And the Award goes to...

The Räyhälä Awards 2016 innoittamana kokosin oman listani vuoden 2016 palkittavista tajunnanräjäyttäjistä.

VUODEN RUOKATUOTE: CHILI


Perustelut: Koska tärmäkkä täräys päähäni vei keväällä hajuaistini ja sen myötä pitkälti myös makuaistini on tämän vuoden kiistattomaksi ruokatuotteeksi muotoutunut chili, joka on suolan & sokerin  lisäksi ainoa maku, minkä aistin. Chili sopii kaikkeen, oli syötävä makeaa tai suolaista. Chilillä maustetut kananmunat, kaurapuuro, pataruoat, keitot, jäätelö, suklaa...mitä tulisempi sen parempi. Muu perhe valuttaa hikipisaroita lusikoidessaan kokkauksiani, mutta ei ole ainakaan vielä noussut kapinaan.

VUODEN KEIKKA: CHISU ILOSAARIROCKISSA


Perustelut: Nainen on rautaa kuulokkeistakin kuultuna, mutta tziisus mikä pakkaus livenä. Siitä on aikaa kun mikään esiintyjä on saanut pomppimaan sekopäänä ja laulamaan täysillä mukana, mutta Ilosaaressa ääni käheytyi ja pohkeet kipeytyivät. Chisun livekeikka tekee heteronaisestakin vähintään bi-seksuaalin!

VUODEN BIISI: Paula Vesala: Älä droppaa mun tunnelmaa

Perustelut: Keväällä aloittamani, turhan lyhyeksi jääneen työpestini lomattoman kesäni istuin  huoltokorjaamon yläkerrassa seuranani vain tietokone. Päivien yksinäisyyttä  kummasti piristi alakerran korjaamosta  kuuluva epävireinen hoilotus kun asentajat kurkku suorana purkivat sisäisiä paineitaan. Tämä Vesalan lallatus varsinkin tuntui olevan suosiossa ja niinpä se soi päässäni päivittäin. Tykkäsin työstä ja asentajista, niinpä tässä biisissä tiivistyy koko työsuhteen hauskuus minulle.

VUODEN OSTOS: Uudet silmälasit Alain Miklin kehyksillä


Perustelut: Kuljin viisi vuotta edellisissä kehyksissäni, koska rakastin niitä niin paljon enkä löytänyt uusia jotka olisin kelpuuttanut niiden seuraajaksi. Näkötarkkuus alkoi olla vähän sitä luokkaa, että moottoritiellä kylttejä lukiessa teki tiukkaa ehtiä suunnat selvittää kun tekstit erotti vasta niin läheltä...
No. Päivänä eräänä taas kerran liikkeitä kierrellessä, puolituttu optikko hihkaisi sisäänastuessani, että NYT hänellä on minulle kehykset.  Ja niinpä olikin. Miklit oli tilattu jonkun asiakkaan toiveesta, mutta hän ei sitten livenä nähtyään tohtinutkaan niitä ostaa, olivat kuulema liian erottuvat. Minun maailmassani ovat varsin kesyt kyllä, mutta istuivat nenälle kuin olisivat juuri siihen tehty ja rakastuin heti. En mielelläni maksa nimestä extraa, mutta tällä kertaa annoin periksi ja (ihan pienen tinkaamisen  jälkeen) maksoin mitä pyydettiin.

VUODEN PUUTARHA-APURI: Husqvarna Automower, kavereiden kesken Huttunen

Perustelut: Pääsin keväällä Husqvarnan testipilottiryhmään testaamaan pihassamme robottiruohonleikkuria ja laite osoittautui loistavaksi. Testikauden jälkeen lokakuussa ostimmekin Huttusen ihan omaksemme <3
Ruohonleikkuu on yksi lempipuuhistani, mutta töissä ollessa huomasi miten mahtavaa on kun pihanurmen pätkimistä ei tarvinnut miettiä. Senkus nautin vain kaikesta muusta myllertämisestä ja muokkauksesta.

VUODEN HYVINVOINTITEKO: kotiin tuleva hieroja
Perustelut: Kävin testailemassa paikkakunnan urheiluhierojakoulussa tulevaisuudentoivoja ja löysin sieltä täydellisen hierojan. Onneksemme hän tekee kotikäyntejä. Voiko olla mahtavampaa tapaa hellia itseään kuin nauttia todella taitavan hierojan käsittelystä lähtemättä mihinkään. Voi hipsiä haaremihousuissaan omaan takkahuoneeseen viritellylle hierontapöydälle ja hieronnan jälkeen pujahtaa saunan löylyihin.
Isompia jumeja ei ehdi kehittyä kun nyt jo tuttu hieroja käy säännöllisesti. Ajat on helppo sopia juuri omaan aikatauluu sopiviksi, ja en koskaan myöhästy koska olen aina valmiiksi paikalla. Ei parkkiongelmia ja hyhmäistä kotimatkaa hieronnan aikana hyytyneessä autossa...
Voi onnea. Voi autuutta. Miksi en tätä aiemmin tajunnut?

Kiitos ja kumarrus myös kaikille muille vuoden 2016 tapahtumille ja ihmisille vaikka ette nyt palkintopalleille yltäneetkään. Osaltanne täytitte vuoteni elämällä.

 

 

Kommentit

jennajohannasi
Pirtti

Aaah voi toi hieroja kuulostaa täydelliseltä! Mun uuden vuoden lupaus tälle vuodelle voisi olla hemmotella ja huoltaa itseäni vähän paremmin tuollaisin ulkopuolisin avuin, mennä hierojalle ja vaikka ayurvediseen päähierontaan.

Suttastiina

Hyvä lupaus! Kunhan pidät sen kans :)

kirsihannele

Toi chili on mun juttu. Ostin kaksi isoa pussia Hania kauppahallista pieniä kuivattuja chilejä. Ne on siis todella polttavia, jopa minunkin kurkku on tulessa. Muut niitä ei syökään kuin minä :D

Suttastiina

Mulla on niitä samoja. Käyvät tosi hyvin suklaan sekaan!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.