Mikä niissä rentuissa viehättää?

Toimitus


Scarlett Johansson, 26, tuo hekumallisuuden huipentuma, on huhujen mukaan siirtynyt söpöstä hissukkamiehestä Ryan Reynoldsista puolet vanhempaan Sean Penniin, 50. Viimeksi kaksikko bongattiin läheisissä tunnelmissa ravintolassa.


Sean Penn vietti aikoinaan suurimman osan avioliitostaan Madonnan kanssa selvitellen erilaisia pahoinpitelysyytteitä. Sanat kaasu-uuni ja pesismaila liittyivät asiaan aika ikävällä tavalla. Nykyään pelimiehenä tunnettu Sean on pelkästään viimeisen kuukauden aikana nähty ainakin kahden muun naisen seurassa. Eksien listalle kuuluvat kuitenkin myös Susan Sarandon ja Jewel, vahvoja ja älykkäitä naisia molemmat. Mikä ihme siinä miehessä viehättää?


Kuvio on tuttu aika monessa kaveripiirissä. Pitkän ja tasapainoisen suhteen päätyttyä toinen osapuoli laastaroi haavoja etsimällä lähibaarin karaokeillasta rinnalleen vähintäänkin alkoholiongelmista kärsivän rentun. Onnea kestää yleensä muutaman kuukauden, jonka jälkeen renttu palaa baarijakkaralle ja toinen jää miettimään, mitä tulikaan tehtyä.


Joskus suhde voi kuitenkin kestää. Kun Brad Pitt jätti herttaisen vaimonsa Jennifer Anistonin Angelina Jolien takia, moni pudisteli pettyneenä päätään. Rasavilli Angelina oli tuolloin tunnettu muun muassa siitä, että hän oli kanniskellut kaulakorussa miehensä Billy Bob Thorntonin verta ja julistanut olevansa rakastunut veljeensä.


Mutta kuinkas sitten kävikään: kuusi vuotta ja kolme lasta myöhemmin pariskunta on edelleen onnellisesti yhdessä. Angelina jätti sekoilut ja viettää aikansa mieluummin kehitysmaissa Unicefin Hyvän tahdon lähettiläänä.


Voiko rentun kesyttää? Entä kuka on suosikkirenttusi?


Teksti: Ida Valpas
Kuva: All Over Press

Kommentit

kaski
Helén

Minun suosikki renttuni on Nick Nolte. Hän on tosin tänä päivänä jo kovasti eläkkeellä, but any way on RENTTUJEN RENTTU siis todella sellainen RENTTU, johan mielellään tutustuu WICHY-lasi kädessä.  Aivan mahtava tyyppi. Nick Nolte on näyttelijänä todella hyvä enkä parempaan RENTTUUN ole vielä törmännyt.

 

Voiko nainen sitten kuvitella elämänsä ihanaksi sen RENTUN rinnalla, ainakin RENTTU on juuri häntä varten. Ei lähde pois ihan heti. RENTTU miehen rinnalla voi tehdä ihan mitä kuvitella saattaa, voi kokeilla niintä rajoja ja tehdä mitä huvittaa.

Renttu-mies tuskin pahemmin kritisoi. Pitkää ja onnellista elämää RENTUN kanssa voi tuskin haaveilla, jos ei onnistu kesyttämään tätä RENTTU-miestä.  Moni nainen on kokeillut hyvällä ja huonolla menestyksellä. Jos sulla on rakkaana RENTTU-mies niin GOOD LUCK TO YOU!

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Kaikista pettämistouhuistaan huolimatta Jude Law iskee edelleen. Kaulupaitaiset rentut ovat parhaita. Se on se kontrasti. Ja ei, renttu mikä renttu, ei se siitä muutu.

Vierailija (Ei varmistettu)

Oman kokemuksen mukaan rentun viehätys katoaa sillä hetkellä, kun siitä tulee kunnollinen. Renttua ei siis missään nimessä pidä lähteä muuttamaan - käytön jälkeen hänet päästetään takaisin temmeltämään muiden iloksi :)

Keiju (Ei varmistettu)

Mun suosikkirenttuni on Ville Valo. Vai onko se jo kunnollinen nyt kun ei juo? Ainakin se lienee sinkku... hmm ;)

häkkilintu

Mikäs juttu tää on, että kun mies juo, rietastelee ja rähjää, se on ah niin seksikäs renttu, mutta kukaan ei pidä esimerkiksi Johanna Tukiaista ihanan laitapuolen romantiikka uhkuvana seksisymbolina? Ok, Tuksu nyt oli huono vertaus, mutta harvemmin nämä femme fatalet on pummin näköisinä liikenteessä kaatamassa miehiä. 

Itse en tunne vetoa renttuihin. En jaksaisi leikkiä miehen lapsenvahtia ja miesmakuni on muutenkin feminiininen. Ehkä oon lukenut liikaa kuvantulkintaan ja populäärikulttuurin kliseisiin pureutuvaa kirjallisuutta, enkä kestä enää näitä "seksikatseita" nauramatta.

Olen kerran käynyt rentun luona nukkumassa, ihan vain sen takia, että kyseinen henkilö ymmärtäisi, että kaikki naiset ei lähde mukaan lääpittäväksi, vaan on niitäkin, jotka haluaa vain juoda kupin teetä ja koomata. Myönnän omaavani pientä moraalipoliisin vikaa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.