Bananas

Annie Mink

Huh, hellettä! On kyllä ollut täällä Tampereella mahtavan lämmin viikonloppu! Päivät ovat menneet mukavasti mm, puistossa makoillessa :) Tässä onkin yksi asu puistossa hengailulta viime päiviltä. Päälleni laitoin tuon uuden mustavalkoisen pilkkuhameen, jonka löysin Suvi-Vintagesta. Sellainen aarre sieltä ostospussistani paljastui ;) Aivan ihana päällä ja ei voisi paljoa sopivamman kokoinen olla!

Tällaisinä hellepäivinä on tietysti tärkeää suojata iho asianmukaisilla aurinkosuojavoiteilla, mutta myös oma päänsä auringonpaisteelta. Itse olen tykännyt kieputella huiveista erilaisia turbaaneja ja pantoja suojaksi! Tuollaisen turbaanin saa todella helposti itse muotoiltua sopivanlaiseksi ja ohut silkkinen huivi ei hiosta päänahkaa liikaa. Olen löytänyt paljon kivoja silkkihuiveja Uffilta, niin myös tuon mustavalkoisen seeprakuvioidun. Melkein aina Uffilla käydessä haluaisin ostaa taas yhden huivin lisää, sillä siellä on aina niin paljon kivoja tarjolla halpaan hintaan! :D Suosittelen siis piipahtamaan siellä, jos tarvetta ohuelle kesähuiville löytyy.

huivi kirppis, keltainen toppi kirppis (Bik Bok), hame vintage, sandaalit Esprit (Sokos), banaanikassi H&M, aurinkolasit Ray-Ban Laramie (Silmäasema)

Kuvat: Tiina Pakkanen

Kommentit

Sonja Säde

Super söpö toi banskukassi! Muutenkin ihana asukokonaisuus :)

Annie Mink
Annie Mink

Hehe, eikös! :D Kiitos paljon :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.