä kuullut paljon hyvää Konan fillareista, ilmeisesti ovat ihan hyviä hintaluokassaan. Nyt täälläkin alkaa olla fillarointikelit niin kuumottelee toi pyörän ostaminen...

Ja lisää aikuisuusjuttuja: meinasin ostaa kypärän!

backyardbambie

Hei, mullakin on tuollainen ihana Electra Betty (juuri tuo kuvassa oleva väri ja malli)! Se on kaunein pyörä, jonka olen koskaan nähnyt. Mutta todellakin epäkäytännöllinen kaikin puolin. Sitä ei voi pitää sateessa (se ruostuu), sitä ei uskalla jättää vartioimatta julkisille paikoille (se herättää liikaa huomiota, siinä on helposti varastettavia pikkuosia), sillä ei voi ajaa ruuhkaisessa ja kiireisessä kaupunkiliikenteessä (kääntösäde on tosi iso), se sopii vain rauhalliseen sunnuntaicruisailuun. Muutin hiljattain "pahamaineiseen" kaupunginosaan, suureen taloyhtiöön. En uskalla tuoda Bettyäni tänne pyörävarastoon (se on nyt talvivarastossa muualla) - mitä jos se varastetaan saman tien? En kestäisi sen menetystä!

Mä en ole vaihtamassa pyörääni. Ymmärrän siis täysin tuskasi, Lotta Katariina.

Lotta Katariina
Pumpui

Bettyn taipumus ruostua pienestäkin sateesta on ehdottomasti sen huonoin ominaisuus. Kerran vuodessa joutuu hinkkaamaan muttereita myöden jokaisen osan puhtaaksi. Mutta onhan se ihana pyörä. Tai ei oikeastaan mikään pyörä vaan juuri Betty.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.