Ihan herkku parsakaalikeitto

A&A at HoMe

Ihan tuosta noin vain kämänen luonashetkeni muuttui parhaimmaksi herkutteluhetkeksi pitkään aikaan! 

Olen koittanut tässä elellä terveellisesti kohta jo vuoden päivät, ja se on kyllä yllättänyt minut aika totaalisesti, kuinka kevyttä, helppoa, edullista, nopeaa ja hyvää ruokaa on mahdollista tehdä hyvistä raaka-aineista itse. 

 Tämäkin parsakaalikeitto-lounas on kaikkea tuota. Ja makukin on ihan yhtä taivaallisen suussa sulava, kuin jonkun ravintolan alkupalakeittokin. 

Parsakaalihan on oikea terveyspommi, siinä on paljon vitamiineja ja kivennäisaineita, eikä siinä ole juurikaan kaloreita (vain 30 kcal/100g).

Tässä ohje, joka sopii mainiosti herkulliseksi lounaaksi tai vaikka alkupalaksi vieraille. 

Oikeasti  mun tarvii myöntää, että meillä ei ole tallinnassa sauvasekoitinta, ja jouduin kippaamaan koko höskän blenderiin... Mutta onnistuipa se niinkin.  :) 

Niin ja vielä noista Maldon merisuolahiutaleista, ne kun on niin hyviä, että tekis mieli ripotella joka paikkaan. Jos muut suolat maksaa euron tai alle per purkki, niin se rasia oli 7 euroa... Toisaalta sellainen purkki kestää ikuisuuden, ja onhan se ihan erilaista. Siis joka euron arvoinen. 

Kuvat: Anna/ A&A at home

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.