Palsta perustettu. Mitä seuraavaksi?

Toimitus

Toimitus täyttyy ilonkiljahduksista ja tyytyväisistä huokailuista. Teitä Lilyyn rekisteröityneitä aikaisia lintuja on jo parin päivän jälkeen vaikka kuinka paljon!

Nyt, kun olet perustanut palstan, arvelemme, että mietit jotakuinkin: Mitä tekisin palstallani? Vastaus kuuluu: Vaikka mitä! Lilyssä ei pönötetä, eikä sinun tarvitse olla superbloggaaja, jotta voisit pitää palstaa. Monet pitävät bloggaamista kunnianhimoisena puuhana, mutta palstan pitäminen on helppoa.

Mieti, mikä sinua kiinnostaa juuri nyt ja postaa siitä pätkä palstallesi. Oletko lähdössä reissuun? Perusta matkapäiväkirja. Oletko kova kokkailija? Lataa lempireseptit palstallesi. Eikö mieleesi tule yhtä tiettyä aihetta? Ei hätää. Yhtenä päivänä voit linkata lempibiisisi, toisena esitellä uudet kenkäsi. Palsta sopii täydellisesti oman elämän taltioimiseen ja keskustelujen aloittamiseen. Lyhyimmillään voit käyttää palstaa otsikonpituisiin, statusmaisiin päivityksiin.

Parasta Lilyssä on, että täältä löydät koko ajan uutta, kiinnostavaa sisältöä - ja julkaisemasi postaukset ovat osa sitä. Kun kommentoit muiden juttuja, muut löytävät myös sinun juttusi helpommin.

Sana on vapaa ja Lily on tehty meitä kaikkia varten. Anna palaa!

Toivottavat: Lilyn täpinoissään oleva toimitus eli Jenni, Kati, Jenna, Anna

PS. Vieläkö ujostuttaa? Aloita lisäämällä palstallesi header, eli otsikkokuva ja täyttämällä palstasi oikea sivupalkki. Lilyssä on tällä hetkellä yksi valmis otsikkokuva, mutta lisää on tulossa. Voit tuunata valmista kuvaa vaihtamalla sen väriä kuvankäsittelyohjelmalla tai ladata palstasi otsikon taustalle minkä tahansa kuvan koneeltasi tai netistä. Palstasi oikeaan sivupalkkiin voit listata seuraamasi palstat ja muut nettisivut, joita seuraat. Näin voit seurata palstasi kautta kätevästi lempinettisivujasi.

Kommentit

Fager Dam
Fager Dam

Missä nämä palstat on? En löydä niitä mistään.

Jenni (Ei varmistettu)

Hei Fager Dam! Palstastasi päätellen sait jo juonesta kiinni :) Toivottavasti näemme sinua enemmänkin täällä!

Muille tiedoksi: rekisteröitymisen yhteydessä luot itsellesi palstan "pohjan". Pääset luomaan palstallesi sisältöä klikkaamalla Siirry omalle palstalle -linkkiä, joka näkyy vasemmassa yläkulmassa kun olet kirjautuneena. Palstallasi klikkaat Lisää uusi juttu -linkkiä ja annat mennä!

Olettaisin, että Fager Dam kysyi, missä *muiden* käyttäjien palstoja pääsee selaamaan.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tästä linkistä näyttäisi löytyvän lisätietoa: http://www.lily.fi/nain-teet-lilya

Fager Dam
Fager Dam

No just niitä muiden palstoja on vaikea löytää. Aina muutama yksittäinen etusivulla, mutta en ole löytänyt mitään listaa tai selainta joista saisi kokonaiskuvan. Harmittaa.

Jenni (Ei varmistettu)

Jokainen Lilyyn kirjoitettu juttu on tehty jonkin palstan kautta. Suora linkki kyseiseen palstaan löytyy aina jutun alusta, käyttäjätunnuksen ja kellonajan välistä. Eli kun näet kiinnostavan jutun, löydät varmasti myös kiinnostavan palstan.

Toimitus kirjoitti sinua ja muita Lilyssä navigointia pähkivien avuksi juuri uuden jutun, jossa mm. vinkkejä palstojen seuraamiseen. Suurkiitos kaikesta palautteesta, se on korvaamatonta Lilyn kehittämisessä!

heidi. (Ei varmistettu)

äääh en tajua miten muka voin muuttaa palstan nimen fonttia, väriä jne. muokkaamaan pääsee vain kuvaa :(

Ylläpito tiedottaa

Monilla on palstan nimi kuvassa mukana, jolloin nimen voi tehdä haluamallaan tavalla ja värillä; jos haluat, voit piilottaa tekstinä näytettävän palstan nimen samalla, kun lisäät kuvan (samasta valikosta), jolloin se ei näy enää lisäksi kuvan päällä.

Lisätietoa palstan nimialueen, eli headerin, tekemisestä löydät Näin teet Lilyä -sivulta.

Vierailija (Ei varmistettu)

olisiko mahdollista saada sellaista listaa missä olisivat lueteltuna kaikki lilyn palstat?

Mari K.

kukahan sitten osais kertoa, mistä se sisältö julkaistaa? On tehty sivupalkit kuntoon ja ekat jutut kirjoitettu, ja silti antaa vaan tekstin, ettei kyseisellä palstalla ole vielä julkaistua sisältöä (?).

Mari K.

hohaa se kaiketi ottikin vain hetken, nyt toimii!

Minulla on englanninkielinen blogi Bloggerissa.  Voinko yhdistää sen Lilyn kanssa niin,  että postaukset ilmestyisivät aina automaattisesti Lilyynkin ? Jos en, niin voinko kopsata kunkin Blogger-postauksen Lilyyn ? En halua perustaa varsinaisesti uutta blogia, mutta Lily vaikuttaa mielenkiintoiselta foorumilta joten olisi kiva yhdistää jo olemassa oleva blogini tänne.

Kiitos

 

Toimitus
Toimitus

Moi Zella, tuollaista automaattista yhdistämismahdollisuutta ei ole, mutta toki voit alkaa pitää blogiasi kahdessa paikassa. Tervetuloa Lilyyn!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.