Blue Sunday

Annie Mink

Hei taas pitkästä aikaa ja ihanaa sunnuntaita kaikille! Blogi on valitettavasti päivittynyt loppukesästä aika niukasti, sillä minulla on ollut niin paljon tekemistä päivätyön ja valokuvauskeikkojen ansiosta. On toki mukavaa, että hommia riittää, mutta harmittavasti silloin täytyy ajankäytön suhteen karsia jostain osa-alueesta. Tällä kertaa blogi on joutunut kärsimään, mutta nyt syksyn saavuttua kalenterini alkaa näyttää väljemmältä ja aikaa jää myös blogihommille paremmin. :) Minulla onkin jo jemmassa monta lähes valmista postausta ja paljon uusia esiteltäviä vintage- ja kirppislöytöjä! Stay tuned! ;)

Aloitetaan löytöjeni esittely tämän ihanan sinisen mekon siivittämä. Minusta tuntuu, että vaatekaapissani on aina paikka kauniille ja yksinkertaiselle arkimekolle. Kaikki ovat varmaan joskus kohdanneet sen aamun, kun ei jaksaisi miettiä pukeutumista kovin kauaa ja haluaa vain vetäistä nopeasti jotain ylleen. Minun pelastukseni ovat näinä aamuina tällaiset simppelit mekot! Ja asu näyttää kuitenkin kauniilta ja tyylikkäältä, vaikka se onkin hyvin yksinkertainen ja nopeasti koottu. :) Mekon seuraksi tarvitsee vain ulkona takin ja sopivasti äitini nuoruudesta peräisin oleva vanha takki kävi mekon kanssa täydellisesti! Seuraavaksi voisin lisätä kirppisostoslistalleni toisen, ehkä vaaleamman värisen mekkotakin. Minulla ei ole vielä montaa täydellisesti mekkojen kanssa sopivaa takkia sopivassa helman pituudessa, täytyy pitää silmät tarkkana!

Tämän uuden sinisen luottomekon löysin Designtorilta viikko sitten ihanan Vintage Gardenin pisteeltä. Mekon kangas on raidoitettu hauskasti liukuen ja sen väri on kauniin tummansininen, mielestäni juuri tällaiset sinisen sävyt sopivat minulle parhaiten pukeutumisessa ja melkein kaikki lempivaatteeni ovatkin juuri sinisen sävyissä. Tätä mekkoa ostaessani sain kuulla myös iloisen uutisen, sillä Vintage Garden on pienen tauon jälkeen avaamassa jälleen oman kivijalkaliikkeen Tampereelle! Uusi puoti tulee sijaitsemaan Ilmarinkadulla Tammelassa, Arelan vanhoissa tiloissa. Avajaiset ovat lokakuussa, tarkka päivämäärä selviää myöhemmin, kannattaa pistää VG:n Facebook-sivu seurantaan. :) Tammelasta on muotoutumassa hyvää vauhtia Tampereen vintage-keskittymä, onhan siellä jo Kätkö Vintage, Kaunotar & Kulkuri, Yesterday ja kirppikset Fida ja Bonus! Ihan huippua.

mekko vintage (Vintage Garden), takki äidin vanha, kengät Vagabond

Kuvat Tiina Pakkanen

Mukavaa ensi viikkoa teille ja toivottavasti näemme taas pian uusien postausten merkeissä! ♥ 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.