Mitä opimme Lilyssä tällä viikolla?

Toimitus

1. Mikko Leppilampi on muuttunut mies, ainakin ulkoisesti. Miksi Mikko on kasvattanut risuparran? Naamioituakseen paparazzeilta? Mikon ja muiden julkkisten tekemisistä Lilyssä raportoi uuden Kuplia-palstan Emilia. Tervetuloa lilyläisten joukkoon!

2. Meitä pelottaa. Roosan palstalla puhuttiin raiskauksen pelosta: Uskallatko kulkea pimeällä yksin kotiin? Mitä pelolle voi tehdä?

3. Viikonloppuna pistetään kulmakarvat ojennukseen. Saara näyttää videolla kädestä pitäen, miten kulmat nypitään ja värjätään ammattilaisen ottein.

4. 5 inch and up -blogista tuttu Sandra vieraili Lilyn Lontoon kirjeenvaihtajana ja sai meidät haaveilemaan killerikoroista, maxi-hameista ja farkkusortsi-ilmoista. Kurkkaa Sandran luottoasut, katubongaukset, shoppausopas ja kadehdittava päivä kuvina. Tiedossa on vielä Sandran kevään kiinnostavimmat tuotevinkkaukset ja nettikaupat.

5. Au Naturel -palstan Iisa herätteli uskoa Suomen Euroviisuvoittoon ja linkkasi aiempien vuosien parhaat palat, joilla viihdytät lauantaina viisukatsomoa. Käsiä ylös: kuinka moni liimautuu huomenillalla tv:n ääreen?

Kiitos kaikille lilyläisille tämän viikon ihanista jutuista ja kommenteista ja oikein leppoisaa viikonloppua!

toivottavat: Lilyn toimituksen Jenna, Kati ja Anna

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.