Siskon vaatekaapilla

aMomentWithMe

Moikka, perjantai ja viikonloppu ovella! Perjantait on ihan mun lemppareita. Ollaan mun miehen kanssa molemmat tehty aina vuorotöitä, eikä perjantai ole edes tae alkavista vapaista, mutta jotenkin silloin on lupa vähän löffiä sohvalla ja herkutella ja nyt kun on vielä tuo Voice of Finland joka ainakin saa mun katseluaikani niin perjantai illan rentoilut on pelastettu. Tänään suunnataan myös mummilaan, mun miehen vanhempien luo ja saa vähän rentoutua lisää kun pojalla on peräänkatsojia. Meidän perheessä tää viikko on mennyt hieman nuhaisissa merkeissä. Alkaen meidän pojasta ja siirtyen mun mieheen.  Mä olen ainoa joka on vielä selvinnyt tästä melkein joka keväisestä riesasta ja sen takia mun kevät hybetys on varmaan niin kova. Oon ihan fiiliksissä että kevät on jo ovella. Tälläkin viikolla on ollut jo ihan mielettömän hienoja lenkkisäitä ja muutaman kerran oon joutunut jo laittamaan aurinkolasitkin päähän kun niin paistaa!  Keväällä rakastan myös sitä perinteistä kevätsiivousta, että revitään kaikki turha kaapeista alas ja heitetään meneen. Suurin siivous ja karsinta jotenkin aina kohdistuu meidän vaatekaappeihin ja taas kerran pitäisi varata kirpputoripöytä ja laittaa itselle turhat vaatteet kiertoon. Sen sijaan, että olisin vielä saanut mitään tän kaltaista aikaiseksi kävin hieman inspiroitumassa mun siskon vaatekaapilla. Onni on sisko jolla on PALJON vaatteita, paljon enemmän kuin sulla itsellä. Se on laiska viemään niitä kirpparille ja hinnoittelemaan, joten kuinka kätevää omistaa tälläinen sisko joka tulee ja tonkii eikä tarvi edes hinnoitella. Vaikka maksoin kyllä ihan näistä löydöistä tukeakseni siskoni seuraavia vaatehankintoja jotka voi joskus päätyä mulle. Vähän kun sijoittaisi rahastoon. 

 

Ensimmäisenä bongasin tämän ihanan hempeän vaaleanpunaisen paidan. Vaaleanpunainen ei ole koskaan lukeutunut niihin omiin lempiväreihin. Niin ihanilta ja söpöiltä kun ne aina näyttääkin, päälle puettaessa saa ne talvikalpean ihoni näyttämään entistäkin kalpeammalta ja tuo jokaisen pinnassa olevan verisuonen esille. Muutun itsekkin aina täysin katkaravun väriseksi. Tämän kevään trendiväreinä on kuitenkin nimenomaan pinkki ja vaaleanpunainen, joten päätin rohkaista mieleni ja nappasin tämän mukaan ja eipä tämä kokeilu paljon maksanut.

Minä farkkupaitojen uskollinen ystävä. Mun yks lemppari paidoista onkin mun farkkupaita, joka sopii aina joka tilanteeseen, etenkin se on täydellinen punaisen huulipunan kaverina ja tukka nutturalla, eikä kotiäidin make over.iin muuta tarvirakkaan. Tämä hauska uusi löytöni toimii yhtä takuuvarmasti. Meinasin jättää sen ensin matkasta muiden kirpparilöydöksi, mutta kokeiltuani päälle ihastuin täysin. Takuuvarmaa farkkua hauskalla twistillä. Toimii aina, eikä sen käyttöä tarvitse nolostella vaikka farkku ei olisi hetkeen esiintynytkään muotilehtien kuvissa. 

Nyt odotan kevät-takin käyttöönottoa entistä enemmän. Löysin tämän tuubihuivin, jonka väri vangitsi heti. Olen ollut jo pitkään hurahtanut kyseiseen väriin sisustusta myöden ja nyt sain sitä myös hieman lisää pukeutumiseen. Tämä huivi sopii niin kuvan takin pariksi kuin rennosti nahkatakinkin kaveriksi.

Mun uus luottopaita. Ajaton arjen pelastus, itseasiassa on mulla tälläkin hetkellä päällä. Yleensä en ole niin välittänyt puolihihaisista tai 3/4 hihoista. Vilukissana palelen niissä aina, ja kokoajana saa olla etsimässä sitä neuletakkia päälle. Kotiäitinä nää on kuiteskin aika käteviä. Kuuma tulee toisen perässä ryömiessä, eikä hihat ui koko ajan toisen ruoissa tai ole toisen suussa. Sitä jäin harmittelemaan ettei promod ole vielä löytänyt tänne Suomeen. 

 

Ihanaa viikonloppua kaikille! 

Toivottavasti löydätte omiin viikonlopun rientoihin ne omat luottovaatteenne tai teette uusia ihania löytöjä kevään uusista trendeistä. Sitten aina on ne ystävät ja siskot joiden vaatekaapilla käydä vieraileen. 

 

-Katri 

Share

Kommentit

ellaa's
A dream come true

Vaatteiden kierrätys siskolta toiselle on kyllä oikeesti todella tehokasta ja vaivatonta! Itse olen myös tätä harrastanut ja huomannut, kuinka paljon helpommalla pääsee kun saa vaatteet kierrätettyä ilman sen suurempaa vaivaa! :) Kiva muuten tuo löytämäsi sininen takki! :)

aMomentWithMe
aMomentWithMe

Juu todella helppoa ja vaivatonta, sekä sopii hyvin kotiäidin kukkarolle. Eettistä ja mukava harrastus. Nykyään tulee käytettyä vaatteita niin vähän aikaa, että kestää hyvin toisenkin käyttäjän. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.