Asusteita

aMomentWithMe

Moikka, tänään kurkataan mun lempi asusteisiin. Asusteet viimeistelee pukeutumisen, ja uskon että jokaisella on ne omat lempi austeensa. Tässä mun top 5

  • Kello
  • Vyö
  • Laukku
  • Hattu
  • Silmälasit

Mun kello, joka kulkee kädessä niin arjessa ja juhlassa. Sain tän ensimmäiseksi äitienpäivälahjakseni viime vuonna. Vaikka meidän poika on syntynyt kolme päivää äitienpäivän jälkeen, halusi mun mies ilahduttaa mua tällä ihanalla kellolla. Eli sen lisäksi että se kulkee koko ajan mun kädessä, sillä on myös hurjasti tunnearvoa. Olin pitkään haaveillut Daniel Wellingtonin kellosta koska niintä oli vain kaikkialla silloin, niin tuli sellainen pakko saada olo. Sitten kun pääsin kauppaan valitseen (koska mun mies ei osta mulle enään mitään oman maun varassa) tykästyinkin tähän cantin simppeliin malliin, ja mikä oudointa kultaisilla reunoilla. Minä joka en omista ensimmäistäkään kultaista korua, oon aina ollut vannoutunut hopeakorujen käyttäjä. Mutta jotenkin tuo konjakinruskean ja kullan yhdistelmä on vain rikkomaton ja sai myös mut ihastumaan.

Vyö, siinä se taas on konjakinruskean ja kullan tyylivarma yhdistelmä . Mitäköhän mulle on tapahtumassa? Oli se paidan helman sujauttaminen housuihin  sitten in tai out, itse tykkään siitä paljon. Sen sijaan, että annan paidanhelman laskeutua vapaasti tykkään sujauttaa helman housujen sisään, pelastaa myös laiskan silittäjän, sillä tää antaa anteeksi myös paidan pienet rypyt. Vyö tuo asuun ryhdikkyyttä ja kivaa naisellisuutta, eikä pariksi tarvita konjakin ruskeita kenkiä. Itse en edes tällähetkellä omista sen värisiä kenkiä,  (myin ainokaiset juuri kirpparilla) konjakinruskean pariksi sopii niin aina varma musta kuin kevätkenkien kirkkaammatkin värit. 

Laukku, mun paras nettiostos ikinä! Kiitos Zalando. Vähän taas lisää konjakinruskeaa! Ostin tän toissavuonna kesälaukuksi, silloin kun tälläiseen söpöön pikkulaukkuun vielä mahtu kaikki tarvittava. Nykyään tuo hoitolaukku aikalailla korvaa myös oman käsilaukun. Vaikka tää laukku mun mielestä henkii ihanasti inkkarikesäistä meininkiä, on tästä laukusta tullut mun luottolaukku kesät talvet. 

Hattu, ihan huikea löytö Lindexin alesta. Maksoin tästä hatusta hurjat 6e. Vaikka huopa- ja lierihattujen kulta-aika taitaakin olla jo mennyt näkee niitä siltikin vielä mukavan paljon. Täytyy kyllä myöntää, että hieman liian vähälle on hatun käyttö jäänyt viime aikoina. Ei ihan taida sopia mun vaunulenkkityyliin Helly Hansenin ulkoilutakin ja Adidaksen lenkkareiden pariksi ,mutta kaupunki pukeutumiseen toki. Taidan muutenkin pitää itselläni hieman korkeaa kynnystä pukea hattuani, tuntuu että sen kanssa pitäisi aina olla ihan viimeisen päälle asu. Miksiköhän näin? 

Silmälasit, kyllä kuulun niihin ihmisiin joille silmälasit on asuste. Onnekseni voin päättää milloin ne huvittaa laittaa silmille ja milloin ei ilman, että näkö kärsii. Muistan sen kun ne oli pakko saada!! Alku villitys oli hurja enkä osannut pian oikein katsoa itseäni peilistä ilman laseja. Lasit on hankittu muutama vuosi takaperin, kun mulla vielä oli tummanruskeat hiukset. Nyt viimeaikoina kovasti hiuksiani vaalentaneena lasit tuntuu aika hurjankin tummilta mun kasvoille. Silti aina ne pukiessani oon niistä niin fiiliksissä. Pojan kanssa kotona leikkiessä ne on vain tiellä, mutta rohkeammin pitäis taas vaan pukea ne päälle aina johonkin lähtiessä. Lasit piristää kasvoja kivasti ja tuo mukavaa särmää väsähtäneeseen ilmeeseen. Lasien kanssa sopii hyvin kirkas huulipuna jos muuten meikki jää vähälle, niinkuin itselläni ainakin monesti käy. 

Tässä mun lempparit pukeutumisen piristäjät ja tyylin viimeistelijät.

-Katri

 

 

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.