Cherry Blossoms

Annie Mink

Käytiin tänään kuvailemassa siskon kanssa kirsikankukkien keskellä, ilmeisesti Tampereen keskusta-alueen ainoiden kirsikankukkapuiden luona Frenckelin aukiolla? :D Kukkaset olivat jo selkeästi parhaat päivänsä nähneet, mutta vielä niitä oli aika paljon jäljellä :)

neuletakki Gant (kirppis), neulepaita vintage, housut Vero Moda, kissaballerinat Skopunkten

Sunnuntain kunniaksi pukeuduin rennosti ja mukavasti. Ostin nuo ihanat pilkkuhousut pari viikkoa sitten Vero Modan ja Trendin asiakasillasta alennuksen houkuttelemana. Käyttökertoja housuille on näiden parin viikon aikana tullut jo useita, housut ovat yksinkertaisesti niin mukavat päällä ja omaa silmääni ne miellyttävät myös kovin. Selvää lempivaatemateriaalia!

Tuon lyhythihaisen neulepaidan olen saanut poikaystäväni äidiltä. Olen onnekas, kun sekä oma äitini että "anoppini" tarjoavat minulle aina vaatevarastoistaan tällaisia aarteita :) Tuosta paidasta on myös muodostunut yksi lempivaatteistani, itse asiassa tämä asukokonaisuus on yksi lempiasuistani pitkään aikaan! Mukava ja rento, mutta myöskin asiallinen ja siistin näköinen.

Olen selvästi mieltynyt viime aikoina mustavalkoisien asujen piristämiseen keltaisella värillä. Löysin tuon kauniin keltaisen pilkkukuvioidun neuletakin Radiokirppikseltä tässä alkukevään aikana. Se ei maksanut kuin kaksi euroa, joka yllätti minut, sillä kyseessä oli uudenveroinen Gantin neule! No ei haitannut minua, surprise surprise :D Oli muuten pakko ottaa siitä kuva tuossa puun oksalla, mihin olin sen heittänyt kesken kuvausten, sillä se näytti jotenkin kivalta siinä :) (bongaa neule myös taustalla yhdessä kuvassa... :D)

 

 

Kommentit

Johanna Lehtimäki
Talvikin

Kaunista kaunista, kaikki niin kaunista! Ihana harmonia mustavalkoisten vaatteiden ja vaaleanpunaisten kukkien välillä :)

Annie Mink
Annie Mink

Voi kiitos kaunis kommentistasi! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.