Ottakaamme mallia

Pumpui

Tässä tavoitetta tulevaisuuteen:

Ida Keelingin inspiroiva tarina osoittaa, ettei koskaan ole liian myöhäistä aloittaa. Bronxilaisnainen aloitti juoksemisen 67-vuotiaana ja on nyt 95-vuotiaana paremmassa ja vetreämmässä kunnossa kuin moni eläkeikäinen. Juoksuvauhti ei ehkä päätä huimaa, mutta lähes satavuotiaan ei kai odotetakaan pinkovan aropupun lailla. Ja mikä mahtava idea juosta rappukäytävässä jos ulos asti ei viitsi lähteä! Jos sitä itse olisi yhtä hyvässä iskussa vajaan seitsemänkymmenen vuoden päästä?

Senioriurheiljat ovat ihania.

Kommentit

Roosa
Mangomalen

Inspiroivat vanhukset ovat vain niin.. inspiroivia! Ikä tuo aina paljon vau-lisää.

Lotta Katariina
Pumpui

Totta. Muistan nähneeni taannoin televisiossa pätkän vanhojen miesten voimistelukerhosta. Kahdeksankymppiset sedät tekivät temppuja, joihin minä en olisi pystynyt edes vetreänä teininä!

Ilmeisesti mitä lähempänä elämän alku- tai loppupäätä liikkuu, sitä hämmästyttävämpää se on. Vauvojen ja vaarien juoksemista voisi katsella vaikka  koko päivän.

Roosa
Mangomalen

So true!

Miia_pau
Kolmas linja

Päivää Lotta Katariina, aattelin vaan ilmoittautua, että rekkauduin tänne, josko tää sitten ois käyttäjäystävällisempi.

Ja lisäksi että tuolla on edelleen ihan liian kylmä juosta, joten syön sen sijaan mustikkapiirakkaa. Hyvinhän tuon juoksemisen nähtävästi ehtii myöhemminkin aloittaa! :)

Lotta Katariina
Pumpui

Moi Miia! Kiva kun kirjauduit! Olisit ottanut tuosta naisesta mallia ja juossut käytävässä. Kipaissut vaikka pari kertaa katutasoon ja takas :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.