Eva B

Annie Mink

Nyt olisi vuorossa ensimmäinen lupaamani kirppisesittely Atlantin takaiselta reissultani! Aloitetaan Montrealin ihanasta Eva B:stä, josta edellisen postauksen vihreä haalari löytyi. Eva B oli melkoinen aarreaitta, hauskassa vanhassa talossa oleva putiikki oli täynnä vaikka mitä. Tila oli kuorrutettu tavaralla lattiasta kattoon, kuten näistä kuvista näkeekin.

Second hand -vaatteiden lisäksi Eva B:ssä tarjoillaan myös ruokaa. Kaikki annokset ovat kasvissyöjille sopivia, osa annoksista oli täysin vegaanisia ja myös gluteenittomia vaihtoehtoja löytyi. Ja hintataso oli erittäin halpa, kuten tuosta menusta voittekin nähdä! Yksi Kanadan dollari on siis noin 0,60€ eli esimerkiksi minun valitsemani herkullinen salaatti cous cousilla maksoi noin kaksi euroa.

Kaunis mekko, joka olikin hieman liian iso minulle ja pelottavan aidon näköinen Michael Jackson liikkeen yläikkunassa!

Eva B:n valikoima oli erittäin laaja ja olisin voinut ostaa pelkästään sieltä matkalaukkuni täyteen kaikkea ihanaa! Vaatteiden hintataso oli aika normaali tällaiseksi valikoidun käytetyn tavaran putiikiksi. Ei mitään halpoja itsepalvelukirppishintoja vaan enemmän samaa luokkaa kuin esimerkiksi Suomen Uffilla. Vaatteet olivat hyväkuntoista vintagea ja tuotteet oli lajiteltu aika selkeästi. Kauppa itsessään oli kuitenkin mielestäni hieman sekava, johtuen varmaankin vanhan kiinteistön sokkeloisista huoneista ja kolmessa kerroksessa olevasta liiketilasta. Toisaalta, pieni sekaisuus tavallaan kuuluu tämän genren liikkeisiin. Alimmassa kerroksessa olevat tuotteet olivat pelkästään vuokrattavana, poikaystäväni sanoikin, että Halloweenina Eva B:ssä oli kova kuhina kaikkien etsiessä uniikkia asua juhlia varten.

Eva B sijaitsee aika lähellä Montrealin ydinkeskustaa Saint-Laurentin metropysäkin lähistöllä. Itse en ensimmäisellä kerralla löytänyt heti perille, vaan menin tämän näyn ohi. Tämä on siis liikkeen ulko-ovi, missään ei selkeästi lue nimeä Eva B, paitsi tuon yläkerran ikkunan Michael Jacksonin yläpuolella, sekin aika pienellä ja korkealla. Vaikka ulkopuoli näyttää aika karulta, heti liikkeeseen astuttua kauniisti hymyilevä pinkkihuulinen tyttö tarjosi pienen mukin lämmintä siideriä ja esitteli paikan lyhyesti. Laukut pyydetään jättämään narikkaan, jonne voi jättää esimerkiksi myös takkinsa putiikissa pyörimisen ajaksi. 

Kaiken kaikkiaan voin suositella ehdottomasti Eva B:ssä vierailua, jos satutte joskus Montrealissa pyörähtämään! Paikassa on erityinen fiilis ja henkilökunta on todella mukavaa, rentoa ja auttavaista. Eva B:ssä voi löytää ihania vintagehelmiä tai vain hengailla ja istua nauttimassa jotain hyvää syötävää sekä juotavaa. Juuri tällaisista paikoista minä tykkään, uskon myös että tekin!

 

Eva B.

2015, St. Laurent Blvd.
Montreal, Qc

http://www.eva-b.ca/en/

Kommentit

Ida (Ei varmistettu) http://idascozycorner.wordpress.com

Ihania kuvia ja ompa kyllä viehättävän näköinen paikka! Tuollaisia super ihania vintage-kauppoja olen nähnyt lähinnä ulkomailla, kumpa ne rantautuisivat joskus tänne Suomeenkin saakka!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.