Pahoinvointi ja uusi työ

Aavistus sinusta

Aloitin tällä viikolla työt uudessa paikassa. Tällä viikolla alkoi myös kunnon pahoinvointi ja väsymys. Ei mitenkään paras mahdollinen ajankohta yrittää näyttää parasta osaamistaan. No, täytyy koittaa olla itselleen armollinen. Tehdä vain sen verran kuin kykenee. Lähteä ajoissa kotiin. Siitäkin huolimatta, että saa huonon tai laiskan työntekijän leiman otsaansa.

Kuljen työmatkani julkisilla, lähes tunnin matka kahdella bussilla. Tänään kotiintulomatkalla minun täytyi jäädä kesken reittiä pois oksentamaan. Ruuhkaiset bussit täynnä "haisevia" ihmisiä ei ehkä ole paras yhdistelmä pahoinvoinnin kanssa. 

Yritetään selvitä ilman sairaslomaa mahdollisimman pitkään. Toisessa raskaudessani koin tosin niin lamauttavaa pahoinvointia, etten kyennyt muuta tekemään kuin makaamaan lattialla pimeässä. Toivotaan, että tällä kertaa vältyttäisiin sellaiselta.

Ensi viikon maanantaina on jo varhaisultra! Aika on kulunut nyt kyllä todella nopeasti. Toivottavasti tiedossa on hyviä uutisia.

Kommentit

Pieni Merenneito

Auts mikä tilanne! Tuota mä olen kanssa töissä ollessani pelännyt, ja myös ihmetellyt, että miten porukka selviää. Itsellä ei pahoinvointi vielä kovinkaan merkittävää (rv6+0), mutta täydet, julkiset kulkuvälineet on kyllä hankalia... 

Toivon tosi paljon tsemppiä sulle näihin vaikeimpiin viikkoihin! Ole itellesi armollinen.

neila
Aavistus sinusta

Joo, kattellaan nyt vähän miten tilanne kehkeytyy. Säkin ilmeisesti olet opettaja? Tässä työssä ei niin vaan kerkeä pitämään oksennustaukoja...

Pieni Merenneito

Juu, ammatiltani oon ope, mutta nyt virkavapaalla. Onneksi!! :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.