Rentoja pikkujoulukampauksia

Tykkään aika rennoista hiustyyleistä. Sellaisista huolettomista, eikä liian laitetun näköisistä. Varsinkin jos asu on kovin hieno, hiukset saavat mielestäni jäädä hieman viimeistelemättömän näköisiksi. Mutta sehän ei tietenkään tarkoita, ettei niitä olisi viimeistelty.

Haaveilen edelleen siitä polkasta. Kampaaja on sunnuntaina, saas nähdä, mihin päädyn. Keräilin siis sekä pitkiin että polkkiin sopivia kampauksia. Tuo ylläoleva LETTIKAMPAUS on aivan ihana, eikö? Ja oikeasti aika helppo tehdä. Letitä vain alekkain toiselle sivulle kaksi hollantilaista lettiä (ranskis nurinpäin, eli viet hiusosiot ristiin alhaalta ylös eikä ylhäältä alas, kuten ranskiksessa) ja kiinnität nätillä soljella. '

 

 

Jos on tosi kiire (tai haluaa vain päästä tosi helpolla) ratkaisu on HIENOMPI PONNARI. Musta rusetti tai joku kiva solki hoitavat homman. Tämä onnistuu myös varmasti, jos monimutkaiset kampaukset herättävät ahdistusta. 

 

 

Asettele hiuksille KORISTEELLINEN PANTA, ja muuta ei tarvita. Jos haluat kääntää hiukset pannan alle (helppo tapa tehdä kampauksesta vähän juhlavampi) valitse kampauspanta. Se on tukevampaa tekoa kuin tavallinen panta, joten hiukset pysyvät sen avulla ruodussa.

 

 

HIUSKORU TAI SOLKI toimii samanlaisena kampauksen nostattajana kuin pantakin. Voit kihartaa hiuksiin Hollywood-laineet tai jättää ne sotkuisella sykerölle. Itse valitsisin jälkimmäisen, koska tyyli on ihanan boho chic. 

 

 

Jos letti on liian romanttinen, mitä jos KIEPUTTAISIT hiuksia itsensä ympäri. 

Ai mistä polkasta se puhuu? No tästä: Tukkaunelmia.

 

Kuvat Pinterestistä.

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Ihania! Jos osaisin, niin tekisin nää kaikki!

Anna Vihervaarasta

Nää on kaikki helppoja! :) <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.