Ladataan...
Alohair

Joicon K-PAK tuotteet on olleet itsessään käsite jo tovin, ja monet vannovat näiden nimeen.Itsellä ei ole mitään kokemusta ollut K-PAKeista aiemmin ja mutta ylistävien kommenttien takia odotukset oli kyllä kovat.

Kesä on oivallista aikaa testata uusia tuotteita koska aurinko, tuuli, merivesi sekä kloori syövät hiuksen kuntoa ikävästi ja kiilto usein katoaa myöskin.Ilman kiiltoahan hiusvärikin näyttää aika valjulta.Hyväkuntoista hiusta on myös helpompi käsitellä sekä tehokas kesällä kutreille tehty hoivatyö palkitsee syksyllä viimeistään.

Joicon K-PAK-sarja korjaa hiusta sieltä missä vaurio on ja ei ylihoida muutakaan hiusta eli ilmavat kesäkutrit on helppo saavuttaa.K-PAK-tuotteet sisältävät samoja rakennusaineita mitä hiuksessa on luonnostaan ja ne hoitavat hiusta pintaa syvemmältä.

K-PAK shampoo on selkeästi hellävarainen puhdistaja hiukselle ja hius tuntuu jo shampookylvyn jälkeen aika kivalta.Olen siis alkanut hurjaksi ja välillä skipannut hoitoaineen suihkussa ja laittanutkin vaan hiuksiin jätettävän hoitoaineen tai öljyn, ja selvinnyt hengissä.Voitteko uskoa?Hyvillä shampoilla lienee osuutta asiaan.

Tehohoito Intense Hydrator olikin todella positiivinen yllätys, siis vaikka odotin paljon niin sain kuitenkin vielä enemmän.Siinä missä shampoo korjasi hiusta niin naamio puolestaan kosteutti.Eli sain kaiken tältä duolta mitä hiukseni kaipaa.Kosteutta,kevyttä siloitusta, kiiltoa sekä selkeästi pehmeämmän hiuksen jota oli helpompi käsitellä.Minulla on aika karkea ja luonnostaan piikkisuora karva jonka(jos en päivittäin niin ainakin pari kertaa viikossa)väännän kiharalle keinolla millä hyvänsä, ja tämän naamion jälkeen se on selkeästi helpompi föönata laineelle.

Tykkään yhdistellä korjaavia ja kosteuttavia tuotteita koska tosiaan tällä kombolla pääsen itse parhaaseen lopputulokseen omassa hiustenhoidossa,joten tämä on aika nappisetti.Suosittelen tätä tuotelinjojen miksailua muillekkin mutta käsitelty pitkä hius on yleensä juuri vailla kosteutta ja pientä paikkailua latva-alueella ainakin.

Koostumus shampoossa on kermainen ja helposti levittyi pehmeäksi ylelliseksi vaahdoksi.Naamio puolestaan on täyteläistä ja tunsin silottavan vaikutuksen samantien kun tuote kosketti hiusta.

Kaikissa testaamissani Joicoissa on pehmeä, ylellisen maltillinen tuoksu ja en usko että nämä ärsyttävät kenenkään nenää.Tuoksut on itselle olellinen osa hiustenhoitoa,ja uskon sen olevan monelle muullekkin.Kaikki me nautitaan puhtaista,pehmeistä ja erityisesti tuoksuvista hiuksista,eikö?

Tuotteet saatu testiin blogin kautta.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Alohair

Kc Professional toi markkinoille sävyttävän tyvisuihkeen, jolla saat tyvikasvun piiloon.Me suomalaiset ollaan aika vaaleaa kansaa ja tykätään kuitenkin värjätä hiuksia tummaksi.Itsehän olen ollut lähes koko elämäni(aikuisikäni siis...)tumma, siis lähellä mustaa tumma ja oisin hyppinyt,tanssinut, pomppinut you name it, riemusta jos tälläisiä tuotteita olisi silloin ollut.Tottakai kun alotin tummasta lähelle omaa tyveä-projektin, näitä alkoi tippua markkinoille.Sillon tosin tuotteet oli hieman eri tyylisiä,monesti luomiväriä muistuttavia tuotteita korkealla hintalapulla varustettuna.Nyt hinnat ja koostumus on hiottu niin että tuotteita on helppo käyttää sekä niihin rahallinen satsaus on suhteessa hyötyynsä.

Kc Professional toi markkinoille neljä sävyä: latte(vaalea ruskea),chocolate(ruskea),espresso(viileä tumma ruskea) ja black swan(musta). Itsehän en tarvitse sävyä tyvelleni koska hius on vain raidoitettu ja en koita omaa väriäni peittää, mutta näitä voi käyttää muutenkin.Kokeilinkin miltä selkeästi tummempi tyvi näyttäisi vaalean latvani kanssa.

Oma tyvi

Sävy Espresso Root Cover tyvisuihkeesta.

Suihkutin suihketta(jossa on muuten hyvä tarkka suutin) tyvelle niin että näyttäisi mahdollisimman luonnolliselta, eikä liian 'maalatulta'.

Tyvi näyttää hieman mattaiselta mutta päälle voi suihkasta hieman vaikka kiiltävää hiuslakkaa päälle, jollon saa tyvestä elävämmän.
 

Hauskalta näyttää, vaikken taaskaan käyttänyt lakkaa edes sen vertaa että olisin saanut lentävät pikkuhiukset kuriin.(ps.olen viimesilläni raskaana ja superturvonneena kuvissa,juttu jäi kesken koska lähdin synnyttämään)

Sprayt on 125ml purkeissa ja hinta on maltillinen 11,90e, ja se on pieni hinta jos saa muutamia viikkojakin pidempään piiloteltua tyvikasvua.

Tuote saatu testiin blogin kautta.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Alohair

Koska olen syntynyt 80-luvun alussa niin elin sen kauden kun kaikki tuoksui karkilta, my little ponyista pyyhekumeihin.Maistoin joskus pikkutyttönä ponia kankusta palasen mutta onneksi sylkäsin muovin pois kuitenkin.Nuo tuoksuvat pyyhekumithan vedettiin markkinoilta pois lopulta kun lapset söivät niitä, näin muistan lukeneeni enkä yhtään ihmettele asiaa.

No, innostuin kuitenkin kun bongasin että Essenceltä on tullut kaikkea tuoksuvaa!Huulikiillon lisäksi myös luomivärit, kynsilakat ja jopa hiusharja tuoksuu karkille.Meikit on suunniteltu yhdessä tikkarimerkki Chupa Chupsin kanssa ja kausikokoelma onkin nimeltään I want candy, ja karkkihammasta alkaa kyllä kolottaa kun tuotteisiin on hyvin saatu tikkareista tutut tuoksut.

Sain testiin kokoelmasta muutamia tuotteita eli tuoksuvat nelikot huulikiiltoja sekä luomivärejä.Jännittävän silmänrajaustussin millä saa palloja tehtyä,eli pää on pyöreä.Vähän kuin kynsitarvikkeista tuttu dotting tool siis. Sekä kokiksen tuoksuisen hiusharjan jossa on peili toisella puolella.

Luomivärit tuoksuvat hedelmäiseltä ja jokaisessa on hieman erilainen koostumus, ja Essenceä paljon käyttäneenä täytyy sanoa että laatu on heikompi kuin muissa sarjan tuotteissa,mutta ehkä en muutenkaan kuulu tämän kausikokoelman kohderyhmään.Kirsikanruoksuisissa huulikiilloissa vähän sama juttu, jokainen sävy on koostumukseltaan hyvin erilainen.Kauheasti väriä huuliin ei tule mutta rasia kaikenkaikkiaan on ihana ja söötti.Ja isosta peilistä plussaa!

Runsaspigmenttinen eyeliner on hauska mm.festarimeikissä ja kokeilinkin hennatatuointityylistä meikkiä tehdä ja hyvin onnistui säntilliset pisteet.Hauska ja edullinen tuote meikkileikkeihin.

Mukana oli myös ihanat poskipunakuulat,poskipunasivellin sekä kynsikuorinta.

Sivellin on loistava!Kävin tästä innostuneena ratsaamassa Tokmannin sivellinvalikoimaa ihan huolella.Myös hennosti poskipunakuulat on hinta/laatusuhteeltaan 5/5!Ihanat pinkit ja persikkaiset kuulat saa aikaan ruusuisen ja kuulaan ihon.Love it!(Vinkki!Metsästä sivellin ja kuulat asap itsellesi!)

Kynsikuorinta on ihan uusi juttu itselle.Huulten sokerikuorintaa muistuttava koostumus kyllä hyvin pehmitti sekä siisti kynsinauhoja sekä sormien-että varpaidenkynsistä.Ja pakkaus on hillittömän ihana!

Hauskaa että näin edullinen sarja julkaisee kausikokoelmia tiuhaan tahtiin ja monipuolisesti.

Tuotteet saatu pr-näytteenä.

Share
Ladataan...

Pages