Ladataan...
Almost twins

Vain 2-4 tippaa aamuin ja 2-4 tippaa iltaisin. Kasvoille, kaulalle ja silmänympärysiholle.  That`s it!

Miltä kuulostaa? Liian hyvältä ollakseen totta? Ei enää erillisiä seerumeita, öljyjä voiteita jne. Täytyy myöntää, että olin tooosi skeptinen alkuunsa. Että niinku vain 2-4 tippaa eikä mitään muuta kasvoille. Pah! 

Mähän olin just innostunut mm. Korealaisesta ihonhoitometodista ja sen myötä hoitotuotteiden kerrostaminen oli se sen hetken "the juttu". Mun sydän oikein itki verta, kun mä mietin niitä purkkeja ja purnukoita, jotka jäisivät nyt ihan tyhjänpantiksi sinne hyllylle. Silti BIOEFFECT kiehtoi niin paljon, että halusin ehdottomasti lähteä kokeilemaan sitä ja sitoutua sen käyttöön 100%. Koska halusin niitä tuloksia kasvoilleni mitä tällä tuotteella oli kliinisesti todettu aikaansaavan. 

 Oma naamani on siis 38vuotta. Sekaiho pintakuivuudella varustettuna etenkin kylmään vuodenaikaan. Toki myös elämän kilometrit näkyvät siinä, mutta ei pahasti. Olen loppujenlopuksi vielä aika "juonteeton ja rypytön". Kiitos säännöllisen hoitamisen. Nyt olin jopa siinä tilanteessa, että ihoni alkoi olemaan ylihoidettu.Mikä näkyi epämääräisinä sitkeinä näppyinä ja iho oli muutenkin jotenkin tunkkaisen näköinen. BIOEFFECT saapui siis kreivin aikaan.

Mikä on tämä BIOEFFECT? Itsellenihän se oli ennen viime kevättä aivan vieras sarja. Nyt kerronkin teille lisää tästä myös mun ihonhoidon mullistaneesta tuotteesta.

BIOEFFECTin ovat perustaneet kolme islantilaista tiedemiestä, joiden yli 10 vuoden tutkimustyön tuloksena syntyi teknologia tuottaa ihmiselle luonnollisia solukasvutekijöitä ohrassa. Ihmisen ihossa on luonnostaan EGF-solukasvutekijöitä (epidermal Growth Factor), mutta niiden määrä vähenee iän myötä. Uudet, kasviperäiset solukasvutekijät ovat ainutlaatuisen puhtaita ja tehokkaita. Siksi BIOEFFECT- tuotteissa on edistyksellisen korkea pitoisuus nuorentavia soluaktivaattoreita. BIOEFFECT-tuotteiden teho on osoitettu kansainvälisesti tunnettujen dermatologien suorittamissa riippumattomissa, kliinisissä tutkimuksissa.

 

 

EGF-solukasvutekijöitä sisältävä hoitoseerumi yökäyttöön, joka vilkastuttaa solu-uusiutumista.

Mikä tekee tästä tuotteesta niin ainutlaatuisen?

 • Sisältää Nobe-palkittua EGF-solukasvutekijää, joka lisää ihon luonnollista solu-uusiutumista.
 • Ehkäiseen ikääntymisen aiheuttamaa ihon ohenemista ( 60% paksumpi iho)
 • Häivyttää tehokkaasti ryppyjä ja juonteita (30% paksumpi ihon kudostiheys)
 • Kirkastaa ja heleyttää ihoa
 • Tieteellisesti todistettu vaikutus useimpiin ihon ikämuutoksiin.
 • Ainutlaatuisen puhdas, VAIN 7 raaka-ainetta.
 • Ei säilöntä tai hajusteita. Öljytön.

Eli tämä hoitoseerumi on tarkoitettu yökäyttöön. Ihon ollessa levossa yöllä, sen sisältämät solukasvutekijät vauhdittavat ihon luonnollista solu-uusiutumista. Itselleni riittää 3 tippaa kasvoille, silmänympärysiholle ja kaulalle. Ainoastaan 3 tippaa ja iho tuntuu täydellisen kosteutetulta. En olisi kyllä ihan heti uskonut. Helppoa ja nopeaa ihonhoitoa. Ei mee enää meikäläiselläkään aikaa purkkien läträämiseen iltaisin.

 

BIOEFFECT EGF DAY SERUM

Ihon ikämuutoksia hoitava seerumi päiväkäyttöön. Tasoittaa ihon väriä ja pintaa. Häivyttää stressin merkkejä, palauttaa kosteustasapainon ja silottaa ihoa tehden siitä täydellisen meikin alle. Samettinen geeliseerumi imeytyy nopeasti.

Mikä tekee tästä seerumista niin ainutlaatuisen?

 • Supistaa ihohuokosia
 • Madaltaa ryppyjä ja juonteita
 • Sisältää Nobel-palkittua EGF-solukasvutekijää, joka lisää ihon luonnollista solu-uusiutumista.
 • Hoitaa tehokkaasti ihon ikämuutoksia päivällä EGF:n avulla.
 • Ainutlaatuisen puhdas, vain 10 raaka-ainetta.
 • Ei parabeeneja. Hajusteeton. Öljytyn.
 • Valmistettu Islannissa.

 

Tämä levitetään puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle aamuisin. Seerumin pitää antaa imeytyä hetken aikaa ennenkuin levittää esim meikkiä. Herkät kasvutekijät hajoavat helposti voiteiden sisältämistä öljyistä ja muista raaka-aineista.

Olen käyttänyt tätä kaksikkoa nyt toukokuusta lähtien. Ihoni on silminnähden tasaisempi, heleämpi. Ei tunnu eikä näytä pintakuivalta. Epämääräiset näpyt ovat kaikonneet. Tasainen ihonsävy. Miten tämän jälkeen voi edes harkita kokeilevansa jotakin muuta? Ei mitenkään :D 

Jatkan siis tällä samalla kombolla tästäkin eteenpäin!

-Noora

 

 

Ladataan...

Ladataan...
Almost twins

 

Sydän jätti kyllä pari lyöntiä väliin, kun näin mitä tuomisia posteljoonilla oli kädessä, kun avasin oven. Nyt se siis vihdoin saapui. Meikkipaletti, jota olin odottanut, kuin kuuta nousevaa. Ehdottomasti kaunein paletti pitkään aikaan.

Luomiväripaletit on mun suurin heikkous. Hyvänä kakkosena tulee huulipunat ja kiillot . En kehtaa edes tunnustaa kuinka monta luomiväripalettia omistan. Totean vaan, että hyvin monta ja uskallan jopa väittää ettei nämä ole vielä tässä. 

Tartea on vähän hankalampi saada. Itse olen tilannut suoraan Tarten omasta verkkokaupasta, jolloin postikuluja ja veroja tulee yleensä hippasen alle 20eur per tilaus. Muistaakseni? Tilaus saapuu yleensä melko nopeasti. Noin viikko ja paketti on ovella. Itse olen hulluna Tarten luomiväripaletteihin ja niitä mulla taitaakin olla neljä. Yhdessä paletissa on useimmiten 9-12 toisiinsa sopivaa luomiväriä. Mattaa ja shimmeriä. Olen itse tykännyt tosi paljon luomivärien koostumuksesta. Hyvä pigmentti ja levittyy helposti. Suosittelen vilkasemaan Tarten sivut. Ja jos jenkkeihin matkustaa niin siellä Tartea löytyy ainakin Sephorasta. 

Sitten tähän uuteen kaunokaiseeni eli Tarte Aspyn Ovard olkaa hyvät! Paletti sisältää 5 mattaa luomiväriä, 4 shimmeriä, poskipunan ja highlighterin. Kaikki nämä sävyt ovat sellaisia, että tulen varmasti käyttämään jokaista. Usein monen luomivärin paleteissa osa väreistä jää kokonaan käyttämättä, mutta tässä paletissa ei ole yhtäkään sävyä miten en käyttäisi. 

Paletti tuoksuu hentoisesti ehkä vaniljalta? Ihana tuoksu.

Poskipuna on raikas ja heleä hieman persikkainen.

Olen tässäkin paletissa erittäin tyytyväinen pigmenttiin ja levittyvyyteen.  Keskimmäistä shimmeriä heart of gold väriä olen käyttänyt sellaisenaan tai, jos olen halunnut intensiivisemmän pysyvyyden niin olen käyttänyt Macin Prep+Prime Fix+ suihketta ensin siveltimeen ja sillä ottanut luomiväriä. Ja kyllä muuten pysyy.

Jotenkin tästä paletista tulee häät mieleen ja näkisinkin tämän paletin täydellisenä morsiammelle <3

Seuraavan kerran blogissa 38-vuotiaan ihonhoidosta ja kerronkin teille mun omat ihonhoitotottumukset ja tämän hetken tuotteet, joten nähdään pian :)

-Noora

Ladataan...
Almost twins

Kieltämättä tänä kesänä ollaan huideltu sellaisissa lämpöasteissa, että on monesti tuntunut turhalta edes meikata. 5min ja kaikki on sulanut kasvoilta pois.  Onkin itseasiassa ollut melko vapauttavaa olla välillä ihan ilman mitään meikkiä. Ja sitäpaitsi melkolailla veden äärellä ollaan oltu tämä kesä, joten siinäkin mielessä meikittömyys on toiminut. 

Mineraalimeikkipohjaa käytän melkein vuoden ympäri. Se toimii!  Aika-ajoin tulee kuitenkin tarve vaihtaa vähän ns. kevyempään ja silloin kuvaan astuvat sävyttävät päivävoiteet ja bb- voiteet. Itselläni on suht hyvä iho ja peitettävää vähän, joten pärjään hyvin värillisellä päivävoiteella.

 

Tänä kesänä olen käyttänyt ahkerasti Lumenen sävyttävää bb-voidetta. Loisto tuote kaikinpuolin. Toimii yksinään tai meikinalustuotteena meikkivoiteen alla. Itse olen käyttänyt tätä sellaisenaan. Syksyn tullen kokeilen meikkivoiteen alle ehdottomasti. Peittää hyvin kevyesti. Antaa iholle kuulaan ja kauniin pinnan. Aurinkosuojaa tässä on 20 SPF. Ehdottomasti lisään iholle erillisen aurinkosuojan ennen tätä. Olen laittanut kuumina päivinä tämän alle vielä erillisen primerin ja saanut sillä lisäpysyvyyttä meikkiin. 

Primerit tosiaan löysivät tiensä meikkipussiini vasta ihan hiljattain. En ymmärrä itsekään miksi tulin tässä asiassa näin Matti Myöhäisenä. Koska kyllä se vaan niin on, että eihän silmämeikkiäkään kannata tehdä ilman silmämeikinpohjustajaa, joten sama pätee myös kasvomeikkiin. Primerit pidentävät meikkivoiteen kestoa. Niin totta! Toki primereissa on paljon eroja ja mikä toimii toisella ei välttämättä toimi toisella. Tässä kuitenkin omat TOP 2 primerit.

LUMENE INSTANT GLOW UV PRIMER

Nestemäinen heleyttävä meikinpohjustaja. Ihan lemppari nestemäisen meikkituotteen alle. Itsellä tämä ei toimi mineraalimeikin kanssa. Tästä jää nimittäin aavistuksen tahmea pinta vaikka annan rauhassa kuivua, joten mineraalimeikki on tosi vaikea laittaa kasvoille tasaisesti. Tuntuu että jämäntää heti siihen paikkaan mihin sitä rupeaa laittamaan. Tässä SPF 30 ja niin ihana tuoksu. Pipettipullo, joten helppo annostella.

CLARINS SOS PRIMER 

Tämä primer on ollut mulla ehdottomasti eniten käytössä. Heleän vaaleanpunainen voidemainen primer antaa välittömästi heleyttä kasvoille. Kuivuu nopeasti ja antaakestävän kauniin pohjan meikkivoiteelle. Tässäkin on mielettömän ihana tuoksu. 

 

 

Itse meikin kiinnitän vielä meikinkiinnityssuihkeella. Tällä hetkellä käytössä on useampiakin, mutta jos nyt yhden hyvän haluaisin mainita niin olkoon se ehdottomasti Macin Prep+prime FIX+. Pari suihkautusta ja avot. Kiinnittää meikin ja siinä samalla raikastaa kasvot. Tämä tuote on muuten huippuhyvä mm. jauhemaisten ja glitteristen luomivärien kiinnityksessä. Ja kyllä muuten pysyy! I promise.

Olen tosi vaativa ripsivärien suhteen. Nyt kesällä ostinkin kokeiluun Shiseidon full lash Volume mascaran, joka poistetaan 38 asteisella vedellä. (Voidaan positaa myös silmämeikinpuhdistusaineella.)  Toimii muuten näillä kesähelteillä. Ei karise eikä leviä luomille. Pidentää ja tuuheuttaakin ihan mukavasti. Olin positiivisesti yllättynyt, koska olen niin kranttu ripsarien suhteen. Edelleen suosikki ripsivärini on Too Faced:in Better than sex. Tämä Shiseido tulee hyvänä kakkosena heti perässä ja on kyllä luottomaskara numero 1 helteellä. Siinä päihittää kyllä suosikkini.

Kertokaa tekin teidän vinkkejä meikkiin näin kesähelteillä?

Ihanaa viikkoa :)

-Noora

 

 

Ladataan...

Pages