Kevyen aamun salaisuus: avokadoleipä ja hyvä ajatus

Lähes jokainen aamuni alkaa näin. Leipää, avokadoa ja tomaattia, niiden alla oliiviöljyä, päälle ripaus suolaa. Kauralattea ja viherpirtelöä. 

Ajattelen, että jokaisesta aamusta, ihan siitä tavallisesta maanantaista tai tiistaistakin, kannattaa tehdä mahdollisimman kaunis. Niin päivästäkin ehkä tulee kauniimpi, tai jos ei, niin ainakin sait herkullisen aamiaisen. 

Kun syön näitä leipiä, juon kahvia ja heräilen, luen tai katson yleensä samalla jotain hyvää. En uutisia, ne säästän työmatkalle. En halua aloittaa aamua mahdollisilla ikävyyksillä, en myöskään somella. Joku viisas sanoi, että sosiaalista mediaa kannattaisi vilkaista vasta sitten, kun on kunnolla herännyt ja aloittanut päivänsä ja ajatellut itse ensin jotain. Niin ei mene koko päivää ulkoa ohjautuen. 

No, minä siis luen yleensä päivän Shinen tai Minutesia (joka on Sara Karlssonin englanninkielinen blogi). Joskus myös vain selailen Pinterestiä. 

Näin päivä alkaa kevyesti ja saan sen alkuun hyvää ajateltavaa. 

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.