Kukkahousutäti

Annie Mink

Elokuu on taas täällä, mihin tämäkin kesä jälleen kiiruhti? Tällä elokuun ensimmäisellä viikolla juttelin useamman kanssa siitä, miten on jo alkanut tuntua syksyiseltä kun illat ovat viilenneet. Itse miellän elokuun vielä kuitenkin kesäksi ja haluan pitää kesäiset fiilikset yllä edelleen, vaikka pientä syksyistä virettä alkaa jo ilmassa väreillä. 

Tämä kesä ei poikennut muista Suomen kesistä suuresti, se ei ollut yhtäjaksoista hellettä päivästä toiseen, vaan viileämpiä päiviä saimme enemmän kuin paahtavaa kuumuutta. Minulta jäi taas monet hellevaatteet käyttämättä ja mietinkin tämän vaateosaston reilua karsintaa ensi vuotta varten. Lämpimiä, mutta kesäisiä vaatteita kuitenkin tuli käytettyä paljon ja niille olikin oikeasti tarvetta. Vaikka lämpömittari näyttää melkein alkusyksyn lukemia, ei oikein huvita pukeutua niihin samoihin vaatteisiin, mitä syksyisin käyttäisin. Olenkin hamstrannut värikkäitä neuleita, housuja ja pitkiä hameita kesäisissä kuoseissa näitä viluisia kesäpäiviä pelastamaan. Nämä kukkahousut ovat yksi esimerkki tällaisista vaatekappaleista.

vihreä paita vintage, kukkahousut second hand (Fida), kultaiset sandaalit Esprit

Olen itse asiassa käyttänyt juuri näitä housuja varmaan lähes joka viikko nyt loppukesästä. Kylmempinä päivinä housujen seurana on ollut persikkainen neulepaita ja tennarit. Ja tällaisina aurinkoisina, mutta hieman vilakoina elokuisina päivinä on pärjännyt hyvin t-paidalla ja sandaaleilla. Tästä housuparista on muodostunut tämän kesän luottovaatteeni, olen siis ollut melkoinen kukkahousutäti tänä kesänä.

Kohta näiden housujen on kuitenkin aika väistyä syksyn tieltä ja kukkakatras saa vaipua vaatekaapin perälle talvehtimaan. Mutta vielä on kesää jäljellä ja kauniita päiviä. Ehkä elokuu vielä yllättää meidät lämmöllään. Antaa kukkien vielä kukkia hetken verran.

Ihanaa viikonloppua ja lämpöistä elokuuta kaikille ♥

 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei!
Olen kirjoittamassa opinnäytetyötä liittyen blogeihin ja niiden käytettävyyteen. Tavoitteena on parantaa erästä ilmaista blogipalvelua ja siihen tarkoitukseen tarvitsisin blogia kirjoittavien henkilöiden apua. Toivoisin, että mahdollisimman moni blogin kirjoittaja kävisi täyttämässä alla olevan linkin kyselyn.
Kysely on helppo ja nopea täyttää ja siihen vastanneiden kesken arvotaan kaksi Finnkinon leffalippua!
https://goo.gl/forms/Kt7KtvQtGY60anes1

Kiitos avusta!
– Tiia Valtonen

Annie Mink
Annie Mink

Moikka! Kiitos kommentistasi, käyn toki vastaamassa kyselyyn. :) Kivaa alkusyksyä sinulle!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.