6 päivää samassa paidassa - eikä kukaan edes huomannut

DAY 1

DAY 2

DAY 3

DAY 4

DAY 5

DAY 6

 

Pukeuduin kuusi päivää samaan paitaan, eikä kukaan huomannut...tai ainakaan huomauttanut. (Viimeisten päivien välissä leikkasin hiukseni. Sitäkään ei kukaan huomannut.) 

Hmm, mitähän tästä pitäisi päätellä? Jos aamulla on asukriisi, ja eilinen asu oli hyvä: pukeudu siihen. Kukaan ei huomaa kuitenkaan. 

Jep, jep. 

Olen vakaasti päättänyt perustaa vaatekaappini lempivaatteille. Jotta se olisi mahdollista, pitää selvittää, mitä ne lempivaatteet oikein ovat.

Koska olen melkoinen vaateaddikti, pieni tutkimusmatka omaan vaatekaappiin voisi olla hyödyllinen, mietin, ja aloin katsella vaatteitani sillä silmällä. 

Missä vaatteissa on aina hyvä olla?

Missä näytän aina hyvältä?

Mikä tuntuu minulta?

(Uusien vaatteiden kohdalla, vanhojen suhteen toivo on menetetty: Mitä tämä vaate tekee maailmalle? Enemmän hyvää vaiko pahaa?)

Olen se tyyppi, joka ihailee erikoisia ja värikkäitä pukeutujia, se jonka sisäinen maailma on ehkä aika satumainen, se joka katsoo värikästä paljettitakkia ja näkee tanssivansa kuunvalossa se yllään. Ja joka oikeasti rakastaa mustia pillifarkkuja, lohtuvillapaitoja ja farkkupaitoja.

Olen oikeasti aika tylsä pukeutuja, oli sisäinen maailmani mitä tahansa. Ja arvatkaa: sen myöntäminen on oikeastaan tosi helpottavaa. Siteeraan vähän Hyvän mielen vaatekaappia:

”Sinun ei erityisesti tarvitse pyrkiä ilmaisemaan identiteettiäsi tai persoonallisuutesi monia puolia vaatteilla. Voin vakuuttaa, että ne tulevat riittävissä määrin ilmaistua yrittämättäkin.”

Huh, miksei kukaan kertonut tätä aiemmin?

Sillä tiedän kyllä, mitä sille paljettitakille kävisi. Käyttäisin sitä kerran kaksi ja sitten ripustaisin sen näkyvälle paikalle vaaterekissäni ja ihalisin sitä siinä. En nimittäin tunne oloani mukavaksi kovin erikoisissa vaatteissa. 

Niinpä se farkkupaita. Pukeuduin siihen kuusi päivää, kukaan ei huomannut tai ainakaan huomauttanut, ja minä olen löytänyt yhden varman lempivaatteen. 

Mikähän pääsee testiin seuraavaksi...

 

Kuvat Hannele Salmi 

Share

Kommentit

Pax
Liikehdintää

Samaan suuntaan, samaan suuntaan... Ennen raskautta hankkiuduin eroon melkein kaikista normihousuistani ja muutamiin säästettyihin en vielä mahdu. Mammafarkut alkavat valua ja mietinkin että mistä saisin mukavat, paksut, siistit ja kestävät strechfarkut/-housut. Haluaisin nimittäin pärjätä yksillä, ainakin alkuun ja en soisi niiden heti sisäänajon jälkeen hajoavan.

Tai sitten pidän vaan mekkoja koko ajan. :)

Anna Vihervaarasta

Mekkotyyli kuulostaa ihanalta! Kannatan sitä.:)

saarah
visual diary

Just näin, just hyvä :) Kaiki lookit on hyviä, mut eka on IHANIN!

Oon myös vahvasti sitä mieltä, et jos löytää jonkun maailman parhaan vaatteen, kannattaa sitä hamstrata vaikka sit useampi. Mulla on edelleen viikottaisessa käytössä 3 samanlaista huitulajakkua, jotka hankin vuonna 2013 ja joista postasin jo pari vuotta sitten :D 

http://www.lily.fi/blogit/visual-diary/kolmen-jakun-taktiikka

Anna Vihervaarasta

Kiitos ihana, mustakin se on ihanin.:D

Mä tiedätkö muistan tuon jakkupostauksen! Ja oon ihan samaa mieltä. <3

miz
miz

Ompa ihmeelistä mä pukeudun aina viikon kerralla samoihin vaatteisiin tai no toki sukat ja stringit vaihtuu mutta päällivaatteet on samat viikon verran ellen satu sotkemaan pahasti vaatetta että ylä tai alaosa pitää vaihtaa mut en oo koskaan ymmärtänyt ihmsii jokta heittää yhden päivän jälkeen pesuun vaatteen tai kaappiin kun pitää olal joka päivä eri asu,

Essiy (Ei varmistettu)

Mulle tää oli uutta ja ihmeellistä :) kävelen päivittäin paljon joten hikoiluni määrällä teepaidat ja topit menee yhden päivän jälkeen pesuun ja jakut ja neuleet usein kahden päivän jälkeen joskus yhden.

Mun arkiliikunnan ja siitä seuraavan perspiraation määrällä viidennen käyttöpäivän vaate saattaisi tulla huomatuksi - hajun vuoksi :D

Anna Vihervaarasta

Ah, tätä hikoilupuolta en ottanut yhtään huomioon.:D Joo, siinä tapauksessa ei ehkä selviä yhdellä paidalla.

sanninen
Sairaan Ihana Sanni

Mäkin yritän olla viikon samoissa vaatteissa, koska inhoon sitä mitä päälle?- miettimistä. Musta ois kyllä outoa jos joku kaveri/tuttu kommentoisi että oho sulla on ollut samat vaatteet neljänä päivänä? Niinku että millaset ihmiset niin kommentoi? En ainakaan kaipais sellasia ihmisiä elämääni. 

Anna sä oot aina ihana! Ihan sama mitä sun päällä on. 

Anna Vihervaarasta

Ihana olet itse! <3 Ja oot kyllä oikeessa, ei oo niin tärkeetä, mitä on päällä.:)

Anna Vihervaarasta

Ihanan helppoa sulla.:)

Kommentoi