Marrasruokaa eli uunibataatit vegaanitäytteellä

 

Olin yhtenä päivänä syömässä Cargossa. Ihanaa vegaanista uunibataattia. Slurps. 

Cargon annoksessa oli bataatin lisäksi kauracremefraichea ja savutofua. Toimi tosi hyvin, joten päätin kokeilla vähän samaa kotona. Hyvää tuli ainakin omasta mielestäni.

Vegaaniset uunibataatit kahdelle:

1 bataatti

1 prk kauracremefraichea

tsatsiki-mausteseosta

puolikas savutofu

2 kourallista cashewpähkinöitä

suolaa

öljyä

(hunajaa...käytän hunajaa aika paljon, mutta se ei tosiaan ole vegaanista. Ei ole välttämätön tähän.)

Leikkaa bataatti pitkittäin kahtia. Pistele puolikkaisiin reikiä ja ripottele päälle hieman suolaa ja öljyä. Paista uunissa 200 asteessa kypsäksi eli 30-50 minuuttia.

Paahda cashew't pannulla hunajan ja merisuolan kanssa. 

Sekoita tsatsiki (1-2 tl) kauracremefraicheen. 

Murusta tofu sormin. 

Kun bataatit ovat kypsiä, kaada päälle kauracremefraiche ja ripottele tofun murut ja cashew't sen päälle.

Kivaa loppuviikkoa, tyypit!

 

Share

Kommentoi