Ladataan...
Alohair

Sain testiin Paul Mitchellin uuden Neon-sarjan muotoilutuotteita.

Nuorekas ja pirteä sarja sisältää neljä erilaista muotoilutuotetta sekä shampoon ja hoitoaineen.Yhteinen tekijä kaikille tuotteille on sokeriuute jolla on helppo taikoa rakennetta hiukseen.Rakenteella tarkoitan tuuheutta,hallittavuutta ja jopa hieman karkeutta.Suomalaisilla on usein aika liukas hius, joten nämä tuotteet oikeasti auttavat muotoilupuuhissa.

Esittelen muotoilutuotteet sekä kuinka itse niitä käytin kampauksissa.

Sugar Confection on aerosoliton muotoilusuihke jota voi käyttää sekä muotoilussa että viimeistelyyn.Itse suihkautin tätä kosteaan hiukseen ja föönäsin harjalla pikkasen muotoa latvaan,käytin suihkeen tupeerauksen alla(eli tyvelle suihkutin ja annoin kuivaa ennen tupeerausta) ja vielä viimeistelykiinteenä.Kun kyseessä on aerosoliton tuote eli märkälakka, jää suihkutuksen jälkeen hyvin aikaa työstää kampausta,mm.irtohiukset on helppo siloittaa kampaukseen kiinni.

Sugar Twist on voidemainen tuote erotteluun sekä laineisiin.Elikkä täydellinen luonnontaipusan hiuksen puristeluun tai lettikiharan pohjaksi.

Itse vetäsin tuotteen perinteisten lettien pohjaksi.Eli kosteaan hiukseen tuotetta tyvestä latvaan ja kaksi hollantilaista lettiä yöksi päähän.Tuli kiva pehmeä laine, huomattavasti kivempi tuntuma tässä tuotteessa kun esim.suolasuihkeessa samoin käytettynä(älä käsitä väärin,minähän rakastan suolaisen rapsakkaa tukkaa).Koostumus on pehmeää ja helppo levittää tasaisesti kauttaalleen hiukseen.

Sugar Cream on myös muotoiluvoide mutta sillä haetaan hiukseen kiiltoa ja sileyttä.Hyvin käy föönin pohjalle ja sileisiin lettikampauksiin.Auttaa saamaan hiukseen hallittavuutta sekä napakkaa tukea.

Käytin föönin alla, ja annoin vaan olla.Noh,snadin letin tein rikkomaan liian sileää pintaa.Minähän en varsinaisesti ole sileän hiuksen ystävä mutta, viimeaikoina olen jopa suoristanut hiuksiani.

Sugar Spray on vähän niikuin suolasuihke mutta sokerista, eli sokerisuihke eli siis rakennetta ja volyymia hiukseen tuova suihke.Voi käyttää pohjatuotteena sekä suoraan että kiharaan hiukseen mutta kokeilin myös tämän vanhan kiharan freesaamiseen ja siinäkin toimi hyvin.

Käytin Sugar Sprayn kosteaan hiukseen ja vääntelin hiuksen niin ihmeellisille sormikiharoille etten oikeen osaa enää kertoa mitä tein mutta kiharan latvaan sain kuitenkin aikaan.Vielä kuivana boostasin kiharan isommaksi samalla suihkeella.Tulos mattaisempi kuin muilla sarjan tuotteilla mutta tavallaan pidän enemmän ei-kiiltävästä hiuksesta joten minullehan se passasi mainiosti.

Tuotteissa on hauskat miedon makeat tuoksut joista voi bongata mm.vadelmaa,omenaa,mangoa ja vaniljaa.Melkein sanoisin että sarja ulkoasultaan sekä tuoksuiltaan puhuttelee paremmin nuorempia ostajia mutta pidin minä,melkein keski-ikäinenkin näistä.Hinnat tuotteissa on edullisemmat kun PM tuotteissa keskimääräisesti,kaikkien muotoilutuotteiden suositushinta on 23e/kpl.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Alohair

Korealaisesta kauneudenhoidosta kiinnostuneena tilasin testiin Tony Molyn minibling pocket hair packeja.

Naamiot ovat leave-in-treatmenteja eli niitä ei pestä pois ja naamio on tarkoitettu kuivalle,erityisesti lämpökäsittelyistä kärsineille hiuksille.Kuulostaa juuri omalta hiukselta joten odotukset oli kovat!

 

Yksittäiset naamiot on supersöpöjä mutta kohtasin ongelman kielimuurissa heti kärkeen.En käsittänyt että laitetaanko naamio kuivaan vai kosteaan hiukseen ja google ei myöskään antanut juuri mitään vastausta,paitsi juuri samaa pähkäilyä että pestäänkö hius naamiota ennen vai kuinka toimia.Koska näitä on kaksi(ja haluan uskoa näiden jotenkin ainakin toimivan) niin päätän testata molempia keinoja.

Ensin kuivaan hiukseen.Kokosin ponnarin päälaelle keikkumaan jotta saan naamion napakasti paikalleen.Hiukseni on niskasta lyhyemmät ja suurin tarve hoidolle on noissa päällisosan karvoissa.

Pakkauksesta löytyi tälläinen 'tasku'ja pieni kumppari jolla naamio suljetaan tiukasti ponnarin ympärille.

Onneksi pakkaukseen oli laitettu kuvasarja niin vähän tajusin kuinka on tarkoitus toimia.Eli hiukset ponnarille, tasku väärinpäin käteen hanskaksi jotta hoitoaine saadaan kädellä levitettyä hiusten pituuksiin jonka jälkeen tasku käännetään ponnarin päälle ja suljetaan kuminauhalla.Vaikutusaika 15-30 min ja thats it.

Kuivassa hiuksessa tämä toimi ihan ok, hiukset jäi pehmeiksi mutta aavistuksen tahmeiksi eli tuote ei täysin imeytynyt hiukseen mutta tunne ei ollut mikään häiritsevä kuitenkaan ja kun vihdoin pesin hiukset,tuntui hius todella silkkiseltä sen jälkeen.Olin jo luovuttanut toivon toimivuudesta joten kun pesun jälkeen kuoriutui ihana pehmeä kiiltävä hius,olin ihmeissäni!

Toinen testi siis kosteaan pestyyn hiukseen.Hius tuntui silkkiseltä heti mutta näin naamiota oli vaikeampi käyttää.Kosteaan ponnariin taskun asettelu oli haastavaa eikä se meinannut pysyä kunnolla päässä.

Tässä kohtaa päättelen että jos hius kuuluisi pestä ennen naamiota niin pesu olisi ollut kuvasarjassa mukana.Pidin enemmän siis kuivaan hiukseen tehdystä hoidosta vaikkakin oli hiukan tahmeat pari päivää(hyvin meni nutturalla tämä aika).

Korealainen kosmetiikka on hauskaa,leikkisää ja toimivaa, joten mikäs näitä testaillessa.Muutama muu vastaava hiuksille tarkoitettu tuote odottaa testailua,mutta kielitaidottomana joudun taas googlea laulattamaan kuinka niiden kanssa toimia.

Tilasin naamiot ebaysta, hintaa oli noin 3e/kpl.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Alohair

Poistatin ripsienpidennykset kesällä ja sen jälkeen olen metsästänyt sitä oikeaa,ripsiväriä siis.

Käytin muutaman vuoden ripsienpidennyksiä,todella luonnollisia pidennyksiä joita moni ei tajunnut feikeiksi.Ripsiteknikko kenellä kävin,on loistava työssään ja sain aina toivomani luonnolliset räpsyttimet.No nyt pienen vauvan kanssa on hankala saada huoltoaikoja vaikkakin kävin noin kuuden viikon välein huolloissa.Ripset joita minulla oli,oli vain himpan verran omiani pidemmät niin selvisin hyvin noin monta viikkoa niillä vaivatta.No nyt kuitenkin yritän pitää taukoa.Ja vaikka elämä on hektistä,kädet täynnä ja muutakin mietittävää riittää niin kaipaan ripsiä.

Käytin Rimmelin extra super lashia vedenkestävänä ennen pidennyksiä ja tänä aikana se on poistunut valikoimista.Tämä on ollut ainoa ripsari millä olen saanut taivutukset pysymään!Olen testannut kymmeniä kalliita ripsivärejä ja aina palannut siihen.Nyt siihen ei ole palaamista!Jotenkin järkyttävää tajuta kuinka lempiripsivärin poistuminen ajasta ikuisuuteen voi olla näin iso juttu ja upota tunteisiin.

 Pienen vauvan äitinä uusia tilanteita on jatkuvasti ja ripset on todellakin toissijainen asia mutta silti tahdon kivat ripset ja tuntea itseni nätiksi edes sillon tällön.Järkyttyneenä luottotuotteeni poistumisesta ostin useita ripsareita testiin ja mikään ei tuo samaa tulosta kun tuo vanha tuttu! Ilmianna siis paras ripsarisi minulle,auta kärsivää,työnnä mummoa mäessä!

Tärkein kriteeri on se että taivutukset ripsissä kestävät,tästä syystä olen vedenkestäviä suosinut.

Share
Ladataan...

Pages