Nahkapöksyissä

Annie Mink

 

Enpä olisi uskonut tämän päivän vielä koittavan, nimittäin istuskelevani nahkahousuissa ihan muina naisina. Ja tuntevani oloni täysin mukavaksi ja luonnolliseksi niin! Näin vain pääsi käymään epäilyksistäni huolimatta.

Tästä tyylikokeilusta saan taas kiittää kirppistelyä ja Uffin tasarahapäiviä. Kiertelin tapani mukaan viimeisen päivän euron löytöjä uteliaana tutkaillen ja nämä Monkin tekonahkaiset, hyvin klassisesti leikatut pöksyt herättivät kiinnostukseni. Kysyin mukana olevalta siskoltani kehtaakohan näitä edes sovittaa ja hänkin hieman skeptisenä silmäili löytöäni. :D Mutta ei voi voittaa jos ei aio koittaa, joten pakkohan se oli käydä testaamassa, miltä nahkaiset housut näyttää. Ja eipä siinä muuta voinut todeta kuin että kannatti kokeilla, housut näyttivät yllättävän hyviltä ja skarpeilta! Ei muuta kuin kassan kautta kotiin euron köyhempänä ja aivan uutta vaatekappaletta ja tyylikokeilua rikkaampana. :)

 

 

Housut ovat tosiaan mukavan rennot, mutta siistin ja asiallisen näköiset perinteisen suoran housumallin ansiosta. Ne tuntuvat pyytävän kaverikseen kauluspaitaa tai siistiä neuletta ja ne olenkin kokenut toimivimpina pareina näiden nahkapöksyjen kanssa.

Tähän asuun laitoin keväisen persikkaisen kauluspaidan, joka on myös aiemmin löydetty kirppikseltä. Nahka tuo pintana muuten hyvin tavalliseen asuun jotain pientä twistiä ja kliseinen kauluspaitalook saa vähän potkua. Jalkaan vielä korot ja huuliin oranssiin taittavaa punaa ja klassisen yksinkertainen, mutta mielenkiintoinen asu on valmis. :)

 

Asukuvat: www.idascozycorner.com

 

♥: Annie Mink

Kommentit

Kirppisrakkautta Eeva (Ei varmistettu) http://kirppisrakkautta.blogspot.fi/

Tosi hienot! Tuo klassinen malli housuissa tekee juuri oikeanlaisen fiiliksen. Harmi, että housut ei ole oikeaa nahkaa käyttömukavuuden ja kestävyyden kannalta.

Annie Mink
Annie Mink

Kiitos kommentista Eeva! Klassinen hieman väljä malli toimii kyllä näissä erittäin hyvin. :) Totta, aitonahkaiset olisivat varmasti kestävämpi valinta käyttöiältään ja varmasti tämän kokeilun innoittamana panostaisin nahkaisiin versioihin jos sopivat sellaiset vielä vastaan käytettynä tulevat. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.