Joulu on taas!

Annie Mink

 

Niin se vain joulukuu on taas rientänyt kovaa vauhtia tähän pisteeseen, että joulukalenterin luukkuja on enää yksi avaamatta. Kohta odotettu joulunvietto voi alkaa, odotan niin innolla hyvää ruokaa, läheisten seuraa, kirjojen lukemista, metsälenkkejä luonnossa ja rentoutumista maaseudun rauhassa. 

Minulla on tapana suunnitella erilaisia asukokonaisuuksia etukäteen ja mallailla vaatevalikoimastani uusia yhdistelmiä. Tykkään asetella vaatteet valmiiksi asuiksi esimerkiksi sängyn päälle ja ottaa kuvia vaihtoehdoista muistiin puhelimeen — näin minulla on jo valmiina useita asuja niille päiville kun aamulla pää lyö tyhjää vaatekaappia kaivellessa. Harrastan tällaista vaateleikkiä arkiasujen lisäksi aina tärkeitä tapahtumia ja juhlia varten, niinpä ajattelin ikuistaa huomista jouluaattoillallista varten suunnittelemani asun!

 

mekko Kätkö Vintage, kengät Vintage Garden, laukku second hand

Samalla tuleekin esiteltyä kaksi viimeisintä vintage-hankintaani! Olin taas Kätkössä marraskuussa ja ihana joulunpunainen mekko iski heti silmääni. Olen pikkuhiljaa alkanut tykästyä punaiseen väriin enemmän, täytyy vain löytää itselle sopivat sävyt ja tyylit. Esimerkiksi tässä mekossa tuo kasvojen lähellä oleva pitsi rauhoittaa värin kasvojen lähellä, enkä koe punaisen korostavan hieman punakkaa ihoani lainkaan. Mekko on aivan ihana päällä, juuri kuin minulle tehty! Ja mekko onkin ihan käsin ommeltu, eikä siitä löydy minkäänlaisia lappuja valmistajasta tai materiaalista. Pitsi on joistain kohdista hieman haurastunut, mutta muuten mekko on erittäin hyvässä kunnossa, ihana löytö!

Vintage Gardenista taas tuli hankittua nuo kauniit Pertti Palmrothin mustat korkkarit. Hieman epäröin kenkien ostoa, sillä minulla ei hirveän usein ole tarvetta juhlaville korkokengille. Mustat samettiset korkkarit olivat kuitenkin niin kauniit jalassa, että tarpeeksi kauan niillä liikkeessä ympyrää pyörittyäni täytyi vain kävellä kassan kautta kotiin, kengät kuitenkin kauniisen paperipussiin pakattuna. Ihastuin kengissä eniten tuohon nilkkaremmiin, joka tuli itselläni juuri sopivasti säärtä imartelevaan kohtaan, tuntui kuin jalkoihini olisi tullut lisäpituutta nämä kaunokaiset jalassa! Eiköhän tällaisille ajattomille mustille korkokengille vielä käyttöä löydy, tai sitten pitää vain alkaa järjestämään enemmän hienoja juhlia!

Laukku taas on vanha kirppislöytö, sen ostosta on jo niin kauan aikaa, että en oikein edes muista mistä se on. Joku Tampereen kirppiksistä kuitenkin ja edulliseen hintaan luulisin. Ei siitä siis enempää, sillä mitään tarinoitavaa ei oikein ole. :)

 

Näiden kuvien myötä haluan toivottaa teille kaikille oikein ihanaa joulua ja valoisaa uutta vuotta! Kiitos kaikille lukijoille, jotka olette jaksaneet seurata juttujani, vaikka välillä postausten julkaisutahti on hitaampi. Ensi vuonna sitten uudet kujeet, katsotaan mitä kaikkea uutta tänne blogiin keksin! Ja ennen kaikkea, mitä kaikkia ihania löytöjä tulen tekemään... Niitä odotellessa, nauttikaa joulusta ja vuoden viimeisistä päivistä! ♥

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.