Näillä minua ei hurmattu treffeillä

 

Olen ollut mahtavilla treffeillä ja tavannut tosi kiinnostavia ihmisiä, jotka ovat sanoneet hyviä juttuja. Ja sitten olen ollut toisenlaisilla treffeillä:

 

”Vaikka olet tuollainen itsenäinen nainen, niin etkö kuitenkin oikeasti vain haluaisi löytää aviomiehen ja jäädä kotiin perheen kanssa?”

(No words. Paitsi että näytän kai potentiaaliselta vaimo- ja äitimateriaalilta.)

 

”En tykkää koirista, mutta haluaisin viedä sut treffeille.”

”Yks juttu mua mietityttää: noi koirat.”

”Kuinka kauan sun koirat elää?”

 (Koirista ei vissiin saa lisäpisteitä.)

 

”Mä oon pelimies. Mutta haluisitko sä olla mun Helsinki-heila?”

”Mun terapeutti on sanonut, että mun kannattaa tapailla montaa naista yhtä aikaa.”

”Niin, on mulla vaimo.”

 (Näytän sittenkin potentiaaliselta rakastajattarelta.)

 

”Ai miksi tahdoin tavata sut? No sun ulkonäön takia tietenkin.”

(Jaa, se ei sitten ollutkaan mun ihana persoona...)

 

Sitten on ollut niitä, jotka ovat tarjonneet viinin ekoilla treffeillä ja minä sitten seuraavilla ja toisia, jotka ovat toisenlaisesta treffikulttuurista:

”Olisi loukkaus minua kohtaan, jos maksaisit oman alkuruokasi, pääruokasi ja viinisi.” (australialainen ja amerikkalainen) 

 

Ja sitten niitä kolmansia:

”Anteeksi, tarjoilija. Tahdomme puolittaa tämän laskun, joka sisältää kaksi kuppia kahvia.”  

”Ai me juotiinkin eilen sun viinisi. No, mä voisin viedä sen tuomani viinipullon mennessäni.” 

 

Ja sitten vielä ystävälleni tapahtunutta:

”Lompakko jäi (taas) kotiin. Sun täytyy (taas) maksaa.” (Mies, joka kutsui naisen (taas) brunssille ja tienaa 4000 e.)

 

 

Lue myös:

10 asiaa, jotka opin 35 vuodessa

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAMYOUTUBE

Share

Kommentit

saarah
visual diary

Hahahaa, nää oli niin hyviä (tai siis kauheita) :D

Pakko tehdä samanlainen postaus!

Anna Vihervaarasta

Mä niin odotan, että pääsen lukemaan sen! :D

CougarWoman
CougarWoman

”Ai me juotiinkin eilen sun viinisi. No, mä voisin viedä sen tuomani viinipullon mennessäni.” 

Oikeesti?! :D 

celine
journey

NIINPÄ!?! Oikeesti?? :D jeez

Anna Vihervaarasta

Hahaa: jep. Sama tyyppi vei kerran myös PUOLIKSI JUODUN viinipullon menessään.:D

CougarWoman
CougarWoman

Mä olisin varmaan vinkannut että astiakaapin alla taitaa olla vielä sixpackin verran tyhjiä oluttölkkejä, jotka voi halutessaan viedä kauppaan. 

Anna Vihervaarasta

:D Pitää muistaa tää, jos joskus vielä kävisi näin.

unipallero (Ei varmistettu) https://notsodamnmainstream.blogspot.fi/

”Vaikka olet tuollainen itsenäinen nainen, niin etkö kuitenkin oikeasti vain haluaisi löytää aviomiehen ja jäädä kotiin perheen kanssa?”

Tällaisen kommentit saa mut aina repimään pelihousuni :'D

Tolkun ihminen (Ei varmistettu)

Kyllähän tällainen kysymys täytyy ensitreffeillä jo kysyä ettei turhaan kuluta aikaa vääränlaisen ihmisen seurassa. Seurustelun tarkoitushan on valmistaa avioliittoon ja loppuelämään

Vierailija (Ei varmistettu)

Tossa tapauksessahan kysyjällä oli jo tieto Annan suunnitelmista mutta päätti kuitenkin varmistaa että onhan Anna jostain syystä valehdellut niistä ja oikeasti täysin päinvastaista mieltä. Tuntemattoman kysymys tulevaisuuden haaveista joista ei ole jo valmiiksi tietoinen on asia ihan erikseen.

Anna Vihervaarasta

Tossa tapauksessahan kysyjällä oli jo tieto Annan suunnitelmista mutta päätti kuitenkin varmistaa että onhan Anna jostain syystä valehdellut niistä ja oikeasti täysin päinvastaista mieltä.

Just tämä. Ja siis pointtina kysyjällä se, että enkö oikeasti haluaisi jäädä kotiin huoltamaan miestä ja lapsia, ei se, että haluanko miehen ja lapsia osaksi elämääni. :D 

Anna Vihervaarasta

Ymmärrän pointin, mutta tämä ei tapahtunut ensitreffeillä. Ja outoa tässä ei mielestäni ollut kysymys, että haluanko naimisiin ja lapsia, vaan se, että enkö oikeasti haluaisi, että joku mies pelastaisi minut olemasta itsenäinen nainen. Ja enkö oikeasti unelmoi salaisesti siitä, että saisin vain noudattaa tätä perinteistä naisen roolia, mitä hän tarjosi. Kyseessä oli mies, joka tiesi, että olen luovalla alalla (eli suhtaudun työhöni aika intohimoisesti) ja että haluan luoda uraa parisuhdestatuksestani riippumatta.

Minulle deittailun tarkoitus on tavata kiinnostavia ihmisiä ja toivottavasti jossain vaiheessa löytää se yksi ihana tyyppi, jonka kanssa haluan olla. Aika sitten näyttää, mihin se johtaa.

Essi Helppi

Mä en kestä, tämä oli ihan paras! :) Uskomattomia charmikkaita herroja on sinkkumarkkinoilla liikkeessä, haha!

Anna Vihervaarasta

Hihi, no ON! :D

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Apua mitä kommentteja :D Täytyy sanoa että omalla kohdalla ei ole tullut moisia vastaan, enkä tiedä pystyisinkö olla purskahtamatta nauruun jos joku minulle noin sanoisi! Hahah!

Anna Vihervaarasta

Good for you! :D Mulla on selvästi hieman epäilyttävä miesmaku. ;)

Herra J (Ei varmistettu)

Kyllä me miehet välillä osataan :D

Vaikka diplomaattisesti sanotkin, että jokaiselle on joku, niin pieni käytöstapojen ja maailmankuvan päivitys ei olisi pahitteeksi joillekin, jos siis vain haluaa parantaa mahdollisuuksiaan :D Eipä tuon tason sammakoita voi mielestäni kuulla treffeillä edes tilanteissa, joissa nainen vetää tavalla tai toisella (monesti olemalla todella hurmaava) mieheltä pasmat niin sekaisin, että pultit ja mutterit lentelevät korvista, kun järjenjuoksu törmää muuriin. Siinäkin tilassa miehen suusta ulos tulevan soperruksen voi odottaa olevan fiksumpaa kuin nuo kommentit. Omalta deittailu-uraltani en muista naisten juurikaan päästäneen sammakoita suustaan. Kerran tosin yksi nainen sanoi minulle heti ensimmäiseksi treffeillä, että hänen bussinsa lähtee tunnin kuluttua. Aha, kiva tietää tiukasta aikarajasta, jonka sisällä minun siis ilmeisesti pitäisi tehdä se positiivinen vaikutus...

Ja ennen kuin häivyn takaisin anonyymiksi ja hiljaiseksi blogisi fanipojaksi, niin pojot sinulle ajatuksia herättävästä blogistasi ja hyvistä näkökulmistasi elämään.

Anna Vihervaarasta

Hei ihanaa, tulin jotenkin tosi iloiseksi tästä kommentistasi: Ihan mahtavaa, että lukijoissani on miehiäkin! JEE!

Olisi kiva, jos kommentoisit jatkossakin. :)

laurat0n (Ei varmistettu) https://asmalladventure.eu/

Ou no, ihanan kamalaa, kamalan ihanaa lukea näitä! Olen itse deittaillut nyt jonkun aikaa, ja pakko sanoa, että yllättävän paljon saman tyylisiä kommentteja olen kuullut..onpahan mitä kertoa kavereille, mutta välillä sitä toivoisi monelta mieheltä vähän..noh..muuta? :D Ja totta on se, että meidän omien ihanien, ja ulkomaan ihanien välillä on hurjasti eroa käyttäytymisessä. Nyt näin ihan pari vain mainitakseni:

Eräs mies hämmentyi vallan, kun kuittasin ekoilla treffeillä molempien juomat. Sanoi, että eihän sitä mieheksi voi sen jälkeen itseään enää kutsua, eikä nähty enää toiste.

Eräs ilmoitti heti, että seksiä pitää sitten saada, mutta suojaamattomana ei lähdetä edes pusuttelemaan..en sitten tiedä miten oli suunsa ajatellut suojata!

Ihanaa kesää Anna!

Anna Vihervaarasta

Hih, jep.;) Ajattelinkin, että muutkin ovat ehkä kokeneet jotain samanlaista. Vaikka tämä olikin huumoripostaus, niin näistä jutuista on hyvä puhua ääneen. Silloin tajuaa, että muidenkaan treffit eivät mene aina ihan putkeen. Vertaistukea!:D

Eräs mies hämmentyi vallan, kun kuittasin ekoilla treffeillä molempien juomat. Sanoi, että eihän sitä mieheksi voi sen jälkeen itseään enää kutsua, eikä nähty enää toiste.

Tämä on niin jännä ja ISO ero. Sen jälkeen, kun olen deittailut yhtä jenkkiä ja yhtä aussia, ei tulisi mieleenkään ehdottaa, että voisin maksaa omat juomani, jos menen treffeille jonkun englanninkielisistä maista tulevan miehen kanssa. Molemmat näistä nimittäin pitivät mulle tyrmistyneen puheen suomalaisesta treffikulttuurista. Heille se, että mies ei tarjoa naiselle treffeillä oli äärettömän huonoa käytöstä. Miehuus suunnilleen menee niin kuin sunkin kokemuksen mukaan. Suomessa taas ihan normijuttu, eikä kerro välttämättä mistään mitään. 

Toisaalta on pakko sanoa myös se, että tuo treffeillä tarjoaminen liittyy ehkä muutenkin konservatiisempaan ajattelutapaan ja kulttuuriin. 

”Vaikka olet tuollainen itsenäinen nainen, niin etkö kuitenkin oikeasti vain haluaisi löytää aviomiehen ja jäädä kotiin perheen kanssa?”

Tämä kommentti tuli siltä amerikkalaiselta, joka oli katolinen ja muutenkin kasvanut aika erilaisessa kulttuurissa. Eli puolensa ja puolensa.

Ihanaa kesää Laura!

eelihminen

"Kuinka kauan sun koirat elää?"
Mulle tuli mieleen potentiaalinen koiramurhaaja. Että jos ne koirat meinaa jatkaa elämistä vielä, niin nirri pois vaan ja teiän kahden välinen juttu voi jatkua rauhassa. Oikeesti, kuka kysyy tollasta, että kuinka kauan toisen lemmikki vielä aikoo elää - tai ylipäänsä elävä olento. Lievästi creepyä.

Anna Vihervaarasta

:D Joo, tämä ei ollut kivoimpia juttuja, mitä mulle on sanottu. Tosin en usko, että tämä oli tarkoitettu ihan noin pahaksi, se oli ehkä lähinnä just tosi huono sammakko. 

Musta on silti aika outoa ja kurjaa, miten moni mies kokee koirat jotenkin negatiiviseksi asiaksi. Olisin voinut listata näitä koirien dissauskommentteja näes aika paljon enemmänkin.

eelihminen

Olen kuullut samaa ja ilmeisesti sama homma, jos omistaa kissan/kissoja. En tosin ymmärrä miksi, mutta ilmeisesti monilla on jotain utopistisia ennakkoluuloja kissan/koiran omistajia kohtaan ja on vielä just sen verta juntteja, että ei sen vuoksi tutustu toiseen, jotta näkisi kuka se ihminen on oikeasti. Eli katsoo vaan sokeasti sitä mitä toisesta etukäteen luulee asian x perusteella sen sijaan, että vaivautuisi oikeasti tutustumaan.

Vierailija (Ei varmistettu)

On tosi creepyä kysyä, kauanko toisen lemmikki elää, mutta ei siinä, ettei halua seurustella lemmikki-ihmisen kanssa ole (välttämättä) kyse vain ennakkoluuloista. Jos etsii vakavaa suhdetta, eikä itse halua kotiinsa lemmikkiä missään tapauksessa. Itse en hyväksy lemmikkejä eettisistä syistä, minkä vuoksi pidän epätodennäköisenä, että voisin koskaan olla vakavassa parisuhteessa lemmikin omistajan kanssa ihan koska arvomaailman täytyy olla niin eri. Toki olen valmis tutustumaan ihmiseen, mutta en parisuhdemielessä.

CougarWoman
CougarWoman

Eettisistä syistä? Avaisitko tätä vähän? (Mulla on aina ollut koiria, ja ekaa kertaa kuulen, että olisin jotenkin eettisesti epäilyttävä - siis ainakaan tästä nimenomaisesta syystä :D)

Vierailija (Ei varmistettu)

Lemmikkiskene on todella iso ja olen vasta vähitellen päätynyt vastustamaan lemmikkien pitoa kokonaisuutena. Myös esimerkiksi PETA suhtautuu lemikkeihin kriittisesti. Vyyhdissä on mukana lihansyöjälajien epäekologisuus, sitten toisaalta eläinten pitäminen epälajiominaisessa ympäristössä ja toisaalta jalostaminen paremmaksi lemmikiksi, valta/ ja hyväksikäyttöasetelma ihmisen ja lemmikin välillä, sisäsiittoisuus, eläinten huono kohtelu ja eläimiin kohdistuva väkivalta (tätä näkee jatkuvasti), pentutehtailu, karanneiden ja hylättyjen lemmikkien aiheutttamat ympäristötuhot ja sukupuutot jne... Lopputulos omassa arvomaailmassani on, että jopa hypoteettinen kaikista näistä ongelmista vapaa lemmikin pitäminen on vastustettavaa, koska se lisää lemmikkien pitämisen normaaliutta ja hyväksyttävyyttä ja siten mahdollistaa kaikki nämä ongelmat. Lemmikkiteollisuus ei eroa silmissäni juuri lainkaan tuotantoeläimien ja turkiseläinten pitämisestä paitsi että on mielestäni itse asiassa kaikkein kyseenalaisinta näistä. Toki myös lihantuotantoa tulisi vähentää roimasti ja siirtyä ekologisempiin karjankasvatusmuotoihin ja turkistarhaus tulisi vähitellen lopettaa kokonaan.
En ajattele, että lemmikki-ihmiset ovat kaikki pahoja, en vain usko, että oma arvomaailmani kohtaisi ihmisen kanssa, jonka mielestä on hyväksyttävää pitää eläintä omaksi huvikseen.

Hyväluoja. Emme todellakaan ole yksin. Inspiroiduin kirjoittaamaan vastineen tälle sekoilulle ja liittämään sinne omanikin <3 

http://www.lily.fi/blogit/parisuhteetonta/naissa-dialogeissa-ei-ole-hurmaantunut-kukaan

Anna Vihervaarasta

Ihan mahtava tämä sun postaus! Nauroin vedet silmissä.:D

Taru Mari
Stuff About

Hahhaaa, mun mielestä oot päässyt aika vähällä.:D<3 Kaikki on kuitenkin suhteellista. :D

CougarWoman
CougarWoman

Mun piti ihan varta vasten vielä tulla kommentoimaan; kyse ei ollut treffeistä, vaan treffeille valmistavasta virtuaalisesta jutustelusta. (Tapahtui tällä viikolla.)

Minä: Joo, mulla ei tosiaan ole lapsia. Olen vapaaehtoisesti lapseton. 

Mies: No entä jos tulet vahingossa raskaaksi?

Minä: No en tule. Syön pillereitä ja käytän aina kondomia. 

Mies: Ellet kerran halua lapsia, niin eikö olisi vaan helpompi poistaa kohtu?

Juuei tullut treffejä. 

Kommentoi