Lily tiedottaa: palstakohtaiset tunnisteet ovat täällä

Toimitus

Olet ehkä jo viikonloppuna huomannut, että Lilyn tekninen kehitystiimi ei turhia lepäile… Palautteitanne ja toiveitanne on kuunneltu ja palstan asetuksiin on lisätty palstakohtaiset tägit eli tunnisteet!

Nyt on mahdollista listata palstasi juttuja tunnistesanojen mukaan oikeaan sivupalkkiin, joten lukijasi voivat klikkailla kiinnostavia aiheita juuri sinun palstaltasi. Omien tunnisteiden merkkaaminen onnistuu sivupalkin asetuksista, kohdasta Palstan tägit. Voit valita listauksen Lilyn aihekategorioiden mukaan, omilla tunnisteillasi tai molemmilla. Mallia kuvassa näyttää Ite puin -palstan Tiiti. Lisää tunnistesana, kun kirjoitat tai muokkaat juttua. Sana lisätään tekstikentän alla Jutun tunnisteet -kohdasta. Muista lisätä tunnisteet myös vanhoihin juttuihisi!

p.s. Mitä muuta toivoisit Lilyyn? Anna ihmeessä palautetta ja kehitysideoita!

Kommentit

Lotteriet

Noi tunnisteet on kivat ja toivotut, mutta onko niiden pakko olla tuolla lailla allekkain? Tulee aivan herrrvottaman pitkä. Ainaskin allekirjoittaneella, joka on räiminyt tunnisteita aika reippaalla kädellä. Tai voisko saada valkata, että mitkä tunnisteista näkyy ulos ja mitkä ei?

Kiitos kuitenkin, kun kehittelette koko ajan uutta kivaa!

Bääbs
BLUSHING

Joo, tulipahan mullakin lista! Mut kiva kuiteski!

Toimitus
Toimitus

Kiitos palautteesta! Toistaiseksi tosiaan tunnisteet listataan allekkain ja lista venähtää, jos tunnisteita on paljon. Kirjataan toive ylös teknisten nerojen pohdittavaksi, ehkä siihen saadaan ratkaisu!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.