Ladataan...
AnnaWn

Vaikka toisinaan haluan kävellä jätesäkkiin hautautuneena, eikä kukaan pitäisi sitä outona, on hetkiä jolloin antaisin toisen jalkani, jotta tekisin jotain hyvää. Tai joponi. Marjapuuron värisen rakkauteni, joka sairastaa ruttoa nimeltä ruoste. Tässä on sattumanvarainen lista asioista jotka haluan tehdä. 

1. Luovuta verta. Mitä loistavin tapa antaa synttäri- tai joululahja mihin aikaa vuodesta tahansa. Ei maksa mitään muuta, kun hyvän mielen. Kaikille. Sen jälkeen voi taputtaa itseään olalle, eikä se ole yhtää omahyväistä. 

2. Kun kotona ei oo ketään, vapauta itsesi. Kuuntele Martin Garrixin wizardia kovalla ja kreisibailaa hulluna. Myös muut jumputibiisit toimii, kunhan on kunnon jytä. Niistä saa parhaimmat kiksit. Ja huomautuksen naapureilta.

3. Vaikka pikkuhaukku huutaa ajoittain kuin hyeena, rakastan sitä silti. Rakasta ihmisiä ja asioita ehdoitta. Kävisi ne miten hermoille tahansa. Se on parasta rakkautta, sanoisin. 

4. Ihan just sillon, kun kukaan sitä vähiten odottaa sano kiitos, oot ihana, sulla on tosi kiva takki. Se yllättää, kokeile! 

5. Tee jotain ihan kreisiä. Lähde ylättävälle reissulle, koska siusta tuntuu siltä. Maista uusia ruokia, kokeile vesihiihtoa tai kiipeä katolle ja huuda sieltä. Kesällä käy baarin jälkee alusvaatteisillas uimassa lähirannassa tai vaikka kesken lenkin. Se on kivaa!

Tiivistettynä: Elä joka päivä, niinkun itse haluat. Asiat voi aina muuttaa siihen suuntaa kun parhaaksi näkee. 
Pitää nauttii hetkistä. Niistä pienistäkin, kun vaan istut sohvalla ja syöt jäätelöä suoraan paketista. 

Share
Ladataan...

Ladataan...
AnnaWn

Osittain on ollu mainiota olla kirjoittamatta.

Toinen osa kaipaa sitä, paljon. 

Kuuntelin nyt jälkimmäistä.

Olen oppinut pitämään Lappeenrannasta. Ajoittain tää on paras paikka maailmassa. Täällä on oikeasti jo kavereita ja osaan kaupungilta kotiin, yksin. Hienoja hetkiä.

Muutama kuukausi takaperin heittäytyi hulluksi, "haluatko ajaa autolla?" Hjuu, ei kiitos! Otetaas tämä Etelä-Karjalaistuminen askel kerrallaan. Menossa on nyt vaihe, kun kävely luonnistuu jo ilman eksymistä. Ei kaikkea kerralla, kyllähän te tiedätte?

Mutta on niitä uutisiakin: 

Meillä on pieni mäykkätyttö Sylvi ja tavoitteena olisi muuttaa omaan kämppään kahden kuukauden sisällä. Remontti on helvetillistä ja ostovaiheen "phyh, vaan pientä pintaremonttia" enää vain naurattaa. 

Hyvin menee ja menköön. 

Ihan kävellenkin. 

 

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
AnnaWn

Keskustelu miehenalun kanssa päättyi hiljaisuuteen.

Koska työpaikkani ei vaatinut koulutusta, olin tyyppiä huonompi.

Se oli rasittavaa, kiukuttavaa oikeastaan. En ole sen huonompi kuin hänkään.

Ihmeen moni saa olon tuntemaan huonommaksi, koska nykyinen leipäduuni ei vaatinut viiden vuoden yliopistokoulutusta. Nykyään täräytän suoraan päin turpavärkkiä, ettei minun työpaikkani ole sen huonompi kuin muidenkaan. Maksan sillä laskut ja hulluttelinpahan viimeviikolla Rukalla, että siinä sulle!

Itselläni on myös idioottimainen lista kaikkia muita kauhuja. Pelko siitä, että olen muiden silmissä saamaton typerys on vain jäävuoren huippu. Kun hiukset eivät ole tarpeeksi täydelliset, painoa on muutama kilo liikaa, enkä osaa puhua politiikasta. Olin uuden tuttavapiirin naishenkilöistä isoin, pidettiinkö minua ylenpalttisena herkuttelijana? Kun julkaisin kuvan omista töistäni, olenko vain kehuja hakeva wanna be- taiteilija?

Vaikka tiedän olevani hyvä just tämmösenä, annan edelleen liian paljon valtaa omalle alemmuuskompleksilleni. 

Typerää, mä huomaan.

 

Share
Ladataan...

Pages