Mitä opimme Lilyssä tällä viikolla?

Toimitus

1. Opiskelijakin voi elää ihanasti, ainakin jos asuu Pariisissa. On vaikea kuvitella parempaa yhdistelmää vapaapäivälle kuin ranskalainen patonki, pullo viiniä ja komea, kiharatukkainen seuralainen, kuten Laura de Lillellä. Santé!

2. Ruokahan se on aina mielessä. Suhdannevaihtelua-palstan N.HOO arvuutelee, millaista syötävää koneen tuuttaamasta vaaleanpunaisesta mönjästä syntyykään. Ite puin -Tiiti puolestaan ei ihan vakuuttunut Silminnäkijä-ohjelman nostattamasta lisäainekohusta. Miksiköhän?

3. Päivät pitenevät ja festarit lähenevät. Tutustu Ruisrockin ässään tarjontaan Arvoitus on meille poika tuo -Jyrin tarjoamilla musanäytteillä. Telttaan vai hotelliin? Siinäpä pulma.

4. Suulahduksen Janna pohtii, mikä kaikki on pielessä Perussuomalaisten nuorten periaateohjelmassa, jossa todetaan muun muassa näin: ”Demokratia on pohjimmiltaan populismiin ja yhtenäiskulttuuriin perustuvaa enemmistövaltaa.”

5. Maailmassa on vain muutama asia, johon voi aina luottaa. Punainen mattahuulipuna on yksi niistä. Ihanan Lotterietin palstalle pääset tästä.

Kuvat: Tekijöiden palstat, Robyn: EMI, Soini: A-lehtien kuvatoimitus

Mikä puhutteli sinua Lilyssä tällä viikolla? Vinkkaa hyvää juttua muille.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Miks mun silti tekee mieli mansikkapehmistä kun katson tota vaaleanpunaista tököttiä..Hmmmm....

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Minäkin olisin veikannut sitä mansikkarahkaksi.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.