Ladataan...
Alohair

 

 

Letti-inspiraatiota vappuun, olkaa hyvä!

Boheemia,rentoa, pörröstä lettiä ja kultasia renkaita.

Luonnollinen, 'meikitön'(as if...)look.

 

Ja toinen, vähän värikkäämpi meikäläinen.Ja hakaneulat toimii hiuskoristeina.

 

 

 

 

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Alohair

Minä en oo se nainen kellä on kynnet aina hyvin.Oon bad nail day nainen.Mun kynnet on lyhyet,ne liiskottuu ja katkeaa helposti.Mutta olen koruihminen joten Isadoran uusi kromipuuteri (chrome nail powder) kynsille kiinnosti heti kun sen instagramista bongasin.Aika moni varmaan nähnyt näitä videoita missä jauhe vaan sormenpäällä levitellään lakatule kynnelle ja kiinnitetään päällyslakalla.Jotain äärimmäisen kiehtovaa on näissä videoissa.

Ostin pelkän puuterin vaikka luultavasti olisi fiksuin käyttää kaikki sarjan tuotteet yhdessä mutta en ole niin kynsihifistelijä että olisin raaskinut koko setin alus-ja päällyslakkoineen ostaa.Kokeilin ihan läpinäkyvän lakan päälle tämän siis ja päällystin myös ihan perusedullisella päällyslakalla.

Ensin lakkasin yhden kerroksen siis aluslakkaa, annoin kuivua, ja levitin etusormella kromipuuterin siihen päälle.Puuteri on supersuperhienojakoista ja oli ihanaa levittää sitä kynnelle ja katsoa kun pinta tasottui superhopeiseksi ja kiiltäväksi.(Tein niin että vuorasin pöydän talouspaperilla sekä tiputin erilliselle sileälle paperille jauheen missä sormenpäätä dippailin, huomasin myös että jauhe on tooooodella riittoisaa ja hyvin pieni määrä riitti kaikkiin sormiin, eli lue siis näin:iso läjä meni roskiin tuotetta koska liiottelin määrän kanssa.)Ja päälle siis laitoin läpinäkyvän päällyslakan ja noin 10 minuuttia kaiken kaikkiaan meni näihin kynsiin. Lopuksi pesin hyvin kädet koska jauhetta oli käsissä aika reilusti. Omat kynnet ei ole ne tasasimmat, vahvimmat tai kauniimmat mutta kiva lopputulos kuitenkin tuli.Harmi etten tajunnut kuvata vaiheita mutta olin niin innoissani testaamaan tuotetta.Emotionissa puuteripurkki maksoi 9.90e ja luulen että riittää minun tarpeisiin loppuelämäkseni.

Edit. Unohdin mainita että aluslakan värillä voi vaikuttaa lopputulokseen eli esim.pinkki lakka kromin alla tekee lopputulokseen oman sävynsä, eli tällä yhdellä puuterilla saa vaikka mitä aikaiseksi.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Alohair

Kaikki muistaa Pirkka-lehden niksiosion sukkahousuvinkkeineen.Pirkka julkaisi niksejään myös vessapaperissa, ja kerran bongasinkin vessareissulla jotain, mikä oli pakko testata!

Sinäänsä hauskaa ettei tuossa puhuta mitään rullien poistosta...vappukampauksena toki nekin menisi.

Lennokas lähtötilanne.

Työvälineinä käytin puoliksi halkaistuja vessapaperirullia, koska omistan niin paljon hiusta ettei kokonaiset mahtuneet päähän.Kosteaan(sanoisin että hius kuitenkin oli noin 80% kuiva) kuontaloon laitoin Kevin.Murphyn full.again tuuheuttavan muotoiluvoiteen ja kiinnitin rullat pinneillä päähän.

Tässä jo osittain kuivuneena, rullahan on aika iso ja osa lyhyempää hiusta alkoi tippumaan jo rullilta pois.(Kyllä tää kampauksesta rullineenkin menisi,köyhän miehen Lady Gaga.)

Tässä lopputulos auki pöyhittynä.Nätisti ja pehmeästi latva kääntyi kiharalle.Lämpökäsittelyä ei tarvittu, joten hius ei tästä myöskään kärsinyt.Ainoa miinus on että vaikka hius oli jo aika kuiva, otti lopullinen kuivaminen useamman tunnin aikaa.Paplareissahan on se etu että niissä on 'reikiä', jotta hius pääsee kuivamaan nopeammin.

 En se minä ollut, se oli Pirkka!

Share
Ladataan...

Pages