Lilyn tähtihaastattelussa: Hurts

Toimitus

Hittibändi Hurts on aloittanut maailmankiertueen, joka hurmasi eilen täyden salillisen faneja Helsingissä. Syksyllä, kiertueen jälkeen, Theo Hutchcraft ja Adam Anderson alkavat tehdä uutta levyä. Bändi toivoo nauhoittavansa pari kappaletta jo kesällä. ”Olemme kuitenkin ensisijaisesti lauluntekijöitä”, sanoi Adam. Hurts pääsi ensimmäisinä vastaamaan Lilyn juttusarjaan: 5 + 1 kysymystä jotka kysymme kaikilta

Jos esittelisit kotipaikkakuntaasi, mihin menisimme ensimmäisenä ja miksi?

Theo: ”Olemme kotoisin Manchesterista. Menisimme Piccadilly Gardensiin keskustaan. Se on puisto keskellä kaupunkia. Sitten kulkisimme boheemiin Northern Quarter -kaupunginosaan. Siellä ovat kaikki viileät vintage-kaupat ja baarit. Suosikkipaikkani on Matt&Phreds-jazzkapakka.

Adam: ” Old Trafford -jalkapallostadionille, koska se on Manchester Unitedin kotistadion. Viettäisimme siellä koko päivän!”

Mitä teit eilen illalla kello 20?

T: ”Meillä oli eilen keikka Tallinnassa, ja olimme jossain ravintolassa hampurilaisilla. Meillä oli kiire napata ruokaa ennen keikkaa, joten tilasimme ruokalistalla nopeimman ruoan.”

 Mitä kolmea asiaa ilman et voisi elää?

T:  ”Musiikki, silitysrauta ja hiusvaha.”

A:  ”Teknologia, sateenvarjo ja viski.”

 Minkä hyväksi havaitsemasi oivalluksen voit jakaa muille?

T: ”Minulla on kaksi. Ensimmäinen on: älä koskaan kadu mitään, äläkä tee mitään mitä katuisit. Toinen on: tee aina parhaasi.”

Jos olisit vaatekappale, mikä olisit ja miksi?

A: ”Olisin vanhanaikaiset sukkien kannattimet, joita käytettiin, kun sukissa ei ollut vielä resoreita. Ne tekevät tärkeää työtä, mutta ovat piilossa.”

T: ”Tosi hyvä vastaus!”

Mihin kysymykseen olet aina toivonut pääseväsi vastaamaan – nyt pääset.

T: ”Haluaisin kysyä, missä paikassa on tänä iltana paras meno Helsingissä, mutta en tiedä siihen vastausta. Kysyn siis Adamilta moneltako meidän pitää huomenna lähteä Suomesta huomenna?”

A:” Öh, olisiko ollut jo kello kymmenen aamulla?”

Kuva: Anna Karhunen

Kommentit

Anna Karhubear

hurts_nauraa.jpg

P.S. Piti räiskäistä kuva Theon spontaanista repeämisestä, kun kaivoin kassistani kamerani. Säilytän sitä nimittäin tosi ammattilaismaisesti pinkissä sukassa, koska en ole löytänyt kivaa ja toimivaa kamerakoteloa. ”Minäkin säilytän kameraani sukassa”, Theo paljasti. Osaisiko joku vinkata minulle ja Theolle hyvästä kamerakotelosta?

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Theo on tervetullut jäsen sukkakamerakerhoomme! Olen siirtynyt muuten tavallisesta sukasta villasukkaan: sieltä kameran saa nopeammin esiin. Suosittelen!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.