Ladataan...
Alohair

Tällä hetkellä permis ja iso tukka on tulossa takaisin, ja luonnonkiharaa imitoiva kihara on se ykkösjuttu.Vaikkakin permanenttiaineet on kehittyneet valtavasti ja kaunis kihara on melkein kenen tahansa meistä ulottuvilla, en itse kuitekaan haluaisi pysyvää kiharaa.

Näytänkin kuinka saat itsellesi 'luonnonkiharat' taiottua vaikka heti ja ilman lämpölaitteita.Suurimmalla osalla on keittiönkaapissa foliota, ja siitä taikoo paramman puutteessa nopeasti 'patukat' itselleen. Itse tein noin pikkurillin paksuisia foliopötköjä 30 kpl ja ne riitti hyvin aika napakkaaankin kiharaan. 

Kostutin kuivan hiuksen itsetehdyllä suolasuihkeella, ja ohjeet siihen löytyy täältä: http://www.lily.fi/blogit/alohair/diy-suolasuihke. Eli siihenkin aineet löytyy keittiöstä mikäli haluaa testailla.

Voi toki laittaa myös pesun jäljiltä kosteisiin hiuksiin mutta oma hius menee niin aina aivan liian kiharaksi joten tein nyt näin.Osaan kyllä rullaussuunnat vaikka unissani mutta koska  halusin aika epäsäännöllistä, nimenomaan luonnonkiharan näköistä tukkaa aikaan niin asettelin patukat aika fiilispohjalta sohvalla istuskellessa, peiliin katsomatta.

 

Folio on helppo ja nopea muotoilla, joten ne pysyy vaivattomasti päässä ja voit tehdä muita askareita samalla.

Kuten permiksissäkin,kun rullat on olleet tarpeeksi kauan päässä, kokeillaan yksi rulla aukaisemalla onko kihara sen näköinen mitä haetaan.Pari tuntia oli tässä olleet rullat päässä ja koekihara näyttää tältä:

Just bueno, joten otan patukat pois tässä kohtaa. 

 

Epäsäännöllinen ja pörröinen, mutta niinhän se luonnonkihara onkin. Vähän käsin asettelin kiharaa ja muutama osio jäi vähän suoremmaksi ja en tässäkohtaa niitäkään alkanut  kihartelemaan lisää kun omasta mielestä tämä on kiva näin.Enkä taaskaan alkanut siloittaa pintaa lakalla tai muillakaan muotoilutuotteilla.Mikäli oma hius on karkea, voi käyttää esim.pehmentäviä tuotteita tai vaikka kevyen öljyn folioita ennen tai jos on liukas hius niin vaikka stydi muotovaahto voi olla ihan paikallaan.Foliosta saa pyöriteltyä helposti erikokoisia patukoita ja myöskin hiusosion paksuus vaikuttaa siihen millaisen kiharan saa.Helppo ja halpa tapa kokeilla erilaisia kiharoita afrosta pehmeämpiin laineisiin.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Alohair

Olin kahdesta syystä innoissani siitä että Paul Mitchelliä maahantuova Miraculos tarjosi näitä tuotteita testiin. Ensimmäinen syy oli se että Paul Mitchell oli ensimmäinen sarja hiustenhoitotuotteita minkä oikeesti huomasin helpottavan hiusteni laittoa ja toinen syy oli se että vaikka kyseessä on anti-thinning sarja, mainospuhe oli rehellistä ja siinä keskitytään päänahan hoitoon. Minullahan ei ole ohuet hiukset, vaan päinvastoin oma hius on tuuhea ja yksittäinenkin hius on todella paksu, eli miksi siis lähen näitä tuotteita kokeilemaan? No, aina kun stressaan, alkaa ohimoilta hiukset katkeilla, ja ohentua. Nyt on poikkeuksellisen stressaava hetki elämässä ja sen lisäksi on hormoonitoiminta hieman sekaisin, joten lähden siitä ajatuksesta että saisin erityisesti ohimoille lisää karvaa.

Hiustenlähtöön tai ohenemiseen on useita syitä noiden mainitsemieni lisäksi, esim. geeniperimä, ikääntyminen, lääkitys sekä hiuspohjan ongelmat.Yhtä kaikki, aika monet meistä jossain kohtaa on kärsineet hiustenlähdöstä, ohenemisesta tai päänahan kuivuudesta, ja lupausten mukaan nämä tuotteet auttaisi kaikkeen näistä, kuulostaa mainiolta.

Paul Mitchell ei markkinoi näitä tuotteita soluteknologialla,avaruustermeillä, lääketuotteina tai muokatuilla ennen/jälkeen kuvilla. Simppelisti tuotteiden idea on kolmivaiheinen:1 vaihe ehkäisee hiustuppien kutitustumista, toinen vaihe auttaa laajentamaan hiustuppea ja vahvistamaan hiuksen rakennetta ja kolmas auttaa muuttamaan hiuksen kasvusykliä viiden eri tehoaineen(apilankukkauute, australialainen kakadumarja,herneen peptidit, kurkuma sekä ginseng) avulla.

Scalp care anti-thinning shampoo kosteuttaa ja stimuloi hiuspohjaa. Tehoaineina toimii ginseng, australialainen kakadumarja sekä kurkuma.Ideana on tuuheuttaa hiusta sekä samalla hoitaa hiuspohjaa ja tehdä yksittäisestä hiuksesta paksumman näköinen sekä tuntuinen. 

Olen vastaavia tuotteita testannut ja ne on aina tuntuneet hieman hassulta, vähän jopa ikävältä päänahassa mutta tämä ei tuntunut kuin hieman viilentävältä. Myöskin tuuheuttavat tuotteet monesti on aika peseviä ja hius tuntuu monesti narskuvan puhtaalta niiden jälkeen. Tätä myydään hellävaraisena pesuteholtaan ja siltä se myös tuntui pestessä.Hius ei ollut ollenkaan kuivan tuntuinen. 

Kätevään pumppupulloon pakattu scalp care anti-thinning conditioner taas on tehty vahvistamaan hiusta. Toimintaperiaatteena on kosteuttaa päänahkaa sekä vähentää hiusten katkeilua latistamatta kuitenkaan hiusta. 

Sama tässä kun shampoossakin, yleensä tuuheuttavat sarjat ei hoida millään tapaa hiusta ja tuuheuttavien tuotteiden jälkeen monesti hiuksia saa repiä auki, mutta tässä on hyvä hoitoteho sekä selvittävyys kuivemmallekkin latvalle. Olen todella yllättynyt tästä koska olen testannut AIKA monia vastaavia ja ne on AINA joko kuivattaneet hiusta tai tehneet siihen rapsakkaa rakennetta.

Kolmas vaihe eli uudistaminen tulee hiuspohjaan jätettävän hoitonesteen scalp care anti-thinning tonicin muodossa.Tässä idea on edistää hiuspohjan hyvinvointia sekä ehkäistä hiusten ohenemista. Tuote auttaa hillitsemään hiuspohjan rasvoittumista sekä stimuloida hiuspohjaa. 

Tuote ravistetaan hyvin, käytetään kaksi kertaa päivässä päänahkaan ja ei huuhdella pois. Suihkutetaan suoraan hiuspohjaan ja sormin hierotaan hiuspohjaan kauttaaltaan.

Päänahka tuntui mukavan raikkaalta tämän kolmivaiheisen hoidon jälkeen ja vielä en osaa sanoa muuta tästä triosta kun sen että pesukokemus oli miellyttävä, hius tuntuu ilmavalta sekä jäntevältä ja fiilis pesutuloksesta on freesi ja mukava. Samoilla sanoilla kuvailisin myös trion tuoksuja, freesi ja mukava,kuten kaikissa Paul Mitchellin tuotteissa mitä olen testannut.Paul Mitchell on tunnettu siitö että vastustaa eläinkokeita ja tarjoaa lemmikeille myös pesutuotteita, kuinka söpöä!Meidänki kissit on pesty joskus PM tuotteilla, mutta kissan peseminen vei huomion siitä millaisia itae tuotteet oli:D

Testailen hetken ja raportoin myöhemmin kuinka hiukset ja päänahka voi, mutta nyt jo on hyvin positiivinen kuva näistä tuotteista!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Alohair

Morsianleikit jatkuu ja päässä soi Anoukin nobodys wife. Omat häät ei ole mielessä mutta on silti kiva fiilistellä meikkileikkejä.Viimeeksi olin rento hippimorsku,siitä voi lukea täältä:http://www.lily.fi/blogit/alohair/rento-hippimorsian ja tällä kertaa olen vähän perinteisempi, romanttisempi morsmaikku.

Lähtötilanne, eli föönillä ja pyöröharjalla kuivattu hius.

Tein isoa, rentoa kiharaa revolv'it 38millisellä raudalla.Isoissa osioissa jotta saan vaan aavistuksen taipuisuutta hiukseen.

Kylvetys Davinesin kuivashampoolla.

Iso tukka, that's the way i like it!

Koska hiukseni ovat aika lyhyet nutturaan, tein löysän letin minkä kiinnitin takaraivoon kiinni pinneillä ja kiinnitin kiharat myös pinneillä kiinni lettiin.

 

Koska en tykkää varsinkaan omaa hiusta tärkätä lakalla, käytin tässä kevyesti four reason black edition sarjan shimmering sprayta tuomaan vain pienen tuen ja kiiltoa.

Snadisti lilaa luomeen ja  punaa huuleen.Iho on superkuiva joten ikävästi näkyy sekin tässä lähikuvassa, auts!

Tässä nyt oikeen romantisoin ruusu kourassa.

 

*Shimmering spray saatu blogin kautta

Share
Ladataan...

Pages