Keltasirkku

Annie Mink

Keltainen on väri, johon olen pikkuhiljaa ihastunut pukeutumisessa kovasti. Harvemmin ehkä ajattelee näin kirkkaan ja huomiota herättävän värin käyvän hyvin yhteen muiden värien kanssa, mutta olen toista mieltä. Kirkkaat värit toimivat hyvin yhdessä ja mielestäni keltainen käy myös hyvin esimerkiksi sinisen, vihreän, violetin ja punaisen kanssa. Mustavalkoiseen kokonaisuuteen keltaisen yhdistää kuitenkin helpoiten ja se tuntuu varmalta ratkaisulta. Monokromaattinen asu piristyy ja muuttuu aivan toisenlaiseksi kun siihen lisää vähän keltaista väriä. Tämäkin asu olisi ollut aivan eri maailmasta, jos olisinkin laittanut mustan poolon tuon keltaisen sijaan. Nyt asussa on mielestäni sopivasti leikkisyyttä ja värikkyyttä klassisessa kokonaisuudessa :)

baskeri tuliainen Pariisista, keltainen poolo vintage, hame vintage (Forget-Me-Not), laukku Primark, kengät Bianco

Löysin tuon ihanan mustavalkoisen kynähameen lempipuodistani Forget-Me-Notista ja en voisi olla siihen tyytyväisempi. Minun on hieman hankala löytää sopivia kynähameita, sillä lantioni ja vyötäröni ovat toistensa ääripäät. Yleensä jos hame on sopiva naiselliseen lantiooni, jää hameen yläosa aivan liian väljäksi kapean vyötäröni vuoksi ja toisin päin. Tämä hame oli kuitenkin juuri kuin minulle tehty, sillä se sopi täydellisesti joka suunnasta!

Heti hametta ostaessani haaveilin sen yhdistämistä johonkin värikkääseen yläosaan ja kotona muistinkin tämän ihanan pooloni suoraan 70-luvulta. Se on äitini vanha ja olen itse asiassa käyttänyt paitaa jo lapsena. Poolo on edelleen priimakunnossa lukuisista käyttökerroista huolimatta, tätä rakastan vanhoissa vaatteissa niin paljon!

Kuvat: Ida Tokola

Löytyykö teidän vaatekaapistanne jotain keltaista? :) Painakaa sydäntä jos asu ja postaus miellyttivät! Ihanaa aurinkoista viikkoa kaikille!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.