Ladataan...
Almost twins

Tää lämpö. Pakahdun kohta onnesta.

Ihana vetäistä valkoiset tennarit jalkaan ja kukkamekko helmat hulmuen nauttia tästä "ennenaikaisesta" kesästä. 

Ihmiset ovat (mä mukaanlukien) heti paljon onnellisemman oloisia auringon lämmittäessä. Ja lapset ai että he nauttivat. Lenkkarit jalkaan ja voi juosta suoraan hiekkalaatikolle ilman sitä kamalaa pukeutumisrumbaa. Kurahousutkin ovat onneksi historiaa taas muutamaksi kuukaudeksi.

Tänään nautin lounasta vanhan ystäväni kanssa Annan kartanolla. Olen ennenkin kehunut paikkaa ja taas kerran pakko sanoa, että käykää ihmeessä tuolla. Ihana paikka ja maukas lounas. Miljöö on niin upea ja kiva terassi lounastaa ulkoilmassa.

 

Enää pari päivää ja tämä perhe matkaa Mallorcalle. Pakkausrumba on jo alkanut. Enkä todellakaan ole liian ajoissa ;)

Aurinkoista loppuviikkoa!

-Noora

 

Ladataan...
Almost twins

Kävin laitatuttamassa itselleni ripsien kestotaivutukset pari päivää sitten ja ai että mä tykkään.

Ylläolevassa kuvassa lähtötilanne ja alla lopputulos.

 

Ylläolevassa kuvassa lähtötilanne. Alla juuri taivutetut ripset. Ero on huomattava. Miten omat ripset voikaan näyttää noin pitkiltä.

Tuttu tunne varmaan monelle, että yksinkertaisesti taivutukset ripsien taivuttimella taivuttamalla ei pysy ( Itsellä on Shiseidon taivutin mikä on omasta mielestä the taivutin). Tai pysyy sen hetken, mutta kun kerrostat muutaman kerroksen ripsiväriä niin taivutukset ovat tipotiessään. Jotkut vedenkestävät ripsarit kyllä pitävät taivukset jotenkuten, mutta itse koen työläänä vedenkestävän ripsarin poiston, joten sitä tulee harvakseltaan käytettyä.

Yumi taivutuksessa on yksinkertaisesti kyse siitä, että ripset taivutetaan tyvestä suoraan ylöspäin. Taivutuksen kesto on noin 8-12 viikkoa, joka on ripsien oma elinkaaren pituus. Taivutuksen jälkeen tulisi olla 48h kastelematta ripsiä kestävän tuloksen saamiseksi. Tässäkin oli eri ohjeita, mutta itse noudatin tätä 48h, jonka sain omalta kosmetologiltani.

Aikaa koko hommaan meni kestovärjäyksineen reilu tunti. Mikäs siinä pedillä pötkötellessä. 

Lopputulos on ihana. Niinkin ihana, ettei tekisi mieli edes ripsaria niihin pistää. Pari kerrosta kuitenkin pistin mikä on siis tälläselle ripsivärin suurkuluttajalle vähän ;) Täydelliset lomaripset.

Lämmintä viikonloppua!

-Noora

Ladataan...

Ladataan...
Almost twins

Tämä perhe pakkaa kimpsut ja kampsut ja matkustaa reilun kahden viikon päästä Mallorcalle Alcudiaan. 

Onko vähän ihanaa. Viikko auringossa ja viikko LOMALLA koko perhe. Yhdessä. Mieheni vanhemmat lähtevät mukaan, joten meitä lähteekin tällä kertaa isompi poppoo reissuun.

Vuosi sitten olimme Rodoksella viikon. Olin ennen kammoksunut reissaamista ihan pienten lasten kanssa. Se tuntui jotenkin hankalalta. Paljon tavaraa ja muutoksia päivärytmiin yms.

Vuosi sitten WE DID IT . Eka ulkomaanreissu lasten kanssa ja täytyy sanoa, ettei paremmin olisi voinut mennä.  Toki viikkoon sisältyi omat kommelluksensa, mutta pääsääntöisesti kaikki sujui hyvin ja pysyimme mm. terveenä koko jengi.

Ikää lapsillamme oli tuolloin 3,5 ja 2 vuotta. Koin sen hetken olevan se oikea tähän reissuun. 

Lapset nauttivat joka hetkestä. Viikko ilman ulkovaatteita jes! Niin helppo viikko. Olenkin erityisen onnellinen siitä, että meillä on mahdollisuus matkustella perheenä ja kokea näitä ikimuistoisia reissuja.

Nyt meillä on kohteena tämä Alcudia ja olisinkin tosi mielissäni, jos joku vinkkaisi mikä on saarella ehdottomasti vierailun arvoista? Auton olemme vuokranneet 3 päiväksi. Mieheni saa ajaa niin päästään perillekin. Mulle riittää ihan vaan nämä koto-Suomen tiet :D

-Noora

Pages