Keväinen viherrys

Annie Mink

Voi kuinka kaunis onkaan paraikaa vihertyvä ja vehertyvä keväinen luonto! Illat ovat kauniita koko ajan lisääntyvän valon ja luonnon kasvun myötä, linnutkin jaksavat laulaa melkein kellon ympäri. Kevään kirkas ja elinvoimainen vihreä on yksi kauneimmista väreistä luonnossa, mielellään tulee seurailtua pihan puiden silmujen avautumista ja lehtien sekä kukkien kasvua. Päätin, että juuri nyt tässä luonnon kukkeimmassa hetkessä on oikea aika ottaa käyttöön kauniin vihreät housut, jotka löysin Montrealista ihanasta Eva B:stä, josta olenkin jo aiemminkin kirjoitellut. Minulla alkaa olla jo aika hyvä housukokoelma, verrattaen siihen, etten mielestäni ole edes housuihminen. Mutta silloin kun kerran hyvät ja omaan tyyliin sopivat housut tulevat vastaan, ei niitä parane jättää oman onnensa nojaan. :) Farkkupuoli sen sijaan on vielä hieman puutteellinen, toivon löytäväni vielä jotkut vaaleapesuiset siniset korkeavyötäröiset farkut, jos onni oikein potkisi, niin ne kuuluisat 501:set vaikka!

Puhutaan vielä vähän myös tuosta paidasta, sillä sekin ansaitsee pienen maininnan osakseen. :) Tilasin tuon kauniin pitsikuvioisen paidan netti-second hand-kaupasta nimeltä We Started This, eli lyhyemmin WST:stä. Jos ette vielä aiemmin ole tähän mahtavaan verkkokauppaan tutustuneet, niin kyseessä on nuorten lahjakkaiden ja luovien naisten perustama second hand -vaatteiden verkkokauppa. WST:n tarjonta on laadukasta ja monipuolista sekä heillä on usein vaihtuva valikoima täynnä ihania aarteita. Tällä hetkellä WST:n valikoimissa on yhteistyömallisto Marimekon kanssa! Kannattaa ehdottomasti käydä nettikirppistelemässä heidän sivuillaan tai piipahtaa myymälässä, joka sijaitsee tällä hetkellä Espoon Ison Omenan ostoskeskuksessa!   

trenssi second hand (Zara), paita second hand / We Started This (COS), housut vintage (Eva B), kengät Asos, laukku second hand

Kaunista ja keväistä loppuviikkoa teille!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.