Testissä luomumeikkisarja NVEY eco

Saara Sarvas

Nyt mulla on teille luonnon helmaan hamuaville prinsessoille aivan äärimmäisen ihana testisarja, nimittäin NVEY eco. Voisin kuvailla australialaista sarjaa luksus-ekoiluksi, sillä pakkausten perusteella tuotteiden sisältöä ja alkuperää ei voisi päätellä niin "hipiksi", kuin se on.

 

 

Yritän nyt muistaa yhdessä tykityslitaniassa kaiken hyvän: Pakkausmateriaalit ovat mahdollisimman suurilta osin kierrätettyjä ja kierrätettäviä, valmistusprosessi on ympäristölle mahdollisimman vähähaittainen ja -päästöinen, kaikki ainesosat ovat peräisin luonnosta ja ne ovat luomua eikä mitään aineista ei ole testattu eläimillä.

Huh. Olisiko siinä jo muutama syy olla vaikuttunut? Ei ehkä ihan vielä, sillä kauniit sanat eivät jokaisessa tapauksessa tarkoita toimivaa tuotetta.. Millaisia tuotteet siis olivat käytössä?

 

Itselläni oli testissä vain puuterimaisia tuotteita, eli arvioni ei vielä ole kamalan kattava. Jokainen tuotteista kuitenkin toimi äärimmäisen hyvin! Perinteinen talkki on korvattu maissitärkkelyksellä ja tuotetta irtoaa helposti paljon. Kevyellä otteella lopputulos on kuitenkin ensiluokkainen ja värisävyt kauniita. Aurinkopuuteri on jopa niin hyvän sävyinen, että sitä voi käyttää varjostuksissa, kunhan oma ihonväri ei ole aivan kalmankalpea!

Myös luomiväreissä löytyy sävyvalikoimaa yllin kyllin. Monen luonnonkosmetiikkasarjan värit ovat hyvin "luonnonmukaisia", mutta näillä voisi halutessaan vääntää trendimeikkejä vaikka tämän kesän shokkiväreillä.

Tuotteet ovat niinkin toimivia, että ne ovat päätyneet työpakkiin asti.

Laajan meikkisarjan lisäksi NVEY on ensimmäisenä koko maailmassa kehittänyt kompostoituvan synteettisen sivellinsarjan! Tai no, varsi on valmistettu täysin kompostoituvasta maissiresiinistä, alumiinihylsy on kierrätettyä ja harjasten materiaalista en ole vielä aivan perillä.

Normaalistihan siveltimet ovat luonnonharjasta, eli eläimen X karvaa. En ole vielä tarpeeksi rohkea, että ottaisin selvää, mistä kaikkialta omien ihanien siveltimieni karvat ovat peräisin.. Siksi on upeaa, että markkinoilla on vihdoin kilpailukykyinen vaihtoehto!

"Karva" tuntuu todella pehmeältä ja aika minkkimäiseltä, mutta siveltimen muoto yhdistettynä pehmeyteen rajaa sen käyttömahdollisuuksia. Napakampaa ja tiiviimpää sivellintä sarjasta ei valitettavasti vielä löydy. 

 

Tiivistettynä: Mahtava luomusarja, jolla on oikeasti mahdollisuus kilpailla nykyisten markkinoilla olevien ei-luomusarjojen kanssa. Lisää tätä!

 

NVEY ecoa saa ostettua mm. täältä ja täältä.

Share

Kommentit

A (Ei varmistettu)

Hei, muistelisin, että sulla oli täällä(tai siellä edelisessä) blogissa joskus joku ripsienpidennyksille tarkoitettu ripsiharja. Minkähän niminen harja oli kyseessä ja saiskohan sitä netin kautta tilattua/mistä sitä saisi ostettua?
Kivoja muuten noi viedot! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Voisitkohan joskus kertoa vähän että miten opiskelit tuohon ammattiin, missä ja oliko sinulla joku koulutus ennen sitä?
Olen itsekkin kiinnostunut maskeeraajan työstä:)

L. (Ei varmistettu)

Ajattelin kysyä että tuossa pari postusta aiemmin testasit
IsaDoran uutuuksia ja siinä oli sitä puuteria niin mitä oot mieltä, kannattaisko sitä laittaa koko kasvoille vaikka se hiukan kimaltelee?

Saara S.
Saara Sarvas

A: Moikka! Ripsiharjani on peräisin Kittycat Beautycenteristä. Verkkokauppaan pääset tästä.

 

Vierailija: Pistetään postaustoive korvan taakse! :)

 

L.: Hmm.. En oikeastaan missään tapauksessa laittaisi MITÄÄN aurinkopuuteria koko kasvoille, vaan pitäytyisin kasvojen reunoissa hyvin hyvin kevyitä hipaisuja lukuun ottamatta. Mutta aika hillitty kiilto tuossa isadorassa on! :)

L. (Ei varmistettu)

On varmaan kuuro tai jotain jos sanoit videolla sen olevan aurinkopuuteria:)

wolf (Ei varmistettu)

Kiitos tästä vinkistä! Taitaapa mennä samantien tilauslistalle... :)

Ihana kun näitä luonnollisempiakin vaihtoehtoja alkaa olla ja vieläpä laadukkaita! Sun sanaan on aina ennenkin voinut luottaa näissä asioissa. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei, voisitko vielä mainita mistä ostit tuotteet? Olen yrittänyt etsiä Helsingistä paikkaa, josta Nvey Ecoa voisi ostaa... Tykästyin merkkiin ulkomailla asuessani ja nyt olen ihan pulassa, kun sitä ei tunnu löytyvän täältä. Suurkiitos jos voit auttaa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.