Kirppistelyä New Yorkissa

Annie Mink

Palataan hetkeksi takaisin viime marraskuun New Yorkin reissuuni ja siellä käymääni second hand -liikkeeseen nimeltä Crossroads. Liike on hieman samantyylinen kuin Suomen Uffit ja Fidat, sillä vaatteet on järjestelty kauppaan selkästi omiin lajeihinsa ja vaatteet ovat rekillä kokojärjestyksessä. Kuitenkaan yrityksellä ei ole samanlaista hyväntekeväisyystarkoitusta, vaan kaupoissa myytävät tuotteet ovat yksityisten ihmisten sinne myymiä vaatteita ja asusteita. Tarjolla on paljon uudenveroisia merkkivaatteita ja tavallisia ketjuliikelöytöjä. Kaikki tuotteet näyttivät aivan uusilta ja liike oli erittäin siisti sekä mukava paikka shoppailla. Hinnat olivat aika samaa luokkaa, mitä Suomessakin valikoidun käytetyn tavaran liikkeissä. Jotkut designer-vaatteet olivat tietenkin aika kalliita, mutta varmasti alle 70% alkuperäisestä hinnasta.

Crossroadsin valikoima oli hyvin nykyaikaista, eikä esimerkiksi vintage-löytöjä ollut paljoakaan. Uskoisin, että tänne kulkeutuu vaatteita tyylikkäiltä kaupunkilaisilta, jotka uusivat vaatekaappinsa aina joka sesongin vaihduttua. Liikkeen asiakaskunta näytti tyylikkäiltä nuorilta aikuisilta. Tiedän muutaman seuraamani newyorkilaisen bloggaajan käyvän Crossroadsin liikkeissä ja heiltä sainkin idean käydä itsekin kurkkaamassa mistä on kyse. Piipahdin Flatiron Buildingin ja Madison Square Parkin läheisyydessä olevassa liikkeessä, mutta Crossroadseja on myös Brooklynissä sekä ympäri Yhdysvaltoja yli kolmessakymmenessä muussa paikassa.

Nycin reissumme oli vain parin päivän mittainen, joten en ehtinyt käymään muilla kirppiksillä. Mielestäni oli kuitenkin erittäin hyvä idea poiketa Crossroadsiin sillä se oli valikoimaltaan laaja ja selkeä. Sekä hyvällä sijainnilla muutaman must see nähtävyyden lähellä. Jos sinulla ei ole aikaa käydä kuin yhdessä second hand -paikassa New Yorkissa, kannattaa ehdottomasti mennä Crossroadsiin!

Ja kyllä sieltäkin tuli yksi tuliainen ostettua, ihanan kreisi paljettihame, jonka toivon mukaan pääsen blogissani vielä jossain vaiheessa tarkemmin esittelemään. Kassalla tapahtui myös hauska törmääminen, sillä myyjän nimikyltissä luki tuttu nimi Anni! Oli pakko kysyä tältä uudelta kaimaltani sattuuko hän tietämään nimensä olevan aika suosittu Suomessa, ajattelin jo hänellä olevan suomalaisia sukujuuria... Mutta hän oli aivan tietämätön nimensä suomalaisuudesta ja oli yllättynyt törmätessään kaimaansa, ei ollut kuulemma vielä koskaan kuullut kenenkään muun olevan nimeltään Anni. :D Hänen vanhempansa olivat vain päättäneet lisätä tuttuun Ann-nimeen vielä yhden kirjaimen ja näin hän oli saanut persoonallisen nimen amerikkalaiseksi. Tällaiset kohtaamiset ovat aina niin hauskoja ja nyt muistelenkin Amerikan kaimaani Crossroadsista ostamani paljettihameen säihkyessä :)

Crossroads New York

24 W. 26th St.

New York, NY 10010

http://crossroadstrading.com/

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Makeita kuvia!

-Isla

Jos löydät aikaa, niin tsekkaapas kirjoitukseni pahan puhumisesta selän takana.
http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

Annie Mink
Annie Mink

Kiitos kommentista Isla! Luin mielenkiintoisen kirjoituksesi, hyvä aihe ja teksti! :)

värikästä-eerika (Ei varmistettu) http://weatherischancing.blogspot.fi/

Voi vitsit miten ihania juttuja pelkästään noissa kuvissakin jo näkyy !

Annie Mink
Annie Mink

Niinpä! Harmi kun matkalaukun (ja matkabudjetin) koolla oli rajansa :)

Sonja Säde

Uuu toi paikkahan on taivas ! x)

Annie Mink
Annie Mink

No niinpä! Todellinen aarreaitta :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.