Mitä opimme Lilyssä tällä viikolla?

Toimitus

1. Pidätämme hengitystä: kohtaako suomalainen nainen ranskalaisen miehen - ja tapahtuuko ensi kohtaaminen kuin elokuvissa? Ainakin Ranskaan muuttavalla Tiklillä on vakaa aikomus ja vetävä aloitus

2. Naisen euro on 80 senttiä. Tuttu juttu. Mutta tiesitkö, että lahjoittamalla 25 euroa voit tarjota toiselle naiselle ammatin? Naisten pankkiin hurahtanut Julia kertoo Mahtavat mimmit -palstallaan, miten se onnistuu.

3. Feministi voi todellakin pukeutua pin-up-tytöksi. Blushing-palstan Bääbs pohtii sukupuolirooleja ja kertoo, mikä on We-can-do-it-huivi. Katso myös Bääbsin vinkit huurteiseen silmämeikkiin.

4. Facebookista eroaminen voi tuoda levollisen olon, lisää vapaa-aikaa  ja aiempaa isomman puhelinlaskun. Puhelinkeskustelut eivät silti vuoda kaikkien nähtäville, toisin kuin Lilyn mielipidetoimittajan Roosan Facebookissa käymä chat-keskustelu. Tämä juttu voi tehdä vainoharhaiseksi - syystäkin.

5. Lilyn poptoimittaja Jyri listasi naistenpäivän kunniaksi 10 rakkainta naispuolista artistiaan - ja lukijat täydensivät listaa. Hae viikonlopun parhaat biisit täältä.

Mitä sinulle jäi käteen Lilystä tällä viikolla?

Kommentit

Salon (Ei varmistettu)

Tällä viikolla tein elämäni löydön! Innostuin ja ihastuin korviani myöten. Löysin Lilyn <3

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Salon: tykkään! Tervetuloa Lilyyn. Ihania kakkukuvia palstallasi.

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Salon, mahtavaa, että löysit. Olet mitä tervetullein!

Peeta, Kiitos, niin meistäkin :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.