Lomalle Roomaan!

Annie Mink

Nyt on pienet reissutäpinät käynnissä, nimittäin lähdemme sunnuntai-aamuna poikaystäväni kanssa Roomaan! Tämä on minun ensimmäinen kertani Roomassa sekä Italiassa, mutta poikaystäväni on jo kokenut Rooman kävijä. Hän on itse asiassa lomareissujen lisäksi myös asunut hetken Roomassa ollessaan nuorempi. Joten voisi oikeastaan sanoa, että olen liikkeellä lähestulkoon paikallisoppaan kanssa! Rooman matkasta olemme jo pitkään haaveilleet ja nyt viimein poikaystäväni pääsee esittelemään minulle lempikaupunkinsa parhaat paikat ja minä saan fiilistellä lempielokuvani Loma Roomassa maisemia. :) Olemme reissussa kuusi päivää, joten luultavasti ehdimme nähdä paljon kaikkea, itse odotan innolla tietysti nähtävyyksiä ja herkullista ruokaa, mutta myös paikallisiin vintage-puoteihin tutustumista.

Vintage-liikkeisiin poikaystävälläni ei ollut antaa vinkkejä, mutta onneksi löysin netistä mahtavan sivuston, joka kokoaa kätevästi eri kaupunkien parhaat vintage-puodit kartalle maailmanlaajuisesti! The Vintage Map on loistava palvelu kaikille meille, jotka tykkäävät reissuillansa pyöriä tutkimassa vanhoja aarteita ja tehdä hienoja vintage-löytöjä.  Sivusto on selkeä ja helppokäyttöinen, aion ehdottomasti käyttää The Vintage Mapia jatkossakin hyvien vintage-puotien bongaamiseen. Olen jo tätä reissua varten pistänyt ylös monta kivaa paikkaa, toivottavasti löydän niistä hyviä vintage-tuliaisia!

Reissuamme voi parhaiten seurata reaaliajassa Snapchatin ja Instagramin (molemmissa @annie_mink) kautta. Minulla on jemmassa arkistoissa juttuja tänne blogiin, joten ajastan jotain ensi viikkoa varten teille! Muuten sitten palaamme asiaan toivon mukaan pian Rooman lomajuttujen parissa! Ja jos olet käynyt Roomassa ja sinulla on joku ihan huikea matkavinkki tai paikkasuositus, niin ilahtuisin niistä suuresti :)

 

Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua! ♥

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.