Farkkutyttönä

Annie Mink

Kuten olenkin jo teille kertonut, minä en ole varsinaisesti mikään farkkutyttö. Housut eivät ole minulle se maailman helpoin ja luonnollisin vaatekappale, jossa viihtyisin päivästä toiseen huoletta. Aina jossain vaiheessa päivää farkut alkavat ahdistamaan ja oloni ei ole niin oma itseni housut jalassa. Hameet ja mekot käyvät minulle paremmin, mutta nyt olen viimein löytänyt farkut joissa minäkin viihdyn!

Siskoni on käyttänyt näitä Tiger of Swedenin Kelly-nimisiä farkkuja ja kehunut niiden olevan erittäin mukavat ja hyvät päällä. Housuissa on erittäin korkea vyötärö ja farkku on hieman joustavaa päällä. Pistin merkin mieleeni ja ajattelin, että voisin joskus käydä niitä sovittamassa farkkuliikkeessä. Kuitenkin taas kerran onni oli minulla myötäinen ja kirppishaukan tuuri iski, voitte varmaan jo arvata loput... Sattuikin siis käymään niin, että nämä farkut osuivat käteeni Bonus Kirppiksellä yhtä pöytää penkoessani. Hieman jännitin sovittaessani, miten farkut minulle sopisivat, mutta sain yllättyä positiivisesti. Farkut istuivat erittäin hyvin ja mikä yllättävintä, tuntuivat mukavilta päällä! Tiedättekö, olin melkein liikuttuneen onnellinen kun vihdoin jalassani oli farkut, joita en heti halunnut riisua pois! Nämä mustat farkut olivat edelleen aivan uuden veroiset ja sainkin ne reilusti uutta halvemmalla, vaikka 25 euron hinta olikin hieman normaaleista kirppishinnoista korkeampi.

kipparilakki Lindex, huivi second hand, trenssi second hand (Zara), raitapaita second hand (Marimekko), mustat farkut second hand (Tiger of Sweden), chelsea bootsit Wildflower (Ellos)

Voin kyllä suositella näitä Tigerin Kellyjä kaikille, jotka etsivät mukavia korkeavyötäröisiä pillifarkkuja! Minulla on nyt viime aikoina ollut harvinaisen monia farkkupäiviä ja olen innostunut farkuista ihan uudella tavalla! Ehkä minustakin löytyy vähän farkkutytön vikaa :)

Äänestys! Oletko enemmän farkku- vai mekkotyttö? Ihanaa aurinkoista viikonloppua kaikille :)

Kommentit

J/SH (Ei varmistettu) http://www.skipped-heartbeats.blogspot.fi

Oi kun on hyvännäköiset farkut ja pukee sua tosi hyvin! Aika hyvä tuuri muuten (Bonus on aarreaitta!)

Mulla on ties monennet mustat Dr. Denimit, ja taas vetelee viimeisiä. Päädyn kuitenkin aina ostamaan ne kun istuvat hyvin päällä ja eivät löysty käystössä. Oletko käyttänyt noita sen verran että osaat sanoa pysyykö istuvina ja muutoinkin hyvinä? On nimittäin aika siirtyä ehkä uusille housuapajille :D

Annie Mink
Annie Mink

Kiitos kommentista! :) Nämä farkut ovat olleet minulla vasta pari kuukautta ja näiden käyttökertojen perusteella en kyllä vielä osaa sanoa miten hyvin tulevat kestämään. Tuntuvat kyllä hyvältä ja kestävältä farkulta, mutta aika näyttää miten käy :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.