Ladataan...
Alohair

Kaikki muistaa Pirkka-lehden niksiosion sukkahousuvinkkeineen.Pirkka julkaisi niksejään myös vessapaperissa, ja kerran bongasinkin vessareissulla jotain, mikä oli pakko testata!

Sinäänsä hauskaa ettei tuossa puhuta mitään rullien poistosta...vappukampauksena toki nekin menisi.

Lennokas lähtötilanne.

Työvälineinä käytin puoliksi halkaistuja vessapaperirullia, koska omistan niin paljon hiusta ettei kokonaiset mahtuneet päähän.Kosteaan(sanoisin että hius kuitenkin oli noin 80% kuiva) kuontaloon laitoin Kevin.Murphyn full.again tuuheuttavan muotoiluvoiteen ja kiinnitin rullat pinneillä päähän.

Tässä jo osittain kuivuneena, rullahan on aika iso ja osa lyhyempää hiusta alkoi tippumaan jo rullilta pois.(Kyllä tää kampauksesta rullineenkin menisi,köyhän miehen Lady Gaga.)

Tässä lopputulos auki pöyhittynä.Nätisti ja pehmeästi latva kääntyi kiharalle.Lämpökäsittelyä ei tarvittu, joten hius ei tästä myöskään kärsinyt.Ainoa miinus on että vaikka hius oli jo aika kuiva, otti lopullinen kuivaminen useamman tunnin aikaa.Paplareissahan on se etu että niissä on 'reikiä', jotta hius pääsee kuivamaan nopeammin.

 En se minä ollut, se oli Pirkka!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Alohair

Suomalainen Kc Professional on jo vuosia tuonut markkinoille edullisia tuotteita ja pikkuhiljaa täydentänyt tuotevalikomaa kiinnostavilla uutuuksilla.Kaikki varmaan tietävät color maskit sekä four reasons sarjan, ainakin ulkonäöltä, nehän on ne hauskat pullot missä on paljon tekstiä.Kampaajana huomasin että kuluttajilla sarjan nimi vääntyi enemmän kun kerran four seasons muotoon mutta onneksi tiesin mitä haetaan.

Kevään korvalla kun pipoista taas kuoriudutaan ulos, on hyvä ainakin hoitaa hius kuntoon vaikkei laittaisikaan tukkaansa uuteen uskoon.Kevät on perinteisesti myös aikaa uudistumiselle, moni laittaa hiusmallin ja värinkin uusiksi mutta kunnon hiustuotteisiin ainakin kannattaa panostaa.

Four reasons sisältää pesu-ja hoitotuotteet hennolle, kuivalle, vaurioituneelle, blondille ja sekä värihiukselle omansa.Lisäksi shampoona löytyy sekä syväpuhdistava että hiuspohjaa hellivä tuote.Tämän lisäksi on muotoilutuotteita kaikkiin tarpeisiin sekä loistava black edition sarja joissa myös on pesu-ja hoitotuotteita sekä hinta-laatusuhteeltaan loistavia muotoilutuotteita.

Nyt olen tarpeeksi pohjustanut mistä on kyse, joten siirryn asiaan.Four reasons on ollut hyvä sarja, olen pessyt, hoitanut ja muotoillut näillä tuotteilla kymmeniä, ellen satoja päitä mutta omaan vaativaan hiukseeni en sarjasta ole löytänyt tarpeeksi kosteuttavia tuotteita ennen tätä. 

Tässä siis uudet tulokkaat, ultramoisture shampoo sekä hoitoaine.

 

Nämä tehokosteuttajat tuoksuvat miedosti miellyttävän raikkaalle, ja vahvistavaa herneproteiinia sisältävä shampoo erityisesti oli koostumuksltaan loistavaa.Vaahtoaa hyvin sekä pesee puhtaaksi hiusta kuivattamatta.Hoitoaineissa ei ole niin isoa eroa yleensä koostumuksissa, joten niitä on myös vaikeampi arvioida mutta helposti sheavoita sisältävän hoitoaineenkin sai levittymään.Yhdessä tuotteet selvittivät hiukset ja toivat niihin hyvän, luonnollisen kiillon kuitenkaan hiusta latistamatta.Nämä on four reasons sarjasta ehdottomasti ylellisimmät tuotteet,ja kuitenkin tuotteet maksavat 9.90e/kpl.Ultramoisture tuotteisiin kuuluu myös tehohoito.

Huomasin muuten kuinka pihalla olen nykyisin uutuuksista, en ollut vielä kuullutkaan näistä tuotteista ennen kun maahantuojalta tuli paketti testaukseen.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Alohair

Kun ostaa liikaa kosmetiikkaa, ei voi väittää olevansa ekologinen.Valinnoilla voi kuitenkin vaikuttaa.Hankkia kierrätysmateriaaleista tehtyjä pakkauksia sekä tukea niitä firmoja joilla on eettiset arvot.Tosin näissäkin on valtavia ristiriitoja, joten tiedostavana kuluttajana on oikeasti haastava olla.

Muutamilla firmoilla on kampanjoita tai jopa pysyvä käytäntö ottaa takaisin tyhjiä pakkauksia.Kerron nyt kahdesta yrityksestä, joilla tämä on ihan pysyvää(tosin Macilla se hetkeksi lakkasi, mutta äkäisen palautteen vuoksi teki comebackin).Sen lisäksi että huumaava tuoksuparatiisi Lush pakkaa pakkauksettomat tuotteensa biohajoavaan paperiin, ottaa se takaisin muovipurkit mikäli et keksi niille mitään käyttöä kotona ja bonuksena,kun palautat 5 mustaa pestyä muovipakkausta liikkeeseen, saat valita ilmasen normikokoisen tuorekasvonaamion.Jes!

Mac merkillä on myös back to mac käytäntö, eli kun viet 6 pakkausta takaisin saat valita itsellesi huulipunan veloituksetta(myös jesjesjes!).

Tyhjentelin kaappeja turhuuksista ja sain muutaman tyhjentyneen purkin myös ystävältäni, joten pääsin valitsemaan ilmaisia juttuja.

 

(Ikkunasta tuli sateenkaarimainen valo mukaan kuvaan,oho!)

Valitsin helppokäyttöisen sävyn Syrup.

Joka on my lips but better-tyyppinen nude jonka voi kiireessä laittaa vaikka ilman peiliäkin huulille.

Naamioksi valitsin Rosy Cheeksin, tasapainottavan, rauhoittavan sekä puhdistavan tuorenaamion.Naamio sisältää turkkilaista ruusuöljyä ja tuoksuu jotenkin todella tutulta,ihan kun joku tuote lapsuudessani olisi tuoksunut täältä,ehkä jokin mitä äitini käytti.Tuoksu on joka tapauksessa ihana.Naamio on todella paksua ja vaikka kuinka koitin levittää siististi siveltimellä niin jouduin vaihtamaan sormet työkaluiksi lopulta.10 minuutin vaikkarin jälkeen iho oli mattapintainen ja puhtaan tuntuinen ilman kiristävää tunnetta.

En ole kuullut että muilla olisi vastaavia käytäntöjä tyhjien pakkausten suhteen, jos tiedät paremmin niin kerro ihmeessä!

Share
Ladataan...

Pages