Muumimaailmasta tupsahtanut

Annie Mink

 

Ensimmäiseksi kiitos kaikille edelliseen postaukseen liittyen kommentoineet ja tykkäilleet. ♥ Olin erittäin otettu kaikesta palautteesta ja tuen määrästä. :) Ihana kuulla, että juttuni ilahduttavat teitä, ylläolevassa kuvassa tiivistyvät fiilikseni aika hyvin, olen onnellisen kiitollinen. :)

Aion jatkaa blogin pitämistä edelleen aika rennolla otteella ja ilman turhaa stressiä. Päätin ottaa rennosti myös tämän postauksen kanssa, sillä en aluksi ajatellut julkaista näitä kuvia ollenkaan. Kuvien ottamisen jälkeen minua häiritsi ylikasvanut otsatukka ja se että olin unohtanut laittaa korvakorut korviin. Niin, korvakorut jotka ovat huomaamattomat pienet napit... Edellisen postauksen jälkeen kuitenkin blogikriisin aiheuttama vaatimustaso on hieman höllentynyt ja päätin antaa näille kuville mahdollisuuden. Sillä kyllä niistä sen tärkeimmän näkee, eli uuden kivan talvitakkini, jonka halusin teille esitellä!

 

punainen pipo vanha löytö kotikotoa, kaulahuivi second hand, takki vintage, heijastin Uniqeco Design (Super Mukava), laukku Marimekko, saappaat Vagabond

 

Kyllä näillä pakkasilla tässä kotimaisessa Vaaton 80% villaa olevassa takissa tarkenee! Takkia ostaessani pakkasista ei kuitenkaan ollut tietoakaan, sillä löysin takin viime kesänä kotipaikkakunnaltani Rautalammilta museon vieressä olevalta kirppikseltä, joka tunnetaan nimellä Malisen sekatavarakauppa. Pienten paikkakuntien kirppikset on kyllä parhaita, niissä voi tehdä ihan huikeita löytöjä ja yleensä vielä varsin edullisesti. Tästä kuin uudesta laadukkaasta Suomessa tehdystä villakangastakista sain maksaa vain 15€.

Takki on malliltaan aika hauska, se on pitkä ja hihat ovat viittamaiset, myös iso huppu takista löytyy. Ei ihan siis tavallinen takki, olenkin saanut kuulla lähipiirissäni näyttäväni muumimaailmasta tupsahtaneelta, kun olen sen päälleni pukenut. No ei haittaa minua, muumeilta elämää oppia voi! ;) Erityisen paljon plussaa takki kuitenkin saa pituudestaan, varsinkin näillä kylmemmillä keleillä takin pituus mahdollistaa hameiden ja mekkojen käytön, sillä pitkien saappaiden kanssa sukkahoususääret piiloutuvat hyvin purevalta pakkaselta takin villaisen lämmön suojiin. :)

Ja näillä kireämmillä pakkasilla iso paksu pipo on todellakin tarpeen! Ihana, kun jättipipot ovat nyt niin suosittuja, itsekin tykästyin trendin uranuurtajan Samujin chunky beanieen ja haaveilin joko juurikin alkuperäisestä piposta tai itse tehdystä versiosta. Kuitenkin joululomalla löysin tuon punaisen paksun pipon kotikotoa varastosta ja otin sen heti käyttöön! Pipo on erittäin lämmin ja mukava, mutta voisi se kyllä olla ehkä vielä vähän muhkumpikin... Täytyy ehkä suunnitella oman chunky beanien neulomista, sillä Samujin The Pipo on tainnut myydä loppuun lähes kaikkialta. Muutaman kivan pipo-ohjeen olenkin jo löytänyt ja pistänyt korvan taakse jemmaan, katsotaan ehtiikö isompi pipo vielä tänä talvena päähäni.  :)

 

Asukuvat Tiina Pakkanen

Kauniita pakkaspäiviä teille ja muistakaa pukeutua lämpimästi!
♥: Annie Mink

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.