Ladataan...
Alohair

Minä en oo se nainen kellä on kynnet aina hyvin.Oon bad nail day nainen.Mun kynnet on lyhyet,ne liiskottuu ja katkeaa helposti.Mutta olen koruihminen joten Isadoran uusi kromipuuteri (chrome nail powder) kynsille kiinnosti heti kun sen instagramista bongasin.Aika moni varmaan nähnyt näitä videoita missä jauhe vaan sormenpäällä levitellään lakatule kynnelle ja kiinnitetään päällyslakalla.Jotain äärimmäisen kiehtovaa on näissä videoissa.

Ostin pelkän puuterin vaikka luultavasti olisi fiksuin käyttää kaikki sarjan tuotteet yhdessä mutta en ole niin kynsihifistelijä että olisin raaskinut koko setin alus-ja päällyslakkoineen ostaa.Kokeilin ihan läpinäkyvän lakan päälle tämän siis ja päällystin myös ihan perusedullisella päällyslakalla.

Ensin lakkasin yhden kerroksen siis aluslakkaa, annoin kuivua, ja levitin etusormella kromipuuterin siihen päälle.Puuteri on supersuperhienojakoista ja oli ihanaa levittää sitä kynnelle ja katsoa kun pinta tasottui superhopeiseksi ja kiiltäväksi.(Tein niin että vuorasin pöydän talouspaperilla sekä tiputin erilliselle sileälle paperille jauheen missä sormenpäätä dippailin, huomasin myös että jauhe on tooooodella riittoisaa ja hyvin pieni määrä riitti kaikkiin sormiin, eli lue siis näin:iso läjä meni roskiin tuotetta koska liiottelin määrän kanssa.)Ja päälle siis laitoin läpinäkyvän päällyslakan ja noin 10 minuuttia kaiken kaikkiaan meni näihin kynsiin. Lopuksi pesin hyvin kädet koska jauhetta oli käsissä aika reilusti. Omat kynnet ei ole ne tasasimmat, vahvimmat tai kauniimmat mutta kiva lopputulos kuitenkin tuli.Harmi etten tajunnut kuvata vaiheita mutta olin niin innoissani testaamaan tuotetta.Emotionissa puuteripurkki maksoi 9.90e ja luulen että riittää minun tarpeisiin loppuelämäkseni.

Edit. Unohdin mainita että aluslakan värillä voi vaikuttaa lopputulokseen eli esim.pinkki lakka kromin alla tekee lopputulokseen oman sävynsä, eli tällä yhdellä puuterilla saa vaikka mitä aikaiseksi.

Ladataan...

Ladataan...
Alohair

Kaikki muistaa Pirkka-lehden niksiosion sukkahousuvinkkeineen.Pirkka julkaisi niksejään myös vessapaperissa, ja kerran bongasinkin vessareissulla jotain, mikä oli pakko testata!

Sinäänsä hauskaa ettei tuossa puhuta mitään rullien poistosta...vappukampauksena toki nekin menisi.

Lennokas lähtötilanne.

Työvälineinä käytin puoliksi halkaistuja vessapaperirullia, koska omistan niin paljon hiusta ettei kokonaiset mahtuneet päähän.Kosteaan(sanoisin että hius kuitenkin oli noin 80% kuiva) kuontaloon laitoin Kevin.Murphyn full.again tuuheuttavan muotoiluvoiteen ja kiinnitin rullat pinneillä päähän.

Tässä jo osittain kuivuneena, rullahan on aika iso ja osa lyhyempää hiusta alkoi tippumaan jo rullilta pois.(Kyllä tää kampauksesta rullineenkin menisi,köyhän miehen Lady Gaga.)

Tässä lopputulos auki pöyhittynä.Nätisti ja pehmeästi latva kääntyi kiharalle.Lämpökäsittelyä ei tarvittu, joten hius ei tästä myöskään kärsinyt.Ainoa miinus on että vaikka hius oli jo aika kuiva, otti lopullinen kuivaminen useamman tunnin aikaa.Paplareissahan on se etu että niissä on 'reikiä', jotta hius pääsee kuivamaan nopeammin.

 En se minä ollut, se oli Pirkka!

Ladataan...

Ladataan...
Alohair

Suomalainen Kc Professional on jo vuosia tuonut markkinoille edullisia tuotteita ja pikkuhiljaa täydentänyt tuotevalikomaa kiinnostavilla uutuuksilla.Kaikki varmaan tietävät color maskit sekä four reasons sarjan, ainakin ulkonäöltä, nehän on ne hauskat pullot missä on paljon tekstiä.Kampaajana huomasin että kuluttajilla sarjan nimi vääntyi enemmän kun kerran four seasons muotoon mutta onneksi tiesin mitä haetaan.

Kevään korvalla kun pipoista taas kuoriudutaan ulos, on hyvä ainakin hoitaa hius kuntoon vaikkei laittaisikaan tukkaansa uuteen uskoon.Kevät on perinteisesti myös aikaa uudistumiselle, moni laittaa hiusmallin ja värinkin uusiksi mutta kunnon hiustuotteisiin ainakin kannattaa panostaa.

Four reasons sisältää pesu-ja hoitotuotteet hennolle, kuivalle, vaurioituneelle, blondille ja sekä värihiukselle omansa.Lisäksi shampoona löytyy sekä syväpuhdistava että hiuspohjaa hellivä tuote.Tämän lisäksi on muotoilutuotteita kaikkiin tarpeisiin sekä loistava black edition sarja joissa myös on pesu-ja hoitotuotteita sekä hinta-laatusuhteeltaan loistavia muotoilutuotteita.

Nyt olen tarpeeksi pohjustanut mistä on kyse, joten siirryn asiaan.Four reasons on ollut hyvä sarja, olen pessyt, hoitanut ja muotoillut näillä tuotteilla kymmeniä, ellen satoja päitä mutta omaan vaativaan hiukseeni en sarjasta ole löytänyt tarpeeksi kosteuttavia tuotteita ennen tätä. 

Tässä siis uudet tulokkaat, ultramoisture shampoo sekä hoitoaine.

 

Nämä tehokosteuttajat tuoksuvat miedosti miellyttävän raikkaalle, ja vahvistavaa herneproteiinia sisältävä shampoo erityisesti oli koostumuksltaan loistavaa.Vaahtoaa hyvin sekä pesee puhtaaksi hiusta kuivattamatta.Hoitoaineissa ei ole niin isoa eroa yleensä koostumuksissa, joten niitä on myös vaikeampi arvioida mutta helposti sheavoita sisältävän hoitoaineenkin sai levittymään.Yhdessä tuotteet selvittivät hiukset ja toivat niihin hyvän, luonnollisen kiillon kuitenkaan hiusta latistamatta.Nämä on four reasons sarjasta ehdottomasti ylellisimmät tuotteet,ja kuitenkin tuotteet maksavat 9.90e/kpl.Ultramoisture tuotteisiin kuuluu myös tehohoito.

Huomasin muuten kuinka pihalla olen nykyisin uutuuksista, en ollut vielä kuullutkaan näistä tuotteista ennen kun maahantuojalta tuli paketti testaukseen.

Ladataan...

Pages