Ladataan...

tasan viikko sitten mun pillifarkut repesi. 

tänään aamulla löysin melkein samanlaiset farkut kirpparilta huimaan 1,5 euron hintaan JA olen laihtunut puoli kiloa. vielä 4,5 kiloa veke niin lomaläskit om nujerrettu.

huoh.

Share
Ladataan...

Ladataan...

onko olemassa parempaa infoa kuin se, että sun poikaystävä tekee mainosmusaa sun lempi kynsilakkabrändille ja lupaa pummata sulle kilon kynsilakkaa? 

NO EI OLE.

tai no onhan noita mutta leikitään että kynsilakka on siisteintä mitä on.

Share
Ladataan...

Ladataan...

päätin maanantaina että lopetan rintaliivien käytön. olen huomannut että kun olen ilman rintsikoita mun ryhti on paljon parempi ja selkään ei koske. heti kun rintsikat on päällä mä lössähdän kokoon ja ne on epämukavat ja ne hankaa ja YÄK.

huomiona pitää tosin todeta että mun tissit on niin vitun pienet etten mä oikeesti tarvitsi mitää liivejä. se on vaan tapa. nuorempana mua ahdisti kun mua luultiin koko ajan pojaksi koska olin niin laiha lauta ja lyhyttukkainen niin käytin aina isoimpia push-uppeja mitä löysin ja niin paljon täytettä että leukaan sattuu. jossain vaiheessa en enää jaksanut välittää ja vaihdoin liiveihin missä ei oo mitään toppausta ja huomasin että niitä on muuten aivan vitun vaikeata löytää. KAIKISSA liiveissä on himmeät toppaukset.

joten nyt vaan luovutan kokonaan. olo on todella vapautunut. mutta kainalokarvoja en ala kasvattaa. joku roti.

 

Share
Ladataan...

Pages