Ladataan...
ANNA-MATILDA

Kuva: Reetta Lappalainen

 

Huhhuh ompas tässä tosiaan pitänyt kiirettä ja päässä on yhtä aikaa tuhat ja yksi asiaa. Häät ovat siis kahden päivän päästä ja täällä aletaan olla jo ihan fiiliksissä. Järjestelyt on hyvällä mallilla ja tunnelma hyvinkin odottava. Niin super jännää.

Tässä olisi meidän tarinaa lehtijutun muodossa. Sen enempää en jääkään tänne kirjoittelemaan vaan siirryn taas hääjärjestelypuuhiin. Koitan nyt päivitellä taas ahkerasti my storya Instagramissa (@annammatilda) niin sieltä pääset näkemään lisää.

<3 Anna-Matilda

Ladataan...

Ladataan...
ANNA-MATILDA

Pitkästä aikaa olisi luvassa raksakuulumisia. Paritalolla on tehty ulkotöitä eteenpäin. Ulkovuoraus on tehty alas asti ja tolpat sekä ulkona oleva väliseinä on saaneet kivipinnoitteet ylleen. Autokatoksen tolpat on levennetty ja pinnoitettu myös kivipinnoitteella. Vaikka talo on pääosin ulkovuoraukseltaan puuta, kivipinnoitteiset leveät tolpat näyttävät kokonaisuudessa tosi hyviltä. Tämä oli veljeni idea jota aluksi hieman mietin mutta täytyy sanoa, että ne oli ihan nappivalinnat. Myöskin toteutukseltaan ne toimivat, koska alapuolen tolpat sekä väliseinä on tehty harkoista.

Parvekkeille on tehty lattia lampökäsitellystä leveästä lankusta. Tuo lämmin ruskean sävy on tosi kaunis mustaa paneelia ja valkoista kivipinnoitetta vasten. Se näkyy myös tosi kauniisti sisälle suurista ikkunoista.

Autokatoksen tolpat on myös tosiaan levennetty ja pinnoitettu. Leveä tolppa tuo kivaa ilmettä ja yhdistyy hyvin alapuolen tolppien kanssa. Autokatos on tosi korkea, joten järeämpi tolppa toimii siinä hyvin.

Sisällä on vedetty vesieristeet kosteisiin tiloihin. Kosteat tilat alkaisikin olla laatoitusta vaille valmiit ja seuraavaksi allekirjoittaneen täytyisi paneutua myös saunan suunnitteluun. Keittiö, seinät ja katot ovat jo valmiit ja lattia odottaa asennustaan. Niin jännää miten se vaan valmistuu. Viikonloppuna olin itsekin vähän maalaamassa ulkoseiniä. Kivaa saada jotain näkyvää aikaiseksi. :)

Tästä pääset aiempaan raksapostaukseen.

Iloista keskiviikkoa kaikille!

Ladataan...
ANNA-MATILDA

 

Kuvat: Jaana Kautto/Keskisuomalainen

Kiitos suuresti kaikille niin ihanasta ja kannustavasta palautteesta! Niillä on iso merkitys. <3

Minun tarinani oli viime lauantaina Keskisuomalaisessa. Koin aluksi ristiriitaisia fiiliksiä jakaa omaa elämää näin avoimesti, mutta nyt päätös tuntuu kuitenkin oikealta. Olin yllättynyt kuinka ison tilan tämä kirjoitus sai lehdestä ja olen iloinen jos yksikin ihminen saa voimaa minun tarinastani. Kiitos Vilma Venho mukavasta kirjoituksesta.

<3 Anna-Matilda

Pages