Arela For Good

Annie Mink

Monet varmaankin tuntevat laadukkaista neuleistaan kuuluisan suomalaisen Arelan? Itsekin olen yrityksen fani ja ilahduin suuresti kun kuulin, että Helsingissä jo aiemmin järjestetty second hand- ja sample sale -päivä tulee myös Tampereelle! Arelan Tampereen liike sijaitsee Tammelassa ja siellä järjestetään tänä lauantaina 12.3.2016 klo 11-15 Arela For Good -tapahtuma. Ohjelmassa on tosiaan käytettyjen Arelan neuleiden shoppailua, sample-löytöjä sekä opastusta, kuinka pitää huolta omista neuleistaan. Kannattaa ehdottomasti tulla paikalle, jos laadukkaat neuleet ja vaatehuolto kiinnostaa!

"We think that clothes should last – style-wise and time-wise. As we use the best, exquisite natural materials for our clothes, we find it extremely important to take responsibility for our products long after they have left our stores. That is why we created For Good."

Arelan sivuilta löytyy lisätietoa tapahtumasta ja ajatuksista sen takana, mutta halusin erikseen nostaa tuon lainauksen tähän blogitekstiin, sillä se on vain niin täynnä asiaa. Tämä on mielestäni juuri oikeanlainen asenne vaatebisnekseen, luodaan kestäviä vaatteita ja otetaan vastuu niistä. Olen tykästynyt Arelan ajatusmaailmaan ja tämän For Good -tapahtuman perusajatuksena on jatkaa vaatteiden käyttöikää lisäämällä tietoisuutta materiaalien ja niiden huoltamisen saralla sekä keskustelemalla vaatetuksen ja kulutusvalintojen merkityksestä.

Arela on suomalainen perheyritys, jota johtaa äiti Maija Arela, suunnittelusta vastaa tytär Anni Arela ja markkinoinnista sekä viestinnästä toinen tytär Viivi Arela. Yritys valmistaa pääasiassa kashmir-neuleita ajattomalla, simppelillä ja laadukkaalla otteella. Itse pidän merkin laadukkaiden materiaalien lisäksi heidän upeasta värisilmästään ja yksinkertaisen kauniista designista. En malta odottaa lauantaita ja ihanien neuleiden hypistelyä! :)

Arela For Good

Second Hand Pop-up 
Cashmere Care Service
Sample Sale

12.3.2016 klo 11-15

Ilmarinkatu 9
33500 Tampere

Kuvat: Arela

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.