Ladataan...
ANNA-MATILDA

Veljeni rakentamalle paritalolle valitsimme seinien sekä katon pääsävyksi valkoisen ja maaliksi valikoitui Tikkurilan maali sävyssä Paperi F497.

Ideana on että ovien ja listojen "keltaisuus" ei ponnahda esiin seinien sävystä niin, että seinien sävy on kuitenkin mahdollisimman lähellä puhtaan valkoista. Paperi on sävyltään juuri oikea toteuttamaan nämä toiveet. Se ei myöskään taita erivaloissa esimerkiksi harmaaseen tai punertavaan vaan pysyy valkoisen sävyisenä. Jos voi sanoa jonkun pintavalinnan olevan varma valinta, mielestäni tämä maalin sävy on. Olen nähnyt sen useammassa kohteessa ja se on aina näyttänyt hyvältä.

Tikkurilalla on myös toinen kaunis valkoinen sävy nimeltään Valkoinen, joka on juuri kehitetty sopimaan listojen ja ovien kanssa yhteen sopien kuitenkin hyvin myös sisustukseen. Tämäkin on kaunis valkoisen sävy, mutta kuitenkin selkeästi lämpimämpi kuin Paperi sävyltään. Halusimme modernia tyyliä ja valkoisen sävyn joka on mahdollisimman lähellä puhtaan valkoista ja tästä syystä päädyimme Paperi sävyyn.

Kuvista ei valitettavasti erota juurikaan mitä tällä kirjoituksella haluan sanoa, mutta livenä katsoessa huomaa näissä kyllä selkeän eron. Maalarinvalkoien eli Höyry G479 on viime vuosina, ellei jopa vuosikymmeninä, ollut varmasti yleisin seiniin käytetty valkoisen sävy, mutta se taittaa selkeästi harmaaseen. Esimerkiksi meillä on rakennusliikkeen rakentama kaksi vuotta vanha talo ja täällä huomaa joissakin valoissa kuinka maalarinvalkoinen seinä jopa hieman korostaa väliovien lämpöistä sävyä. Onneksi se ei ole silmiinpistävä, mutta tarkkasilmäinen sen kyllä huomaa.

Paritalolla osa seinistä sekä katoista on keretty jo pintamaalata ja kyllä näyttää hyvältä. Vapun jälkeen tulee keittiötoimitus, niin jännää. Laitan tällä viikolla keittiösuunnitelmaakin tänne blogin puolelle niin päästään jo vähän fiilistelemään tulevaa.

 

Share

Ladataan...
ANNA-MATILDA

Heippa hei ja ihanaa uutta viikkoa! Tänään on se päivä kun suunnittelen itselleni ja meille kesälle juttuja mitä olisi kiva tehdä. Kesä ja aika muutenkin menee aina niin super nopeaa niin halusin kokeilla nyt ensimmäistä kertaa listata ylös asioita, joita haluaisin kesällä tehdä. Tällä tavoin tulee varmasti tehtyä enemmän niitä asioita joita on ajatellut.

*meidän häät on varmasti tämän kesän suurin juttu ja sen lisäksi häämatka. Ei olla vielä päätetty häämatkan ajankohtaa, mutta todennäköisesti heti häiden jälkeen lähdetään käymään jossain. Eli siinä olisi jo kaksi isoa juttua kesälle. Ainut asia, joka häämatkassa vielä mietityttää on lapsen hoitoon jättäminen, mutta onneksi tässä on aikaa tottua ajatukseen. 

* huvipuistoon. Parina viime vuonna on tullut käytyä huvipuistossa ihan pikaisesti sitten nuoruusvuosien jälkeen ja kipinä puraisi kyllä ja kovaa. Niin ihanaa hullutella ja hassutella laitteissa hyvässä seurassa.

* festarit. Tää kesä on niin mun festarikesä ja kyllä, jo yhdet festarit olis ihan luksusta. :D Ruissi, Suomipopit ja Laukaan Satama festarit. Joku tai jotkut niistä!

*grillailua kavereiden kanssa ja useasti. Meillä on iso terassi, johon paistaa ilta-aurinko eli kaikki kaverit, jotka luette tätä niin meille sit kesällä grillailemaan!

*paljon liikuntaa ja hyvää oloa. Eli urheilu ensin ja huvit sitten.

*nautiskelua ja ystäviä. Pysähtymistä hetkeen, hyvää ruokaa, aurinkoa, chillailua, ex tempore -juttuja, paaaaljon ihanien ihmisten kanssa oleilua. Ystäviä ei tule nykyään nähtyä yhtään niin useasti ja se on yksi iso juttu johon haluan tänä kesänä muutosta.

*perheen kanssa laatuaikaa. Jotain lomareissua suunnitellaan koko perheen voimin myös. Tai ainakin jotain spessua aikaa, johon ei kuulu työt tai arkiset jutut.

*uimista. Tänä kesänä haluan käydä useammin järvessä uimassa. Nyt on ihana ottaa minityyppikin jo mukaan pikkuisen polskimaan.

Kaikkea ihanaa aivot narikkaan juttuja, hauskan pitoa ja just paljon ihanien ihmisten kanssa olemista. Tänä kesänä aion ottaa paljon useammin luuria ihan ex tempore käteen ja pyytää ystäviä seuraksi. 

Siinä olisi meidän kesälle suunnitelmaa. Ihan tavallisia ihania juttuja. Toivottavasti joku muukin teistä siellä innostuu tekemään tällaisen ja laitelkaa mullekin kommenttia mitä teillä on suunnitteilla! Tätä meidänkin listaa voisi hyvin vielä täydentää. ;) 

Share

Ladataan...
ANNA-MATILDA

Häiden järjestely alkaa pikkuhiljaa kiihtyä, sillä häitämme juhlitaan jo kahden kuukauden päästä. Olen suhteellisen rauhallisin mielin järjestelyistä. Ei ainakaan vielä ole iskenyt paniikki, että joku asia olisi ihan unohtunut ja toivotaan, että niin ei käykään. :D Kirkko ja paikka on varattu jo aiemmin ja nyt to do -listalta on saanut ruksia yli varauksia seuraavien juttujen osalta; live musiikki, ruoka/tarjoilijat, sormukset, ohjelman suunnittelu (joka on aika yksinkertainen) on hyvällä mallilla, valokuvaaja, kukat jne. Hoitamattomia asioitakin on tietysti vielä, ja seuraavaksi listalla olisi puvun ja häämekon hankinta, ripsien ja kynsien laiton varaus ja juomien hankkiminen. 

Kuvissa on nyt sitten vähän jo pieniä paljastuksia. Nopeimmat saattoivatkin huomata sormuksen värin. Aiemmin emmin päätyisinkö omassa sormuksessani valko- vai keltakultaan ja päätös olikin yllättävän helppo, keltakultainen it is. Paljastan sormuksen kaikessa kauneudessaan vasta häiden jälkeen. Olen tosi fiiliksissä siitä ja myös ihmeissäni kuinka helposti lopulta löysin sen. Jotenkin tuo sormus kolahti heti ja on oston jälkeen tuntunut koko ajan paremmalta. Päätös oli siis niin oikea.

Häämekkoni kanssa ajatuksissa oli, että äitini tekee minulle mekon. Taidamme kuitenkin päätyä sellaiseen ratkaisuun, että äitini tuunaa valmiista mekosta minulle mieleisen. Löysimme nimittäin aika ihanan mallin valmiina. Siitäkin on pieni sneek peak ensimmäisessä kuvassa. Pitsiä ainakin on luvassa.

Nyt täytyy laittaa selkeästi aika järjestyksessä kaikki hoidettavat asiat taas ylös. Kirjoittelen paljon muistilappuja, mutta niiden järjestyksessä pitäminen ja selkeys ei ole parhaimpia vahvuuksiani. Se helpottaa kummasti jo pienesti esiintyvää häästressiä, kun tekee suunnitelman tekemättömistä asioista aika järjestyksessä. Niiden kimppuun heti nyt siis!

Millaisella mallilla muilla morsiamilla on hääjärjestelyt siellä?

Ihanaa keväistä iltaa kaikille! 

Share

Ladataan...
ANNA-MATILDA

Meillä on ollut halkotelineenä Mixrack-säilytysteline ja kesän tullen sille ei ole taas siinä muodossa käyttöä. Jouduttiin oikeastaan jo hieman aiemmin säilyttämään halkoja toisaalla, koska kukas muukaan kuin pikku neiti oli niiden kimpussa koko ajan.

Meillä ei ole juurikaan esimerkiksi lehtiä joita säilyttää tuossa telineessä, joten ajattelin aluksi ettei sille ole nyt kesän tullen käyttöä. Kunnes keksin tehdä siitä Beadalle vaaterekin. Meillä on se isompi koko telineestä ja se sopii niin kivasti juuri pienten vaatteiden vaaterekiksi. Tosin eihän siihen montaa hengaria mahdu, mutta se on juuri sopivan suloinen minin huoneeseen. Se on just tuollaiselle minityypille mittasuhteiltaan sopiva. Ihastuin siihen tosi paljon kyllä ja näyttää huoneessa niin somalta.

Hengarissa roikkuva prinsessamekko on tulianen Beadan mummilta Englannista ja mihinkäs muuhun tarkoitukseen se olisikaan kuin muutaman kuukauden päästä vietettäviin häihin. Beada tulee näyttämään niin söpöltä tuossa, en ehkä malta odottaa. Vielä voisi hankkia jonkun söpön pannan hänelle.

Iloista viikkoa kaikille! <3

Share

Pages