Arela pop up Tampereella vielä huomenna lauantaina!

Annie Mink

 

Viime syksynä Arelan kivijalkaliike lopetti Tampereella, mutta silloin sulkemisen yhteydessä luvattiin, että kotikaupunki Tamperetta ei kuitenkaan unohdeta. Vaikka Arelan ainoa myymälä sijaitseekin tällä hetkellä Helsingissä, on Arelan toimintaa edelleen vahvasti Tampereellakin, verkkokauppaostoksia voi esimerkiksi noutaa vanhan liiketilan yläkerrasta Maija Arelan työhuoneelta sovittaessa. Myöskin Arelaa tullaan näkemään erilaisissa tapahtumissa sekä pop upeissa ja tällä viikolla onkin pidetty Arelan ensimmäistä Tampereen pop up -puotia Hallituskadulla Sokoksen läheisyydessä. Ihanasti sisustetussa liiketilassa on esillä tämän kevään uutuksia kauniissa väriloistossa, sekä perusmallistoon kuuluvia helmiä. Lisäksi Vaatevallankumousviikon kunniaksi puodissa on myös erikseen tarjolla rekillinen huollettuja Arelan second hand -neuleita ja kierrätyskashmirista valmistettuja tuotteita.

Kävin itse tänään piipahtamassa pop upissa ja en voinut olla ottamatta kuvia kauniisti laitetusta puodista. Ja tietysti Arelan tuotteita oli taas mukavaa hypistellä ja ihastella livenä, olenkin tykkäillyt tämän uuden malliston kauniista kuvista, jotka on otettu taiteilija Kirsti Tuokon maalausten kanssa. Ja kauniita ovat myös malliston vaatteet, nuo persikkaiset ja pastelliset värit näyttävät todella herkullisilta!

Pop up on auki vielä huomisen klo 10-16 ja puodilla on silloin myös vapputarjoilua. Kannattaa ehdottamasti käydä ihastelemassa ihania vaatteita ja moikkaamassa Arelan suunnittelijoita sekä kippistellä vappujuomia :)

 

 

Arela pop up Tampere 24.-29.4.
Hallituskatu 9
Ma-Pe 10-18, La 10-16
www.arelastudio.com/pop-up

 

 

Ihanaa viikonloppua ja iloista vappua!
♥: Annie Mink

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.