Ladataan...
ANNA-MATILDA

Meidän ensimmäinen isänpävä on ollut touhua täynnä. Yllätettiin isi aamulla lahjalla ja sitten suunnattiin Beadan serkkujen, enon ja papan kanssa niin herkulliselle brunssille, jossa vietettiin aamua hyvässä seurassa kaikessa rauhassa. 

Beadan serkkutytöillä on poni ja tänään isin yllätysohjelmaan kuului suunnata brunssilta katsomaan estekisoja. Isi on ollut enemmän kuin tyytyväinen ja ollaan koko perhe nautittu kivasta päivästä. Äsken kävi vielä Turun mummi kylässä ja muuten loppupäivä ollaan oman perheen kesken ja ehkä käydään vielä jossain isin valitsemassa paikassa syömässä. 

Hyvää isänpäivää kaikille iseille <3

Share

Ladataan...
ANNA-MATILDA

Neuleet ja toppatakit. Syksy on niin täällä. Rakastan helppoja ja ennen kaikkea lämpimiä vaatteita. Tänä syksynä on muotia isot neuleet ja takit ja sen takia on helppo pukeutua myös lämpimästi. Kuvassa oleva takki on maailman helpoin, isolla kauluksella, hupulla ja pitkällä helmalla. Ei haittaa vaikka olisi pikkujouluissa vain mekko päällä ja joutuisi vähän kävelemäänkin, tarkenee varmasti. Neule on tosi kivantuntuinen päällä eikä liian paksu. En ole jostain syystä ikinä ollut kovin paksujen tai kutittavien villaisten neuleiden ystävä, vaikka ne tosi kauniilta näyttääkin. Neuleen väri on myös omaan silmään juuri oikean vaalean harmaa. Takki ja neule on H&M:ltä ja laukku Rebecca Minkoffin.

Ihanaa huomenna onkin sitten meillä ensimmäinen isänpäivä ja kivoja juttuja luvassa. Toivottavasti saadaan isi yllätettyä!

Share

Ladataan...
ANNA-MATILDA

Miten nyt onkin jo torstai? Viikot menee ihan liian hurjaa vauhtia eteenpäin. Ajattelin laittaa tämän postauksen jo alkuviikosta, mutta nythän onkin jo loppuviikko. No mutta, asiaan. Meillä oli reissun täyteinen viime viikonloppu. Olimme Beadan kanssa tyttöjen reissulla ja Eetu joka vuotisella reissullaan poikien kanssa. Erillään vietetty viikonloppu sai ajattelemaan kuinka tärkeää myös omat jutut parisuhteelle on ja mitkä oikeastaan on niitä asioita mitkä pitää hyvää parisuhdetta yllä.

Olemme seurustelleet kohta neljä vuotta ja meille on ollut aina tosi tärkeää, että molemmat voidaan hyvin ja ollaan onnellisia. Uskotaan hyvän suhteen perustan olevan siinä, että kumpikin voi tahoillaan hyvin. Toteuttaa itseään, on sopivasti omia juttuja ja aikaa yhdessä, mutta myös erillään.

Me olemme olleet alusta asti kuin paita ja peppu ja oikeastaan ihan samantien olikin selvää, että tässä on se ihminen kenen kanssa haluaa jakaa kaiken ja olla aina yhdessä. Usko siihen, että ollaan toisillemme oikeat sekä täydellinen luottamus on tietysti se kivijalka hyvälle suhteelle.

Me tehdään asioita yhdessä lähes koko ajan ja sen takia meidän suhteessa korostuukin myös omien asioiden tärkeys. Kun kumpikin saa toteuttaa itseään ja tehdä asioita joista nauttii, olkoon se vaikka jokavuotinen reissu kavereiden kanssa, niin parisuhdekin voi hyvin. Unohtamatta tietenkään kahden keskistä aikaa tai aikaa yhdessä muiden aikuisten kanssa. Siihen panostetaan aika ajoin ja mikä tärkeimpänä se lyödään kalenteriin hyvissä ajoin, jotta se aika tulee myös toteutumaan. Sen ei välttämättä tarvitse olla aina jotain erityistä, kunhan järjestetään aikaa olla yhdessä ja aikaa nauttia toistemme seurasta ilman arkisia asioita.

Kiireisten viikkojen keskellä tulee myös hyvin usein sellainen olo, että välillä täytyy saada olla vaan oman perheen kanssa. Se on kanssa sellaista aikaa, joka sovitaan jo erikseen nykyään, jotta sitä tulee oikeasti myös vietettyä.

Me kiinnitämme huomiota myös siihen miten puhumme toisillemme ja siihen, että täällä kotona vallitsee muutenkin postiiivinen ja kannustava ilmapiiri. Välillä tietysti riidelläänkin mutta riidoissakin on hyvä muistaa millä puolella ollaan. Samalla tietenkin. Hyvän suhteen eteen täytyy tehdä töitä, olla valmis menemään itseensä ja pitämään itseään ja toista hyvänä. Kun molemmat voi hyvin, vetovoima säilyy, jaksetaan pyörittää arkea ja olla myös toinen toisemme tukena.

 

Share

Ladataan...
ANNA-MATILDA

Vihdoinkin sain kuvailtua muutamia kurkistuskuvia meidän eteisestä ja olohuoneesta. Eteiseen täytyy laittaa tuo peili seinälle ja ehkä muutama naulakko olisi tulossa kanssa samalle seinustalle. Peilille täytyy vaan vielä löytää simppeli valkoinen kiinnitys. Yllättävän vaikea ollut löytää sopivaa, mutta eiköhän se täydellinen valkoinen koukku jostain vielä eteen kävele. Ja tuon onnettoman kasvin haluaisin vaihtaa peikonlehteen betoniruukkussa. No pikku hiljaa hyvä tulee. 

Olohuoneen pieni kaappi on lapsuudenkodistani. Se on ollut viime vuodet minun mummilassa, mutta pari viikkoa sitten haettiin se meille. Kiva yksityiskohta olohuoneessa ja hauska kun se on ihan erivärinen kuin mikään muu juttu täällä.

Meillä on tänään perjantaifiilistä ilmassa, kun reissuillaan loppuviikko. Eetu lähtee pohjoseen ja vastaavasti me tytöt lähdetään serkkuni ja tätini kanssa Turkuun. Kivoja juttuja tiedossa siis.

Muuten täällä ollaan oltu uuden äärellä, kun minä olen suunnitellut uusia tulevia työkuvioita. Haaveena kun olisi tulevaisuudessa ainakin jossain määrin tehdä luovaa työtä ja mahdollisesti työllistää myös itse itseäni. Kerron niistä myöhemmin lisää jos ja kun, tässä joihinkin ratkaisuihin päästään. Beadalla oli myös 3kk neuvola tällä viikolla. Hän sai niin paljon kehuja, että äiti ja isi sai olla kyllä ylpeinä. <3

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

Share

Pages